Korfu
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
Hozzászóló Üzenet
# 1006
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Csiki kriszti
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
12 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#56802 Üzenet linkje2008-04-11 18:46:31  Válasz a #172. hsz-ra

végre.végre,végre,hogy találkozom olyan EMBEREKKEL akik osztják szerelmetes érzéseimet korfu iránt!!!!!!az ihletet én is durelltõl kaptam akinek a könyvei annyira megfogtak korfuról,hogy muszáj volt egyszer/MAJD TÖBBSZÖR/látni,érezni.....ez az a sziget ahol én is eltudnám képzelni az életemet!sziasztok kriszti
# 1007
Kicsur
Aktív fórumos
Aktív fórumos
68 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#56806 Üzenet linkje2008-04-11 19:26:15 

Szió Freericsi!

osztom az izgalmaidat, mert én is elõször készülök korfura és nagyon izgultam hasonló dolgok miatt, de már úgyis fölösleges az izgalom, mert be van fizetve...egyébként egy nappal megyünk utánatok szintén sidariba...icon_smile.gif

szia Debi!
Köszi az infót a visszaszámlálósdiról....

# 1008
Geot
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1046 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#56840 Üzenet linkje2008-04-12 15:47:43 

# 1009
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#56859 Üzenet linkje2008-04-12 18:25:08 

Tiszta Olaszország icon_smile.gif
# 1010
Atosz
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1762 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#56863 Üzenet linkje2008-04-12 18:52:00 

Egy kis szójáték:tiszta Görögország és egy kicsit hasonló hozzá Olaszország,ha a tisztasága nem is annyira... icon_biggrin.gif icon_wink.gif
# 1011
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#56865 Üzenet linkje2008-04-12 19:12:42 

A kép valóban tisztaságról árulkodik, ami szerintem azonban Hellaszra sem olyan nagyon jellemzõ.
# 1012
Atosz
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1762 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#56870 Üzenet linkje2008-04-12 19:50:20 

Szia Andi!

Botorság lenne azon vitatkozni,hogy a görögök v.az olaszok tisztábbak amikor hazaérsz Bp. belvárosából és pucolod a cipõd a kutya -"hagyatékoktól" és pipa vagy mert eltalát egy pár légiútra indult papir zsebkendõ is amit minden rezignáltság nélkül hajigálnak el honfitársaink.
Nemde? icon_wink.gif

# 1013
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#56880 Üzenet linkje2008-04-12 22:13:44 

Hello atosz!
Eszemben sincs vitatkozni! icon_lol.gif igazad van.

# 1014
Freericsi
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
12 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#56972 Üzenet linkje2008-04-14 11:09:22 

Szia kicsur!

Mi busszal utazunk és az Elektra apartmanházban leszünk:) Fúú, de messze van mégicon_sad.gif

# 1015
Cajga
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
4 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#56978 Üzenet linkje2008-04-14 12:39:09  Késõi érkezés

Sziasztok!

Nagyon sokat keresgéltem, hogy hova kellene idén elindulni nyaralni (természetesen csak Görög), és úgy tûnik, hogy Korfu lesz az uticél.

Mindenféleképpen több mint egy hétre szeretnénk menni a Párommal repcsivel, de valahogy patt helyzet alakult ki emiatt icon_sad.gif :
- Ha jól tudom, a magyar utazási irodák közül csak az Aeolus (tudom hogy Szlovák, de Magyaroknak is szerveznek utakat tavaly velük voltunk) kinál 11-12 napos turnusokat az összes többi 1 hetest. -> csak náluk tudnánk Last Minute-el menni több mint 1 hétre. Megnéztem a kínálatukat, de csak Kavos-ban vannak apartmanok -> ez az utazási iroda kilõve (elolvastam az egész fórumot, és tudom, hogy ott a legnagyobb a nyüzsi meg az egy fõre jutó Angol és ezt nagyon nem akarom, azon felül robogót szeretnék bérelni és az egész szigetet bejárni, de Kavosról (sziget legdélibb pontja) ez nehezen megoldható)

- Jöhetnek az 1hetes turnust kínáló utazási irodák 2 hetes ajánlataikkal: Összegeztem az árakat és összehasonlítottam azzal, hogy a Wiz Airrel kirepülünk és neten foglalunk magunknak szállást (Paleokastrica a Fõ uticél). Természetesen a Saját repülés+szállás olcsóbb és nem is kicsit (25-40ezer és ennek tudatában nem szeretném a drágább megoldást választani)

- Saját repülés + szállás megoldással 1 hatalmas probléma van: 22:40-kor ér oda a repcsi Korfu városba -> két választás:
1. valahogy át kellene keveredni Paleora és elõre lebeszélni a szállás tulajával a "Late Check In"-t
2. Kihúzni az éjszakát valahol és reggel eljutni valahogy Paleora...

