Hát télleg elmegy az a szállás 40 EUR-ért! Mondjuk nem nekem kell a szállás, mert dolgozni megyek ki Agia Pelagiára, csak látogatóknak kellene! Mindegy, a lényeg, hogy az Anubis Travelnél Amoudarára lehet menni 100e Ft-ért repülővel két csillagos medencés szállodába reggelivel! Ennél olcsóbbat nem találtam!
Nagyon szépen körvonalazódik a kéthetes nászutunk Krétára és Gavdos szigetére. Lenne azonban egy kérdésem, biztosan tudtok segíteni. Szeretnénk egy egynapos kirándulást Heraklionból Santorinire, de nem utazási irodával megyünk, hanem egyénileg. Hová érdemes menni, hol érdemes egy ilyen egynapos útra befizetni Heraklionban, egyáltalán mennyibe kerül két főre, mi mindent tartalmazhat? MInden információ érdekel, amivel tudtok szolgálni, akik már jártatok hasonló cipőben - és Santorinin.
Ez egy jó kis krétai link, ahol össze van szedve minden Santorinis tudnivaló egy oldalra (kompok, menetrendek stb.), és be is vannak linkelve a hajóstársaságok, ahol akár online is tudsz előre jegyet venni:
Gavdosszal kapcsolatban viszont én kérdeznék egyet, ha lehet. Ott foglaltatok előre szállást? Mert az Indexen valaki más is szeretne Gavdosra menni, de gondban van a szállásfoglalással, nem talált eddig helyet, nem tudsz esetleg tippet adni neki?
Ez itt a mi szállásunk, még februárban foglaltunk ott le egy szobát egy hétre, e-mailben: http://www.gavdostudios.gr/
Nem tudom, ott van-e még, de itt egy másik link, ahol szépen össze vannak gyűjtve a szállások:
A páromnak lejárt az útlevele.
Az lenne a kérdésem,hogy kell-e útlevél vagy elég a személyi?
Elvileg elég a személyi tudom,de nem szeretnék gondot magamnak.
Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata?