Paralia
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 1006
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Leenda
Aktív fórumos
Aktív fórumos
179 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#12193 Üzenet linkje2006-07-21 00:11:32 

udv Paraliarol
Minden szupi
Meleg van
Ma votunk Meteoraknal
Sok a bazar
pusz
Linda es a tobbiek

# 1007
Kriszta35
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1383 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#12202 Üzenet linkje2006-07-21 09:17:55 

Szia Gekobi!

Én imádom Paráliát, de erre már én is azt mondom, hogy a gyönyörû szigetek után Parália kevés lesz.

Most nagyon fullosan vannak az apartmanok, én is keresek,de megfelelõt eddig nem találtam.
Amikor foglaltuk a Makriba a szállást, nem gondoltam, hogy idén mégegyszer menni szeretnénk ide is. Késõ bánat.

Néhány apartman telefonszámát megtudom adni, aztán hátha sikerül valamit keresni.

http://www.diakopes.gr/diakope.....49&lang=EN

Keke!

De jó, hogy te is így vélekedsz, errõl a nagy hegyrõl, engem teljesen lenyûgöz a szépsége icon_lol.gif

# 1008
Letícia
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
26 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#12265 Üzenet linkje2006-07-21 19:56:11 

keke írta:
Szerintem is kihagyhatatlan az Olympos!!!!!!!!!!Meseszép!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! icon_lol.gif

Annyira szerettem volna én is feljutni!!! Csak sajna pont aznap ömlött úgy az esõ, hogy a túra elmaradt, másnap pedig már jönnünk kellett haza. Még szerencse, hogy legalább magát a hegyet láttuk az erkélyünkrõl, meg amikor mentünk a Meteorákhoz, vagy a görög estre. Persze ez nem kárpótol azért a látványért, amit megnézhettünk volna, de abban reménykedem, talán jövöre sikerül ismét elmennünk, s akkor már nem hagyjuk ki!!
Üdv: Letícia

# 1009
Letícia
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
26 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#12266 Üzenet linkje2006-07-21 19:58:31  Válasz Lindának

Sziasztok!
De jó Nektek, hogy most ott vagytok!! Itthon is nagy a meleg, csak sajna mi nem tudunk a hûs habokba merülni, hogy felfrissüljünk. icon_cry.gif
További jó pihit!

Üdv: Leticia

# 1010
DANI0315
Aktív fórumos
Aktív fórumos
226 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#12269 Üzenet linkje2006-07-21 20:29:10 

Szia Leenda icon_biggrin.gif

Nagyon örülünk ,hogy jelentkeztél és hogy,jól érzitek magatokat icon_wink.gif
további jó nyaralást.... icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif
kalimera

# 1011
Jeki5
Aktív fórumos
Aktív fórumos
77 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#12296 Üzenet linkje2006-07-21 22:45:41 

sziasztok!

A nemrég hazajöttektõl kérdem elsõsorban: Paralián sok szúnyog van?
Aki régen volt, természetesen az is megoszthatja velem a tapasztalatáticon_smile.gif)

# 1012
Jeki5
Aktív fórumos
Aktív fórumos
77 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#12297 Üzenet linkje2006-07-21 22:50:55 

bocs, még egy kérdés, elõbbibõl kimaradt: az olympos-ra is szerveznek fakultativ utat az ottani utazási irodák? csak mert ha lehet nem a magyar utazási irodával mennék, ami kb 30%-al drágább...
vagy Lithoro-ból gyalog is fel lehet jutni oda? Állítólag van ott egy turista út...
kösz mégegyszer a válaszokat, és bocs ha kicsit OFF voltam.

# 1013
Keke
Aktív fórumos
Aktív fórumos
266 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#12298 Üzenet linkje2006-07-21 22:52:12 

Szia Leenda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Hiányzott már az üzid!!!!!!!!!!!!!!!Érezd jól magad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
# 1014
Keke
Aktív fórumos
Aktív fórumos
266 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#12300 Üzenet linkje2006-07-21 23:05:33 

Kriszta!Nekem is hihetetlen élmény volt az Olympos mert fantasztikus látvány volt a szurdok,Zeusz kádja...Hihetetlen élmény volt és életem egyik legjobb nyaralása volt Paralián.Nagyon jó a partja,gyerekkel mentünk mi is és lassan mélyülõ,homokos tényleg minden adott volt a jó nyaraláshoz.Martanak is írtam,hogy a gyerkõccel tuti jól fogják magukat érezni.Az idén Krétára megyünk majd augusztus7-én mert tavaly átmentünk Skiathoszra és nagyon megfogott a sziget hangulata.Kíváncsi leszek milyen lesz. icon_wink.gif
# 1015
Pjudit
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
8 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#12304 Üzenet linkje2006-07-22 00:53:57 

