Sziasztok!!
Segítsetek légyszi nekem!! Valószinüleg a kérdésem nem ebbe a topikba tartozik,de nem találom a helyét
Tehát a következőt szeretném tudni.Kell-e Görögországba áramátalakító.vagy utazóadapter? ha igen akkor melyik fajta a legjobb? mert úgy tudom hogy náluk más az áramrendszer mint nálunk.Előre is köszönöm a választ.
Szia Jutek!
Görögországban ugyanolyan az áramszolgáltatás, mint nálunk 230 Volt. A csatlakozók is olyanok. Miden elektromos berendezés ugyanúgy működik, mint nálunk. Európában csak a cseheknél és a szlovákoknál vannak eltérő konnektorok, egyébként mindenhol egyforma.
Üdv: Josza
Sziasztok!!
Segítsetek légyszi nekem!! Valószinüleg a kérdésem nem ebbe a topikba tartozik,de nem találom a helyét
Tehát a következőt szeretném tudni.Kell-e Görögországba áramátalakító.vagy utazóadapter? ha igen akkor melyik fajta a legjobb? mert úgy tudom hogy náluk más az áramrendszer mint nálunk.Előre is köszönöm a választ.
Semmi nem kell. Ugyanolyan a dugalj mint itthon és a feszültség is 220-240volt.
Én csak érdeklődné a felől , hogy valaki nem -e tudja mennyiért lehet Sartin autót bérelni?
Nem találtam még rá semilyen infot , lehet nem jó helyen kerestem!
Szia!
Az autóbérlés ára függ attól, hogy mikor utazol? Elő és utószezonban olcsóbb. Három idősáv van. Mennyi időre bérelsz? Minél hosszabb időre bérelsz annál olcsóbb. Milyen autóra van szükséged? Ebben több féle autó van mindnek más az ára. Más egy Fiat Punto és más egy terepjáró . Van amelyik kölcsönzőnél a kor is számít. Ezen kívül még kölcsönzőnként is vannak eltérések. Pld. Görögországban lehet és érdemes is alkudni.
Ezért nehéz erre a kérdésre válaszolni. Ezt ott fogod megtudni.
Tavaly júniusban voltam Santorinin és egy hétre vettem ki egy pici KIA autót napi 15 euroért. Akik utánunk jöttek, azok majdnem a duplájáért tudtak csak bérelni.
Szia Kunaca!
Mi is junius 19-én indulunk Sartira az Apollon Travel szervezésében, Budapestről a Hősök teréről indulunk. Először megyünk Sartira,úgyhogy sajnos nekünk sincs még saját tapasztalatunk,csak amit itt a fórumon visszaolvasva szereztünk,amiért mindenkinek köszönet !!!
Ti mennyi időre mentek?
Mi szeptember végén voltunk Sartin. Citroen C3-t béreltünk napi 40 euró volt a bérleti díj. Ha egy napra bérled, akkor csak 100 km-t lehet menni vele, ha 3 napra, akkor korlátlan a km és nem volt semmi kedvezmény, hogy 3 napra béreltük. A 120 euróban benne volt a biztosítás is.
Köszi a választ!Az nem is olyan sok!mer mi tavaly korfun 1 napra fizettünk 75 eurot!
Hát 3 napra sztm is kellene bérelni hogy azért a környéket be lehessen járni!