Nem kell Bulgárián keresztül menni mi már évek óta autóval járunk Görögországba Macedónián kersztül .Nem kell vizum.Korfu kb 1400 km de ki lehet birni Mi már voltunk Tolón is autóval az 1900km volt de kibirtuk. Gyönyörü nyugodt pihenésre való ország Görögország.Mi juliusban megyünk sidarira
Szia ! JUlius 12 tõl 26 ig megyünk.Autóval Azért Korfura mert már minden felé jártunk Sartin Tolón Parálián is Kiváncsiak vagyunk milyen egy sziget.Ti is autóval mentek? Sosem volt még gond de jó lenne ha nem egyedül rónánk a kilométereket.
Julius 12-én megyünk Korfura autóval.Ha valaki esetleg szintén arra megy mehetnénk együtt is .Mi már évek óta járunk Görögországba nem volt soha semmi gond de többen menni jobb lenne.Mi Egerbõl indulunk de Röszke ugyis megvár.
Terex, bocsánat, hogy megkérdezem, de hányszor írod még be, hogy Sidariba mentek, autóval, július 11-én indultok és 12-tõl 26-ig lesztek Korfun, illetve, hogy ki akar veletek tartani?
Nem kötözködés, de egy hozzászólásban is elfér és úgy is mindenki észre fogja venni.
Az elküldött hozzászólásban, a neved alatt van egy szerkeszt gomb. Az elküldött hozzászólásaidat 5 percig módosíthatod, ha valami nem tetszik bennük.
Hát én nem tudom mennyire fogom bírni a buszt (mármint sex nélkül ). Eddig 12 óra volt a legtöbb, amit busszal utaztam. De csak az lebeg a szemem elõtt, hogy imádott kedvesemmel tölthetek egy hetet egy csodálatos szigeten. De még 82 nap
Sziasztok, már néha elveszítem a fonalat, ki kitõl kérdez és kinek válaszol, de ha Terex véletlen nekem címezted, akkor mi repcsivel megyünk...ha nem nekem, akkor csak úgy mondtam... Minden esetre tök jó érzés, hogy többekkel egyszerre leszünk egy helyen...csak induljunk már
nem baj ha sokat írsz, de célszerû a címzettet is feltüntetni, így könnyebben célhoz ér a kérdésed és nem zavarja össze az olvasót
a javaslat nem kötekedés, csak segítség
Sziasztok kedves tapasztalt Korfujárók!
Egy nagyon buta kérdést szeretnék feltenni nektek! Van-e olyan partszakasz korfun, ahol lehetne szép kagylókat szedni? nekem a "kagylászás" sajnos hozzátartozik a nyaraláshoz...de tavaly krétán nem jött össze, úgyhogy most pótolni szeretném az elmaradást. köszi a segítséget elõre is...Kicsur