Hogy csalódsz e Sartiban, az attól függ, hogy mi vársz tõle. Ha csak napágy kell, meg zene, akkor nem
Mi szeptember közepén voltuk, akkor már nyugisabb volt, de esténként még így is sokan mászkáltak a központban. Két discot láttunk, de akkor csak egy üzemelt. Fõszezonban valószínûleg nagyobb a nyüzgés.
Nekünk Sarti kicsinek tünt. Mi többet vártunk, de kevesebbet kaptunk...
Persze nem csak napágy kell meg zene, de mi fiatalok vagyunk szóval ez is egy szempont. Stavrosban nem igazán találtunk kis eldugott öblöket. Sartin állítólag sok ilyen van. Meg a képek alapján gyönyõrû a víz is. Mondjuk mi nem is vagyunk az a típus akik egésznap mászkálnak, nézelõdnek. Mi inkább napozunk pihenünk. Este meg a nyüzsisebb "városban" mászkálnánk. Miért, te mit vártál el Sartitól amit nem kaptál meg?
Egyrészt nekünk Sarti kicsi volt, nagyobbnak képzeltünk-reméltük. Másrészt, mivel mi mászkálosak vagyunk, nagyon zavart, hogy a közlkedés ott elég vacak...egy busz naponta négyszer Ha kocsival mentünk volna, talán másként látnánk. A környék és az öblök tényleg szépek, csináltunk is rengetek jó fotót, lásd: Hellasz.hu-fotóalbum
Ha napközben napozni,pihizni,csak úgy lenni szerettek,este pedig sétálni a nyüzsiben,akkor Sarti nagyon jó választás lesz !Hogyí kipihenje az ember az itthoni gázt,arra nem is találhatbnátok jobb helyet!Nekem az is fontos szempont,hogy az olcsó helyek közé tartozik.Gondolom,esténként vacsizni is szerettek valami jó kis étteremben...Hát Sartin már 3,5 E-tól komplett kaja van,és minden olyan különlegesség,ami egy ilyen hétbe kell/polip,kagyló,tintahal..stb/Mondjuk,ez drágább,mint 3,5-polip görög salátával,sörrel 9 E -ért ettem,de ez igy normális.Én csak javasolni tudom!
Szia Judit !
Igen,már 2 éve nem voltunk.Én máshová szerettem volna menni,de Robi ragaszkodott Sartihoz.Egyszerûen nem okozhat csalódást.És egyénileg szeretnénk menni ezért gondolotuk ,hogy majd a George jó lesz.Nem sokkal drágább mint az írodák házai.Nem a beachen van,de annyira nem rossz helyen.
Az biztos, hogy 10-bõl 9-nek bejön Sarti, én is szívesen emlékszem vissza minden csücskére . Most nem akarom elkiabálni, de lesz összehasonlítási alapom más görög csodával is, ha sikerül a tervünk. Thasszosz a cél, privát kértünk ajánlatot két helyrõl.
szia szerintem sartival nem jársz rosszul évek óta oda járok úgy vagyok vele mint az ismert reklám szöveg ezt nem lehet megunni.Jó nyaralást én spec már nagyon várom.
Kedves Vadevezõs!
Mi itt jónéhányan hasonlóan vagyunk Sarti-val, mint Te. Édes is volt már többször, és is kétszer, egyik ismerõsöm pedig már lassan egy évtizede visszajár.
Biztosan van, akinek a hely nem azt nyújtja, amit szeretne, de a zöm azért biztosan belészeret
Tavaly voltunk Keramotiban és átmentünk Thassosra.Gyönyörû !A kedvenc falucskám Panagia.Majd rájösz miért.
Keramotiban egy vadi új ap-hotelben laktunk,4 fõre 50€ volt és csúcs volt a felszereltsége.A part széles,homokos és Thassosszal szemben volt.Ha érdekel,küldök képeket.
Mi idén biztosan elmegyünk Thassosra,mert sok mindent nem láttunk és be kell pótolni.
Szinte biztos hogy 2 hét ,a dátum még nem tökéletes,de juli 22 után már kint leszünk.
Mi is két hét, vagy 10 napban gondolkodunk, július második fele a céldátum, vszínû 12-26 között. Nem tudom, hogy ellátogatunk-e Sartira, de egyeztessünk majd, hátha ott kinn összefutunk, akár Thassoson (is)!
Kb 2 óra,mert Halkidiki fölött megy az út Keramotiba ,komppal fél óra a sziget.
A 22 és a 26 között tépelõdünk.Ha 22én vagyunk kint akkor van esély,hogy talizzunk.Kivéve ha hazafelé bejösztök Sartira.Nem nagy kitérõ.
Szia Bobolya!
Most látom ti is abba az idõbe mentek---08.07.04.--- mikor mi csak ti Sarti mi meg Stavros. Ha autóval és egyedül mentek ---mi is 1 kocsival--
akkor akár társulhatnánk egy jó darabon!