Sziasztok!
Reggel 8-kor indultunk Paraliáról haza(kocsival), éppen 1 órája érkeztünk. Sajnos most nincs idõm elovasni, de hamarosan pótolom a lemaradást. Nagyon jól éreztük magunkat, mindenkinek köszi a sok infot, nagyon hasznos volt.
Kriszta! köszi a jó kívánságokat, csak most láttam, mert 10-én már úton voltunk.
Jó újra Veletek!
PJudit

# 1016
Pjudit
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
8 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#12305 Üzenet linkje2006-07-22 01:00:47 

Jeki5!
Paralián egyáltalán nincs sok szúnyog, az esti éjszakai séták során egyáltalán nem szenvedtünk tõlük. Viszont a görög est Korinoson volt, ott egyszerûen elleptek bennünket. Tetõtõl talpig agyon csípkedtek, az idegen vezetõk nem figyelmeztettek, hogy készüljünk fel. Persze, ha ezt elmondják, biztos senki nem ment volna.
PJudit

# 1017
Kriszta35
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1383 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#12311 Üzenet linkje2006-07-22 08:14:04 

Szia Judit!

Nagyon gyorsan eltelt a nyaralásod, még most mennél el. Remélem jól érezted magad, és megfogott Parália hangulata.
A szúnyogok, tényleg nincs Parálián, nem is értem mit csinálnak, ott, hogy nem találkozunk vele, szerencsére, de pl. Makrin egyszerûen nem lehetett kiülni az erkélyre este, mert agyon csíptek, és kapitális példányok voltak.
Mi azért Parálián is bedugtuk a szúnyogriasztot éjszakára, ha már vittük.

Szóval majd írjál, hogy jó volt, vagy sem rendben??

Keke!

Idén én háromszor voltam fent az Olymposon, és szerintem már tuti, hogy jövõre egyik hely Parália ismét felmegyünk jó néhányszor a nagy öreg hegyre, hátha talizunk Zeussal is icon_lol.gif , ki tudja!
Az biztos a gyerekek szempontjából a legideálisabb hely. A homokos lassan mélyülõ part, és az éjszaka élet lefoglalja õket. Nekem nagyon könnyû dolgom volt velük, élvezték a nyüzsgést. Makriban pedig halálra unták magukat. Az a hely csak nyugdijasaknak való, vagy akinek nincs gyereke, ott lehet pihenni.

Jeki5!

Szerintem robogóval menjetek, és annyi idõt vagytok ott, amennyire csak kedvetek tartja. A fakultatív csak egy nagy rohanás. A másik bebarangolhatjátok, ott a környéket, vagy visszafelé pl. Dionba is elmehettek, a romokat megnézni, engem nagyon mefogott. A másik szép rendezett kis település Dion, érdemes benézni oda is.

# 1018
Kriszta35
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1383 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#12312 Üzenet linkje2006-07-22 08:18:18 

Jaj keke az elõbb lemaradt, ha visszajöttél Krétáról mesélsz majd milyen volt. Kiváncsi vagyok rá, mert az ismerõsöm tavaly volt az õ véleménye alapján kihagynám. De te is mész és Ferrari is, és ti mit mondtok arra nagyon kiváncsi leszek!!

Én mennék, de ha nincs meg az ott ami Parálián/ anyüzsgés, pezsgés/ akkor kihagynám.

# 1019
Jeki5
Aktív fórumos
Aktív fórumos
77 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#12318 Üzenet linkje2006-07-22 11:05:24 

köszi a gyors válaszokat Kriszta, meg többieknek is!

az a baj, hogy nincs jogsink, úgy meg gondolom nem adnak robogóticon_smile.gif)
Lithoroból messze van gyalog a Zeusz kádja, nem tudjátok? csak mert van ot elvileg vmi túristaörvény...

# 1020
Rebeka
Törzstag
Törzstag
1109 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#12321 Üzenet linkje2006-07-22 11:17:23 

jeki5!
Én mindkét alkalommal találkoztam fenn túrázókkal, akik gyalog jöttek fel. Nem beszéltem velük, hogy mióta jönnek, de az feltünt, hogy mindenkinek profi túrázó felszerelése volt, nem lehettek kezdõk. Nos nem tudom, hogy ez azt jelenti-e hogy javasolt ehez a túrához nagy gyakorlat és/vagy felszerelés, esetleg arról szól a dolog, hogy gyalog inkább csak a fanatikus túrázók jönnek fel a jó megközelíthetõség okán. De azt olvastam régebben valamely topicban, hogy kinn tanulók egy csoportja gyalog ment fel.

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 67 68 69 ... 800 801 802   >

Copyright © 2003-2026 Hellasz.hu