Josza!
Hoppá! Volimest az állandó szőnyeg és egyébb kirakodó vásárával ki ne hagyjátok,ez kocsival nem messze van Shipwrecktől,4-5 km.Nejed gondolom szereti a görög szőteseket és a nem bóvli árúkat.
Köszi szépen Atosz!
Imádom a bolhapiacokat és legtöbbször elcsábulok egy-egy érdekesebb darab erejéig. A legkedvesebb bolhapiacon vásárolt darabomat Athénban vettem. Egy egy kéz formájú vasból készült kopogtató, ami Görögországban tradicionális, ráadásul XVIII. századi és egy korabeli egyrdachmásra üt rá. Nagy szerencsém volt, mert az eladó nem volt tisztában az értékével, így 10 euróra le tudtam alkudni. Most a bejárati ajtóm dísze és ahányszor hazajövök, mindig jó ránézni. Bocs az off-ért!!
Üdv: Josza
Ajánlom figyelmetekbe Xigia beachet, mely Zakynthos várostól kb. 25 km-re van és autóval is jól megközelíthető.
Xigia egy festői kavicsos strand, amely egyedülálló a szigeten. A víze magas kéntartalmú, amelynek a parton jellegzetes aromája van ugyan, de kiválóan alkalmas izuleti fájdalmak, gyulladások csökkentésére, valamint előnyös a bőrproblémák kezelésére is.
Szia Valcsika!!!
Valóban,Xigiát kihagytam a felsorolásból,oda feltétlen elmegyek,mert sajna minden ,,efféle"problémám megjelent...
Sziasztok!
Először is köszönöm a jobbnál jobb javaslatokat. Zsebkutynak üzenem, hogy sajnos én már a "haladók" közé tarozom az izületi balhék dolgában, (most is valami megmagyarázhatatlan oknál fogva, napok óta úgy fáj a lábfejem, hogy csak sántikálva tudok menni. Reméllem elmúlik, mire megyünk!) úgy, hogy örömmel ki fogom próbálni a gyógyvizes tengerkézést és fittnes-vellnesezést (vagy mi a csudát).
JOSZA!!!
Ha én Görögországba megyek,esküszöm neked,mindenem kevésbé fáj/3gerincsérv-orbánc-utáni lymphoedema-allergiás asthma stb...stb.../mikor meg hazaérek,újra minden ,,előjön".OFF
ON:Még azt elfelejtettem,hogy a Teki-szigetre sem ártana áthajókázni:
Helló Josza!!
Most bolyongtam kicsit a neten,találtam valamit!!!Ha Kalamakiba átsétáltok,Pandesia-étteremben,minden szombaton és kedden élő görög est,csak menüt kell választani,külön ,,ticket"nem kell.
Olyan rossz, hogy amikor mi voltunk, nem volt egy ilyen szupi térképem ami mutatta volna, hogy a nyugati oldalon is vannak strandok ...
Sajnos azt még meg kell hódítanunk egy következő nyaralás alkalmával
És azt a szép strandot is láttam (a kéneset), csak a hajóról.
A fotóalbumomban azt hiszem benne is van az a kép
Helló!!
Mi akadálya,hogy visszamenj egy picit???Lefkadáról nem tudsz átruccanni Zantéra??Te úgyis olyan ,,ugribugri" csaj vagy!!!!
Kérlek,ha lesz időd,feliratozhatnád a Zakis albumodat!!!Kösz!!!