Én a Ferenciek terénél voltam Pesten.Ott nem volt 24.-re.
Ha később mennétek,jól nézd meg az ind.időket Van amelyiket
az iroda zárja ki gép hiányában.Azok kizárását mégse kéne kifizetni.
Nekem sikerült ,de ma átirattam a dolgot minden gond nélkül.
Szept 18 v.19.-én megyünk.Málta,Kréta,Rodosz és Zante maradt bent.
Az index fórumon olvastam, hogy a Neckermann az árfolyamváltozásra hivatkozva megemli a korábbi foglalású útjai árát (többen kaptak értesítést erről).
Van valakinek pontos információja ezzel kapcsolatban?
Az index fórumon olvastam, hogy a Neckermann az árfolyamváltozásra hivatkozva megemli a korábbi foglalású útjai árát (többen kaptak értesítést erről).
Van valakinek pontos információja ezzel kapcsolatban?
Pont ezt irta S.Andi a kosi topicban.8%-kal emeli...nagyon különös,hisz most 280körül mozog,januárban volt310körül is az árfolyam...valamire rá kell fogni.
A Best Reisen meg most dobott ki egy akciót nemrég,ők a reptéri illetéket nem ,,kérik"az utasoktól.Na erre varrjatok gombot!!!
Én meg azt hallottam, hogy bajban vannak az irodák is, mert alig van utasuk, emiatt csökkentik az árakat. Akkor meg hogy is van ez? Előbb csökkentik, majd ráfogják a magas EUR árfolyamra, és emelik?
Helló Kyra!
Tavaly utaztunk az 5 kontinenssel Krétára. Mi nagyon meg voltunk elégedve. Minden szervezett volt, a szállásunk is a vártnak megfelelő, az idegenvezető szuper volt.
Helló Macsosz!
Befizettük! Bár már csak drágább helyet kaptunk, de azt hiszem még így is jól jártunk. Legközelebb gyorsabbak leszünk. Augusztus 3-i héten megyünk.