Ez az leírás tuti jó!
Én is csak ajánlani tudom mindenkinek!!!
Én eszerint vezettem le két éve is, és ráadásul tavaly még frissítette is a dolgot!
Úgyhogy két hét múlva nem csak "Andrea" navigációját fogom használni, hanem ezt a leírást is. Már múlt héten kinyomtattam, nehogy véletlenül elfelejtsem
Ugye a Rio-Antirio hídon kb 10 eurot kell fizetni és ez kocsira vonatkozik?
(tehát ha 4en ülünk benne, akkor is ennyibe kerül?)
Thessalonikitől Kyllini-ig (Zakynthossal szemben) milyen az út? (jól látom hogy Athén felé kell menni nagyon sokáig?)
Ott kb. mennyit kell fizetni az autópályáért?
sziasztok!
Szeretnénk megaludni valahol az autópálya mellett Görögországba belépve egy éjszakát, tudnátok segíteni milyen autópályaszállások vannak. Nem találtam egy olyat sem mint pl. a Formula1. más országokban. Gyerekkel és nagyszülőkkel megyünk, muszáj megaludni.
Köszi.
sziasztok!
Szeretnénk megaludni valahol az autópálya mellett Görögországba belépve egy éjszakát, tudnátok segíteni milyen autópályaszállások vannak. Nem találtam egy olyat sem mint pl. a Formula1. más országokban. Gyerekkel és nagyszülőkkel megyünk, muszáj megaludni.
Köszi.
A Tranzitszállások topicban a 91-es hozzászólást olvasd el, elég jó ajánlatnak tünik.
Amúgy én személy szerint Methoniban a campingben szoktam aludni van kiadó apartmanjuk is, nem csak sátrazni lehet. Meg lakókocsit is kiadnak akár 1 éjszakára is. Persze főszezonban kicsit húzósabb az apartman vagy a lakókocsis dolog. De előre is le lehet foglalni.