Kedves Livi!
Ne sértődj meg! Nem az új fórumozónak szóló szivatásról van szó.Ha legalább valami konrét kérdést tettél volna fel, arra biztos részletes és érdemi választ kaptál volna. Tolo fantasztikus hely és rengeteget lehet róla írni, mint ahogy mint látod írnak( írunk) is. Én most például Zakynthosra megyek. Még nem voltam ott. Én is most elolvastam a Zakynthosról szóló hozzászólásokat és a beszámolókat, nomeg a leírást is. Maradt még így is kérdés. Ezeket felteszem a fórumon és aki tudja a választ az megírja. Javaslom, mikor elolvasod a téged érdeklő adatokat, információkat egy dokumentumba mentsd el, így létrejön egy személyre szóló útikönyv, amit kinyomtatva nagyszerűen tudsz majd a nyaralás alatt használni.
Ne menjen el a kedved ettől a fórumtól, mert meglátod itt a lejobb, legaranyosabb, legtájékozottabb, és segítőkészebb emberekkel fogsz találkozni.
Maradj velünk! Isten hozott közöttünk.
Üdv: Josza
Mivel Te felhívtad Livi figyelmét (egyébként én is), hogy érdemes végigolvasni a topicot, fontosnak tartottam megemlíteni Neki, hogy hol talál még hasznos információkat Tolóról és az egyéb látnivalókról a környéken. Mivel kezdő fórumozó itt a hellaszon, segíteni szerettem volna neki a tájékozódásban.
Sziasztok. Vegre ide is megerkezett a nyar, ami iden egy kicsit kesve jott... bar februarban is volt 25 fok aztan 15 ... mult heten meg elol voltak a telies ruhak, de most mar isteni ido van, 32 fok
Már alig várom, hogy ott legyünk!!!!!!!!!!!!!!
AgniTolo! Előzetesen tudsz nekem olyan helyet mondani Toloban, ahol a huszonéves fiatalok szórakozni tudnak (disco jellegű)?
Nem szeretnék feszkót kelteni a fórumon, megmondom őszintén, hogy én most először írtam fórumra, még sosem használtam nem csak itt, máshol sem, nem tudtam, hogyan szokás infókat megtudni. Amiről szerettem volna infót kapni pl. az, hogyha valaki járt már az Elektra-ban milyen tapasztalatai voltak a hotellel kapcsolatban, homokos vagy kavicsos a partja, melyik strand részre érdemes menni pancsizni, van-e élővilág a tengerben (mert Krétán nem nagyon láttunk halakat), ilyen és ehhez hasonló kérdések lettek volna.
De azért köszönöm mindenkinek a hasznos tanácsokat, körbenézek mindenhol, ahol infókat lehet találni, ha kérdésem lenne írok, remélem lesz, aki válaszol.
Szia. A szorakozohelyek kozul nehany: Vibe bar... a Gorilla 3 szintje (felul bar, kozepen disco, es a parton lent bar-kavezo), mellette a "12 majom" (disco jellegu bar)... nyilik egy uj klub is, de meg nem tudom pontosan az milyen jellegu szorakozohely lesz... Nikolas kavezoja (o kedvezo aron adja az italokat a magyaroknak)
[quote="szalivi"]Kedves Kvalcsi, Cserrobi és Josza!
Amiről szerettem volna infót kapni pl. az, hogyha valaki járt már az Elektra-ban milyen tapasztalatai voltak a hotellel kapcsolatban, homokos vagy kavicsos a partja, melyik strand részre érdemes menni pancsizni, van-e élővilág a tengerben (mert Krétán nem nagyon láttunk halakat), ilyen és ehhez hasonló kérdések lettek volna.
quote]
Szia. A Hotel Elektrarol, meg nem fogsz tapasztalatokat olvasni, mert eddig nem szerepelt a magyar irodak kinalataban. A szalloda a falu kozpontjaban, a parthoz kozel talalhato. A parton egymast valtjak a homokos es a kavicsos szakaszok. Itt biztos fogsz latni halakat...es halaszokat is (Tolo egy halaszfalu) , a vizben elofordulnak sunik is , ezert (es az egyeb labelvagos balasetek elkerulesere) ajanljuk a vizben is viselheto papucs, vagy szandal hasznalatat. Ha van kerdesed....csak nyugodtan Udv. Agi, Tolo