Akkor még az is lehet,hogy egy buszon utazunk? Mi 14 napra megyünk,és az Apostolos apartmanban fogunk "lakni" .
Ti apartmanban vagy szállodában lesztek?
Mi 2001-ben a Sithonosoktól béreltünk kocsit.Az árára már nem emlékszem,de nem lehetett drága.
Voltunk Szalonikiben,és többször aútóztunk a félszigeten is.
De ez már elég régen volt
Szia!
Szerintem mindenféleképpen kell a három nap, mert 100 km, az nem sok.
Neos Marmarost nézzétek meg, nagyon szép.
Sajnos alkudni nem lehet, inkább nem adják oda az autót. Görögország más részén tudtunk alkudni, de itt nem.
A 120 euro az kb. 35000 ft. meg 2 főnek a busz minimum 40000 ft az már 75! Annyiból simán le lehet csattogni autóval és akkor nem 3 napra van autója az embernek hanem 1 hétre. És nem fenyeget az sem hogy kinn hagy az utazási iroda...... És akkor nem beszéltem arról ha esetleg 3-4-en mentek együtt 1 autóval. Akkor meg alapból megéri jobban autóval menni (persze ha van)! Mi is 4 évig busszal mentünk mert "féltünt a nagy úttól"! Tavaly már elszántuk magunkat és autóval mentünk 4-en. Hát annak nincs párja. Első és utolsó nap nem kell várakozni a szoba elfoglalására illetve elhagyása után a buszra, és még sorolhatnám.
Pedig, ha egy kis erőt vesztek magatokon és legurultok autóval, soha többet nem mentek busszal! Csak a vátott vezetés a lényeg (minimum 2 sofőr)! Bátorság! Mi idén is autóval megyünk.
de jó nektek 14 nap hm..
mi a Dinába megyünk mert már csak ott volt hely :)de a szálás nekünk nem lényeg!
nagyon hama elkapkodták!
Nem tudom a buszt... de állítólag nagyon sok busz indul aznap Görögbe!
Majd írunk ismertetőt egymásról
Pedig, ha egy kis erőt vesztek magatokon és legurultok autóval, soha többet nem mentek busszal! Csak a vátott vezetés a lényeg (minimum 2 sofőr)! Bátorság! Mi idén is autóval megyünk.
Csatlakozom!
Saját autóval legurulni egyértelműen a legjobb választás!
Rengeteg előnye van, és nem is drágább mint a buszos út.
Én busszal soha nem indulnék ilyen útra, a repülő pedig drágább kategória.
Csatlakozom, kocsival a legjobb! Nem vagy kötve senkihez, oda mész ahova akarsz stb stb... szóval szerintem tökéletes Mi is tavaly voltunk először kocsival, ketten mentünk, éjszaka, felváltva vezettünk ( ha éppen ki bírtam szedni a párom kezéből a kormányt ) Mi nem féltünk az úttól, nálunk családtagok féltettek minket, de talpra esettek voltunk Szóval szerintem egyszer kell rászánni magát az embernek és utána soha nem megy busszal senki
Sziasztok!
Ezzel én is egyetértek!Mi tavaly busszal voltunk Sartin.Nagyon hosszú és kényelmetlen,sokat kell alkalmazkodni és nem akkor állsz meg amikor akarsz.Végül is ki lehet bírni,de ha lehet soha többet.Most mi is először vágunk neki autóval,már találtunk is 4 utitársat.Szóval öt autóval megyünk és nagyon várjuk.Mivel szeretünk kint sokat csavarogni ezért jobb a saját autó.
Én is csatlakozom az előttem szólókhoz. Mi eddig csak autóval mentünk görögbe. Egyedül vezettem le, persze a végére kicsit én is elfáradtam, de szerintem így se annyira, mintha buszon kellett volna végig ülnöm. Mentünk egyedül is, és konvojjal is. Mindkettőnek megvan a maga előnye és hátránya. A lényeg, a közlekedési szabályok betartása. Ha ez megvan, akkor mitől is kell félni?
Lityi, már mi is számoljuk a napokat.-))))
Szia macska!néztem a képeidet nagyon szépek.én is voltam már sartin de robogóval még nem jártuk be,azt idénre tervezzük.tudnál megközelítőleg infot adni arrol hogy sarti-vurvorou közt mekkora a távolság és mennyi idő robogóval?valamint a sarti-marmaras is érdekelne minkét irányba jo lenne bejárni,de attol félek egy napba nem fér bele hogy útközben több helyen időzzünk egy kicsit.
Szia Afrodité! Mi is pont ezt az útvonalat tervezzük bejárni. Mi előbb megyünk beszámolok ha haza érünk, de szerintem ezt érdemes több napra tervezni. Egy nap túl kevés a sok szép part felfedezéséhez. Szia Erika