Engem érdekelne az itthoni kompjegy vásárlás, remélem tudtok bővebb információt adni. Igoumenitsa-Korfu közötti kompjáratra is lehetne itthon kompjegyet vásárolni? Ha igen hol? Esetleg valami menetrendet is tudnátok nekem linkelni?
Engem érdekelne az itthoni kompjegy vásárlás, remélem tudtok bővebb információt adni. Igoumenitsa-Korfu közötti kompjáratra is lehetne itthon kompjegyet vásárolni? Ha igen hol? Esetleg valami menetrendet is tudnátok nekem linkelni?
Elméletileg a Mahartnál lehet külföldi járatokra is kompjegyet venni, de csak meghatározott járatra és mi van ha előbb vagy később érkeztek? Pont a korfui járatra nem érdemes; Igoumenitsából folyamatosan járnak a kompok, akár a kőrúton a 6-os villamos, bár mikor is értek oda biztosan egy fél órán belül indul járat (kivéve persze éjszaka).
Még menetrendel sem fárasztják magukat különösebben...
Kakadunak igaza van. Nem érdemes Igoumenitzáról Korfura kompjegyet előre vásárolni, mert tényleg kb. félóránként járnak. Ráadásul ott van a kockázat, hogy mi van, ha valami előre nem látható okból lekésed azt a járatot, amire jegyet vettél? Elvész a pénzed.
Bátran állítom, hogy nyugodtan mehettek elővásárlás nélkül. Kompból ott túlkínálat van.
Tud valaki segíteni, hogy komp árakat hol találok? Mindig csak menetrendet ad ki az az oldal, amit én ismerek (www.gtp.gr). Esetleg más honlapokon kéne próbálkoznom, de nem nem találok, csak olyat, ahol már egyenesen a foglalási adatokat kell beírni.
Köszi a gyors választ. Így már én is próbálkoztam, de nem elég nekik a dátum, személyek, kocsik száma, még a vezetői engedély számát is kéri. Sehogysem jutok el az árlistához. Az egyiknél eljutottam, de azt a táblázatot meg nem értem. Pedig nem szokásom, hogy ilyen süsü legyek. Ha van egy kis időd és kedved, megkeresnéd nekem a Naxos-Paros komp árlistát augusztusra? Ha nincs, persze ne foglalkozzál vele, próbálgatom addig, amíg sikerre jutok.