Jó utat és legalább 35 C-ot a hétvégén indulóknak!
Gazdagodjatok sok-sok élménnyel és felfrissülve, kipihenten térjetek haza! Balesetmentes, rövid utat kívánok nektek!
Smartholiday -nél teljesen magyar idegenvezetés volt,tegnap voltunk a Meteoráknál,egy csomó helyen megálltunk,úgyhogy hibátlan volt.
Csak ajánlani tudom.
Amit az utazási iroda kínál,biztos az sem rossz,csak drágább.
Ennyi.
Vasárnap húzunk skiatosra,majd arról is beszámolok.
#1707222011-07-22 23:02:16 Válasz a #170699. hsz-ra
Általában fogyasztás van, de van egy-két hely ahol fizetni kell. Mi tavalyelőtt jártunk úgy, hogy azt hittük fogyasztásra megy és rendeltünk . Ki is hozta a srác...aztán pedig nagy meglepetésünkre kérte az ágyakért is a napidíjat
haza érkeztünk nagy nehezen, az idő a hely {villa aegon},szuper volt az utazás az szar ..főleg a szervezés,ibusz-ikarosz koperáció ezekkel többet soha !!!! mi ibusszal voltunk fakultativ programon..ott kint pieria travel néven lehet őket megtalálni metorák 30€ skiatosz 40€ euro ezt nem érdemes kihagyni ahova elvisznek gyönyörű,..igazi kék tenger arany homok..három hajóval mentünk egyszere..vizi csata egymás ellen szuper,meg az egész program egyelőre ennyit
Hölgyek-urak,Skiathos-t nem érdemes kihagyni.Simply beautiful.Az árak a szigeten magasabbak,mint Paralián,mi attól függetlenül kajcsiztunk.2 főre kiadós kaja,sörrel,colával,savanyúval kb 28 evro. Egyszer élünk nem ?)))
Paralián rengeteg helyen van Gyros,próbáltuk tálban és pitában is ,de nem voltunk attól elájulva.Pl.nekem jobban ízlik a siófoki tequila tavernás gyros.Nagyobb is a pita meg jobban át van sütve. Józsi éttermében is voltunk,a kaja finom volt ( nem olcsó) .Aki aránylag olcsón akar iszogatni hangulatos helyen, az a Caravel apartman aljában Panosnál megteheti.Csak is ajánlani tudom és ért magyarul,nagyon segítőkész. 3 cl rövid (pl.tequila ) kerül 1.5 euróba,ami szerintem lazán jó.