Neked is nagyon szépen köszönjük és holnap után már meggyőződhetünk, hogy mennyire más, mint a képeken. majd meglátogatjuk a kamerát és integetünk néha Ígéretemhez híven ma is elmentem a Gyöngy fesztivál záró felvonulására, de sajnos a tegnapi görögök ma már nem álltak velem szóba. Mindegy a műsoruk akkor is nagyon klassz volt
Majd kinn is keresünk valami zenés táncos helyet, hátha tudunk ropni egy keveset
Természetesen mi sem felejtettük el a meghívást és már alig várjuk, hogy ott legyünk. Épp ma beszélgettünk, hogy milyen jó is lesz egy kis Mythost bekortyolni úgy megérkezésképpen
Mi szeptember közepén megyünk Pargara, valószínűleg a Bakas apartmanba.
Sok hasznos dolgot olvastam már itt a fórumon. A fakultatív programokról is olvastam, de valahol a neten láttam, hogy szerveznek (vagy szerveztek) kirándulást Albániába. Ez van most is, nem tudjátok?
Előre is köszi!
Sziasztok. Itt ülünk a Taka Takaam-ban. Minden nagyon klassz. Egy csomóan vannak és az idô is csodás. Az árak tényleg egy picit magasabbak, de azért ki lehet bírni. Csütörtökönegyünk a Paxos Antipaxos hajóútra. Lenn a kikötôben lehet befizetni. Naajd még jelentkezen.
Köszi Sancho a helyzetjelentést. El tudom képzelni, milyen jó nektek, és még milyen jó lesz! Várjuk a jelentkezésed. Érezzétek továbbra is nagyon jól magatokat!
Utastársaink voltak,az ő elmondásuk alapján sem volt akkora durranás.íés elég drága is.A Paxos-Antipaxoson láttak a legtöbben delfint-mi is!Már csak ezért sem lehet kihagyni!
A Vikosz szurdok - Zagória az csodás! Ha van bennetek elég mersz, valakivel közösen béreltek kocsit, úgy olcsóbban kijöttök. Ráadásul Joanninát is útba ejthetitek.Az irodák elég drágán mérik az utat.
Az Acheron folyóhoz a kikötőből induló kishajók 12 euróért elvisznek, közben Kék barlang is stb. van.
Ha az Acheron szurdokához szeretnétek menni, akkor robogó vagy kocsibérléssel Gliky faluig, onnan lehet a folyón fölmenni.
A Paxi-Antipaxi hajóútra, ha este felmégy a kikötőbe, miután beérkeztek a hajók, sorra hirdetik magukat, olcsóbb, mint irodán keresztül.
Még annyi minden lenne, ezért biztosra veszem, hogy Pargát visszatapsoljátok.
Úgy tűnik, hogy későn gondolkoztunk és már szinte minden apartman foglalt. Volt valaki "no name" apartmanban? Azt ajánlották, állítólag ugyanolyan, mint a többi, csak nincs nevesítve. Van valakinek ilyen jellegű tapasztalata?
Sziasztok!Mi szeptemberben megyünk Pargara.Már nagyon várjuk!Aki volt a Paxos Antipaxos hajóúton,megérte elmenni rá?Mennyibe kerül 2 személynek?Hova érdemes elmenni kirándulni,esetleg mi az amit kerüljünk el?
Paxos Antipaxos abszolút megéri, 20 euro/fő a kikötőben befizetve. Ami még jó és hirtelen eszembe jut: Acheron Gliki-nél, Syvota, Ali Pasa vára, Lichonos, Lotusa beach (ha szereted a nagy batár hullámokat), motortúra a hegyekben, Lefkadai hajókázás ha még nem jártál arra.