#1851342012-05-23 07:29:36 Válasz a #185082. hsz-ra
Persze, írok majd árakat!
Mikre lennél kíváncsi pontosan? Már csak azért, mert azoknak majd meg tudom mondani az árait, amiket mi is veszünk, de ha más dolgokra is kíváncsi vagy, akkor azokat majd megnézem és felírom. Gondolok itt pl. gyümölcsökre, üdítőkre, stb., mert mi azokat nem szoktunk venni.
#1851382012-05-23 07:46:56 Válasz a #185137. hsz-ra
Rendben, fotózok majd több étlapot és vagy e-mailben elküldöm azoknak, akiket érdekel, vagy felteszem ide a fórumra.
Ahol meg majd eszünk is, arról meg véleményt is tudok majd mondani.
Valaki lakott már Nei Poriban a Kalliope és a Dóra apartmanban? Nekünk most ezt a kettőt ajánlották és nem tudom melyik lehet a jobb. Melyik van közelebb a tengerhez, felszereltsége melyiknek jobb illetve nem zajos. Előre is köszönöm!
Ha vissza olvastok van fent térkép, Dora bejelölve rajta álltalam, 2009-ben voltunk ott, nagyon korrekt apartman, akkor nem hiányzott semmi, bár én mindig viszek saját poharat, kést, kanalat és kávéfőzőt (mert ez nem volt).
A tulaj végtelenül kedves, németül nagyon jól beszél. Kaptunk virág hajtást is
A Kalliope újabb építésű de ha csak nem fejlesztették a tavaj előtti állapotokhoz képest akkor jobb ha elkerülitek, mert aludni benne főidényben (amikor meleg van) NEM LEHET!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kb. 45. fok Se klíma, se ventillátor, csak a meleg! Mi már a hűtőt is kipakoltuk és nyitott ajtóval üzemeltettük, hátha az ad egy kis hüvöst! Kint a teraszon hűvösebb volt, mint az apartmanban! A teraszra kivittük az ágyból a matracot mert egyébként éjszaka elviselhetetlen volt a benlét. Két nap után el akartunk jönni, és nem csak mi!
Pontosítani kell, hogy azóta szereltek-e be klímát! Mi szeretjük a meleget de az apartman beton falai éjszaka sugározták a meleget, mintha radiátor lett volna az egész fal. Elő és utó szezonban lehet hogy OK!
A Dóra apartman szinte mindenbe jobb annak ellenére hogy régebbi. Mi 2 szobás apartmanban voltunk mind a két helyen egymás utánni években. A Dóra klíma nélkül is elviselhetően hűvös, jobb helyen is van, nagyobb az apartman. Nem zuhany , hanem ha jól emlékszem fürdőkád volt (amiben természetesen lehetett zuhanyozni is) a fürdőben.
#1852022012-05-23 17:26:30 Válasz a #185134. hsz-ra
Köszi csilal előre is
hát igazábol az alapvető dolgok érdekelnének, hogy esteleg mit nem kell vinni ha nem muszáj (kenyér, tojás, zsömle, sajt, esetleg ásványvíz, tej, sör ouzo - bár ezt amúgy se akartam vinni csak inni )
gyümi is jó ötlet - gyerekek szeretik , barack, dinnye,
fagyi