Itt jönnétek be Ti mint tapasztalt utazók:
- Hogyan lehet kihúzni egy éjszakát Korfu városban?
- Van olyanra lehetõség, hogy este 23 orakor beállítunk egy hotelbe és azt mondjuk, hogy erre az estére szeretnénk egy szobát 2 fõre?
- Este van lehetõség valahogyan elutazni Korfu városból Paleoba? (Ha jól saccolom kb 25-30 KM lehet és nem ismerem a taxi árakat, de úgy gondolom, hogy nem férne bele a költségvetésünkbe)

Bocsánat a hosszú szövegért, csak azt szerettem volna, hogy tisztán lássatok minden részletet...

Köszi a segítséget,
Balázs

# 1016
Mandzsi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
152 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#56981 Üzenet linkje2008-04-14 13:22:15  Válasz a #56978. hsz-ra Előzmény #56978

Szia Cajga,

Visszakanyarodnék a "döntési fa" elejére: a Dias Zeus, a Tensi és az Ibusz is szervez 10-11 éjszakás turnusokat.
Mandzsi

# 1017
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#56982 Üzenet linkje2008-04-14 13:25:02 

Szia Cajga!

Szép gömbölyû kérdés... icon_eek.gif icon_confused.gif icon_razz.gif
Nem jártam ugyan Korfun, de néhány dolog megesett már velem... icon_rolleyes.gif
Nem ismerem a család öszetételét, de én - jobb híján, kényszerbõl - biztosan kihúznám a repülõtéren reggelig; az egy jó hely... icon_wink.gif icon_lol.gif
De lényeg a lényeg... Ha megkéred a leendõ szállásadód (fõleg, ha nem egy hétre mentek), biztosan értetek megy a repülõtérre; legfeljebb kér érte valamit, de biztosan kevesebbet, mint a taxi. Megkérdezni nem kerül semmibe... icon_wink.gif icon_razz.gif Sok sikert!

# 1018
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#56988 Üzenet linkje2008-04-14 14:47:32 

Ugyanazt javasolnám, mint h.apci. Írni kell kedves levelet a problémáról a szálás tulajdonosának. Az esetek nagyobb százalékában szívesen elhoznak a reptérrõl. Próbálkozz elõször ezzel. Én nem pocsékolnám el azt az éjszakát (illetve az által a következõ nap felét is)...
# 1019
Cajga
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
4 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#56992 Üzenet linkje2008-04-14 15:20:34  Válasz a #56988. hsz-ra Előzmény #56988

Sziasztok!

Köszi a gyors segítséget. Nem tudtam, hogy van még olyan utazási iroda ami 10-11 napos turnust kínál, de most az kezd körvonalazódni, hogy egyéni utunk lesz icon_smile.gif

Mennyibe kerül kint a taxi? Mert ha nem nagy költség akkor azt is bevállalom és a Late Check In-re biztos rá tudom õket beszélni.

Az egyik ismerõsöm 1Euro/Km mondott (ez simán beleférne: Paleo 25 Km-> 25 Euro), de nem tudta biztosra mondani.

Az utazási irodák közül a Dias ajánlatát néztem, õk csak a Miltos apartman-ba visznek Paleo-n és rábukkantam a weboldalára a google-ba:
Miltos
A poén ismét az ár! Durván olcsóbb ha egyedül mész... De nekik is meg kell élni vmibõl...

Köszi az infokat,
Cajga

# 1020
Jopolgar
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
13 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#56993 Üzenet linkje2008-04-14 15:30:46 

Sziasztok! Elõször megyünk Korfura,és azt kérdezni,hogy helyileg hol található pontosan a csúszdapark? Olvastam róla hogy nagyon jó és szeretnénk elmenni.A belépõ ára is érdekelne.(felnõtt+ gyerek).A Katerina apartmanba megyünk errõl is szívesen fogadnék minden infót.Elõre is köszi!Üdv: jopolgar
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
<   1 2 3 ... 67 68 69 ... 481 482 483   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu