Sziasztok Sajnos emlekedtek a Szerb üzemanyagárak, az aktuálisak a következők: PREMIUM 95 okt.: 91.40; BEZOLOVNI: 91.40; DIZEL D2 76.10; DIZEL EKO 50: 81.50; EURO DIZEL: 83.30 dínár. Az autópálya használat árai nem változtak.
Sziasztok Sajnos emlekedtek a Szerb üzemanyagárak, az aktuálisak a következők: PREMIUM 95 okt.: 91.40; BEZOLOVNI: 91.40; DIZEL D2 76.10; DIZEL EKO 50: 81.50; EURO DIZEL: 83.30 dínár. Az autópálya használat árai nem változtak.
Sziasztok ! én a magam részéről kp-val fizetek mindent mivel nem beszélem a nyelvet az asszony pedig nem hajlandó vitatkozni oroszul. amikor benzines kocsink volt benzinből én a bezolovnit tankoltam, most dízelből az eurodizelt tankolom. Más. A minap rádiót hallgatva az Újvidéki túdósító arról számolt be, hogy a Szerb kormány is Áfa emelést tervez. Az emelés mértéke akkor még nem volt ismert. Ez sajnos érinteni fog mindent bele értve az útdíjat is.
Sziasztok!
Szerbiában a BEZOLOVNI felirattal ellátott kútról "kell" tankolni.Ez az ólomozatlan.A másik a PREMIUM az ólmozott.
Jó nyaralást mindenkinek. http://www.amss.org.rs itt minden megtalálható.Az oldal tud angol és német nyelven is.