Ez érdekes, eddig mindig meg tudtam nézni Szekeres István leírását és a többi hasznos útinfót is, de most még az utikalauz honlapja sem jön be... Nekem is vírusveszélyt ír...
és vóki-tókin keresztül egész este fárasztottuk egymás.
A vóki-tóki tökéletesen működik a kocsiban útközben? Nem zavarja a motor?
A tapasztalat, hogy minőségtől függ. Amit mi vettünk tökéletesen működik, pedig csak 2-3 ezer ft.-tal került többe a legolcsobbnál.
Akkumulátoros, és a Teskónál vettük. Valami Technika a neve.
Lazán 1-2 km-t is tudtunk távolodni egymástól.
Mástól hallottam, hogy a legolcsobb verzióval akadtak gondjaik.
Tedd fel magad az utazólistába sokan indulnak aug 7 én (többek közt mi is) mint ahogy gondolom ti is ha 8-15 ig vagytok ott. És ott tudsz irni akiknek szeretnél, hogy csatlakoznál. Mi Sarti-ba megyünk,de a görög határig ugyanaz az útvonal szerintem.
Kedves prisoft !
Mi tavaly egy kölcsönkért vóki-tókit használtunk, mely már a görög határ előtt lemerült. A gk-i nem zavarta a vételt. Az alagutas, hegyes részeken hiába forgalmaztunk nem hallottuk egymást. Néha egy két török kamionost hallottunk az éterben forgalmazni, valamint a határok környékén egy két rendőri forgalmazást, úgy hogy azok környékén ki is kapcsoltuk, nehogy gondunk legyen belőle.
Ha keveset beszéltek ( többnyire a fontos dolgokat ) akkor biztos kitart.
Nekem minden gond nélkül bejön az oldal, semmi vírus, meg ilyen nincs...
Ezt írja a szerkesztő:
"Kedves Olvasó!
Az oldalunkat az elmúlt napokban vírustámadás érte. A szerver üzemeltetői a hibákat elhárították.
Ha valaki az elmúlt napokban meglátogatta oldalunkat, de onnan valami máshová irányította, javasoljuk futasson le gépén friss adatbázissal rendelkező vírus- és kémprogramkereső szoftvereket.
A kényelmetlenségekért elnézést kérünk mindenkitől!"