Ma még egészen pontosan 38 nap van vissza....Mint egy kisgyerek számolom:) mennyit kell még aludni.
Sok látnivalót jegyzeteltem már ki....hát majd kiderül mennyire lesz elég az egy hét.De fogok jelentkezni! (ha csak kint nem maradok:))
Szerintem Bocsika is vágja már a "centit"
66 nap sincs már olyan messze.Neki is és mindenkinek jó nyaralást-pihenést, és stresszmentes kikapcsólódást kívánok!
Szia Debi.Nagyon jó Neked, már rövid a centid! A jó idõt megrendeltük, érezd nagyon jól magad, bár ez biztos meglesz.Jó utat, és várjuk beszámolódat. Teki
Már apad a mi centink is, olyan jó, hogy ennyien együtt várjuk még a másik nyaralását is...Debié meg Freericsié különösen is közel áll a szívecskémhez...mert mi is Sidariba készülõdünk, és már nagyon izgulunk.
Ez érthetõ! Alig egy hónap van az indulásig. Nem csodálnám ha kinn maradnál. A sziget változatos és gyönyörû. Nehéz onnan hazajönni. Már mi is nagyon visszavágyunk. Egy hét kevés, hogy mindent megnézz. Sokminden kimaradt 3 éve, remélem idén pótoljuk!
Neken csak az az egy bánatom van, hogy senki nem megy Messonghy-ba rajtunk kivül. Pedig jó lett volna egy-két friss infó indulás elõtt. Már teljesen meg vagyon kavarva, ugyanis van aki azt mondja, hogy köves a part, van aki azt, hogy homokos, és olyan is aki azt mondja hogy nagyon koszos. Bár tulajdonképpen mindegy, csak már ott legyünk.
Mi Messongiba csak egy napra ugrottunk át (Benitsesbõl) strandolni. Mert utóbbinak borzalmasan köves a strandja, ezért valami lightosabbra vágytunk. Messonginál hosszú a part, lehetnek különbözõ részei is. Ahol mi fürödtünk, ott fõleg homokos, kicsit aprókavicsos volt és olyan átlátszatlan volt a vaz, mint a Balaton. nekem nem jött be.
Mindenkinek más igényei vannak.
Nekem tetszettek Benitses köves strandjai is. (Persze nem a turistákkal zsúfoltak, hanem az eldugottak.) Mikor Korfun jártunk, rengeteg helyen fürödtünk - nagyon jó volt, hogy mindenféle partot lehetett találni.
Azért gondolom Korfun is lehet találni homokos, de mégis kék tengerpartot?! Rodoszon legalábbis igy volt, inkább autóztunk egy félórát, de nagyon csodás strandokat fedeztünk fel. Nagyon remélem, hogy itt is igy lesz. Olyan sok szépet irtatok már a szigetrõl, hogy az a kis "zavaros" víz nem fogja elrontani az élményt szerintem.
Krorfun a nyugati (az Itália felé nézõ) parton vannak a legszebb partok. Én még nem voltam azon a felén (Paleokastritsát leszámítva). Paleotól délebbre gyönyörû, homokos partok vannak, képeken láttam ezeket, de az az oldala nem olyan nagyon ismert a szigetnek. Javaslom, hogy ha béreltek valami járgányt, menjetek el mindenfelé. Az északi részen is szép partok vannak: Roda, Sidari, Ag. Stefanos.... Délnyugaton: Glifada, Ermones, Ag. Georgios
sziasztok! engem is durell "küldött"KORFURA és ha még élne megköszönném NEKI. a görög vendég szeretetet itthon is tanítani kéne!! TI akik idén mentek KORFURA küldjetek majd képeket és beszámolót légyszi,és érezzétek jobban magatokat mint itthon!!!!! kriszti
Már nagyon eltûnt az Aninak írt hozzászólásom, ezért beteszem ide újra, hátha nem látta.
geot írta:
Ani,
azt hiszem, nem fogalmaztam egyértelmûen.
Én eddig háromszor jártam Korfun, de most azonnal indulnék, ha tehetném. Sok mindent láttunk már a szigetbõl, de még így is bõven lenne mit megnézni.
Igazából én Korfu húsvéti arcára lennék kíváncsi - arra gondoltam (már az elõzõ hozzászólásomban is), ha van kedved, mesélhetnél arról, milyen az ünnep alatt a sziget. Egyszer nagyon szeretnék ott lenni egy ilyen eseményen.
A húsvétra (illetve a Dias Zeusra) vonatkoztak az elõzõ kérdéseim is:
Idézet:
Engem például az is érdekelne, hogy mitõl függ, hogy kit hova osztanak be, illetve milyen szállásokra viszik az utasokat? Lehet választani? (Úgy rémlik, mintha azt olvastam volna, nem.)
Mindegyik apartmanjukat kihasználják, ahova nyáron is utaztatnak?