Szia Kobobe, igen működnek idén is. Mi voltunk náluk, igaz most nem mentünk el a kirándulásra, nem jutott rá idő, de beszélgettünk velük többször is. Jól vannak, volt sok vendégük és jó programjuk is idén is. Ha ott jártok nyugodtan keressétek meg, ugyanúgy a kalózt keressétek és ott lesz Pöpi is este 6-tól.
Köszönöm az infót, rég hallottam róla és aggódtam egy kicsit.
Idén Sarti lesz az uticélunk, így 3 év után idén nem megyünk velük Kalózhajózni:-( ,de mindenkinek ajánlom aki Parálián jár, nagyon jó program.
ÜDV. Paráliáról!
Osztom az előttem szóló véleményét Ibusz-Ikarusz szervezés O.
Utazás busszal gáz volt szerb-magyar határ 4óra várakozás
Árak hasónlóak mint otthon,de hasznos lidl-be vásárolni.Kenyeret a PÉKSÉG-nél ajánlom venni nagyon fini a cipójuk.Igaz nem olcsó1.60E.A strandon elég rendelni és akár egésznap a tiéd az ágy,ha bírod a 11-15-ig 36 fokot:)gyros 2.20 üdítővel 2.90E.gyümölcs isteni és OLCSÓ.Ásvány vizet buborékosat a sötétkék kupakos,sötétékék palackba található.Általában mindenhol buborék nélküli van.Nekünk lidl-be sikerült kapni.kb.ennyi várom a kérdést ha van.Valaki kérdezte a diákigazolványt.Nekünk azt mondták,hogy a magyart is elfogadják!!
7.-én éjszaka 10.30-11.00 körül indulunk Bp. mellől autóval Olympic Beach-Nei Poriba. Még egy család csatlakozik hozzánk szintén autóval Szegeden.
Üdv: Macyca
Szeretnék érdeklődni a jelenlegi robogókölcsönzésről Paralián. Honnan érdemes kölcsönözni, mennyibe kerül a bérlés és mennyi időre lehet, továbbá, hogy lehet- e két személlyel használni, és hogy B vagy A kat. jogosítvány kell hozzá? Olvasgattam az eddigi hozzászólásokat, de kíváncsi lennék, hogy van- e valami változás, ill. valakinek új tapasztalata. Előre is köszönöm a segítséget!
Benzin árak változó 1.45-1.65 autóbérlés:a napi árat nemtudom,mert szörnyet haltam amikor közölték,hogy 300E kaukciót kell letenni.Gyorsan letettünk róla:(
Szeretném,ha segítenétek megoldani egy rejtélyt és abban is bízom,hogy nem néztek hülyének,mert feladtam a választ keresést!
Felvázolok egy matematikai feladvány félét
A barátom utazna szeptember 3.-án Zakinthosra ,10.-ig.
Tehát akkor 2.-án indulnak busszal és 11.-én vissza.
Én mennék Paráliára szeptember 13-23.-ig.
Tehát én indulnék 12.-én és vissza az nem lényeges most.
Ha a barátom szeretne velem jönni,akkor át tud szállni az én buszomra 12.-én?
A kérdés,hogy találkozik-e a két busz Budapesten?
Máshol is találkozhat,csak az lenne a lényeg,hogy ő visszaérjen addigra,mire én indulnék és valahol felszálljon hozzám.
Válasz?
Én nem tudom kiszámolni,feladtam!
A Grand Tours-sal megy és most azt nézem,hogy én is azzal és akkor könnyebb a szervezkedés...
A katalógusuk nálam van,de nem igazodok el rajta.
1000 köszönet és hála a megoldásért.Hátha valakinek nagyobb tapasztalata van ebben vagy jobban ismeria buszos utakat...?!
Mivel szombaton van turnusváltás, valamikor délután el is indulnak hazafelé. Ha jól számolom, akkor a barátod 11-én érkezik haza, és 12.-én simán fel tud szállni a te buszodra. Indulásig még alhat is egyet. De azért ez így kemény lesz neki, da ha bírja...
Kemény,de így jött ki.Mivel együtt is szeretnénk menni,így tudjuk csak megoldani.Én később nem merek már elindulni,nehogy essen és szar idő legyen és azért még örülnék,ha nyitva lenne legalább 1 szórakozó hely is
Pénteken utazunk Paraliára, úgyhogy így az utolsó napokban kérdeznék még pár dolgot, hátha tud valaki segíteni. Olvastam, hogy a Smarty Holidaysnél, Paralián van lehetőség 45 € -ért búvárkodni. Ezen volt már valaki? Megéri? Mert a többi fakultatívhoz képest picit húzós, de a párom ragaszkodna hozzá... A másik dolog pedig: hallottam egy hajóról, ami kirándulni viszi az embereket, és az odaúton ouzo, visszafelé pedig metaxa party van. Erről tud valaki valamit?
Tegnap érkeztünk haza Paraliáról. Nekem minden tetszett. 5 éve már voltam, de azóta sokat változott. Az Ibusszal nem volt gond, a szállással sem, az idővel meg pláne. Szuper volt minden!!!!!!!!!! Majd beszámolót is írok, és képeket is teszek fel csak kifújjuk magunkat Aki most utazik, annak jó nyaralást és nagyon irigylem őket Én jövőre megyek oda dolgozni, ha csak közbe nem jön valami
Én nem mondanám, hogy minden szuper volt! Mi is tegnap érkeztünk haza Paraliáról. Az Ibusz-Ikarosz SZERVEZÉS O.
Utazás busszal gáz volt a szerb határ 5 óra várakozás , a többi is kb. 1-2 óra várakozás. Erről nem az Ikarosz tehet. Haza utazás napja de. 9 órától (apartmant ekkor kell elhagyni) du. 16 óra 45-ig várakozás a buszra, mi ekkor indultunk el .A pontos indulást csak akkor tudod meg, ha megérkezik Magyarországról a busz, ami 8- 12-ig bármikor lehetséges, addig nem igazán tudsz semmit tervezni.Nagy a nyüzsgés