Köszönöm jól vagyok Elég ritkán járok Paraliára, de lassan beindul a szezon, és megyek minden nap. Az idő még elég hideg, de azt mondják június elejétől már jobb lesz.
Alig várom már, hogy találkozzunk, vigyázzatok magatokra
Sziasztok!
3 éve voltam Parálián nyaralni,és most megint oda megyünk
Esténként egy kisvonat közlekedett Parálián át Olimpic Beac-re!
Vajon megvan még a kisvonat?
Ha igen,akkor mennyibe kerülhet?
Ha valaki tudja,akkor szeretnék választ kapni.
Mindenkinek kellemes nyaralást!!!
Szia Pöpi!
Már lehet napozni és fürödni a tengerben?
Az itthoni időjárás jelentések szerint a 20 fokot sem éri el Görögországban a levegő hőmérséklete.
Mindig lehet... De most már egyre többen vetemednek rá. Én pl kizárólag július-augusztusban fürdök a tengerben ha van rá időm, mert nekem elég hideg a többi hónapban. De valóban egész sokan fürdenek és napoznak.
Nem lehet olyan rossz, lehet én is kipróbálom vasárnap. Mostantól mondják a felmelegedést, 28-29 °C a hétvégétől. Persze Magyarországra 30-31-et mondanak...
Szép napot mindenkinek!
Köszönöm Pöpi!
Július elejére bízom benne, hogy már annyira meleg lesz a tenger, hogy Te is megmártózzál benne. Különben is a kalózhajós kiránduláson muszáj úszni, ha ebédet akarunk kapni!
Sziasztok!
Most idén megyünk először Paraliara, tavaly Nei Poriban voltunk. Május 25-én megyünk, és az lenne a kérdésem Pöpihez, mert úgy vettem ki a szavaidból, hogy Te ott élsz, hogy addigra milyen időt jósolnak?
Tavaly nagyon jó időnk, ugyanebben az időben voltunk, de kíváncsi lennék, hogy ott most mit jósolnak az időjósok.
És még annyi, hogy előszezonban is sokan szoktak Paralián lenni?Az üzletek éséttermek már nyitva vannak?
Köszönöm szépen előre is a válaszod!
Szia!
A legtöbb bolt és étterem már nyitva van, ne aggódj Nem tudom milyen idő lesz 25-től, meg tudjátok nézni a neten is az előrejelzést. De amint közeledik az időpont és mutatják már a tvben is, megírom
Ma gyönyörűszép idő van, voltam lent a tengerparton sétáltam egy nagyot. Belemártottam a kezem a vízbe, nem olyan hideg mint gondoltam. És tényleg egyre többen ülnek ki fürdőruhában a partra és fürdenek is. Szóval szerintem aggodalomra semmi ok.
Üdv mindenkinek