azt még megkérdezhetem, hogy Thessalonikinek hány vonatmegállója van? úgy értem, hogy pl egy, mint Esztergomnak, vagy van neki több is, mint pl Gödnek (alsó, közép, felsõ-göd).
HA több vanm, akkor melyiknélk kell leszállni?
Mona!
megnéztem a képeket, gyönyörûségesek!!! már csak 13 nap, és indulok
volt thessaloniki megállós kép, meg a paralia-katerini buszmenetrendet is nagy ötlet volt, hogy lefényképezted!!!
Mona!
megnéztem a képeket, gyönyörûségesek!!! már csak 13 nap, és indulok
volt thessaloniki megállós kép, meg a paralia-katerini buszmenetrendet is nagy ötlet volt, hogy lefényképezted!!!
köszönjük
Szívesen..
Hamar elmegy az a 13 nap - mondom én: indulás elõtt én is visszefele számoltam az idõt. És el sem hiszem, hogy így elszállt az a két hét!
Letícia! Te is Makriban nyaraltál júniusban, mert akkor lehet, hogy Te vagy az, akivel a Kagyló partyn beszélgettem sokat? Ha igen, akkor örülök, mert már rég figyeltelek, hogy mikor bukkansz fel, ha nem akkor elnézést! Igazad van, hogy most tényleg a tengerben, vagy legalább mellette volna jó, ott könnyebben elviselnénk ezt a nagy hõséget![/quote]
Szia!
Nem Makriban, hanem Paralián voltam júniusban (Istenem, de rég volt már!). De azért kösz, hogy rákérdeztél.
Üdv újra mindenkinek, jó pár napig nem tudtam figyelni a fórumot, mert nem volt internetem. De most pótolom!
Üdv: Leticia
jajj, gyerekek, én már alig tudom, hogy mit csináljak. már szinte mindent megvettem, annyira a nyaralásban úszom már, hogy a vezetést is unom már, pedig most tanulom az ipszilon fordulást meg ezeket.
de a jó hír: találtam lábujjköztes papucsot, 2 napi keresgélés után, no nem a 12 ezres fajtából, hanem szerényebb árban, ami megy a jo kis uszógatyómhoz, amit Paraliára vettem:)))
azt meg tudjátok nekem mondani, hogy van valami olyan dolog, amit Paraliára feltétlen vinni kell, mert ott nem lehet kapni, vagy hasznos ha van nálam (kétlem, hogy lehet ilyen, de hátha)?
Nem lesz valaki augusztus 8tol az Ermis apartmanban??? és nem utazik valaki 7-én bella busszal?
és buszra ugye fel lehet vinni pici hütõtáskát?
Bizony papucsot is kár volt venned, mert odakint hatalmas választék van, és ráadásul a legdivatosabbakkal van teli a bolt, amelyik ilyennel foglalkozik.
Én eddig mindig olyan busszal mentem ahova a hûtõtársákát nem engedték fel. De édes írta, hogy amivel õk utaztak oda fel lehet vinni. szerintem kérdezzél rá az utazási irodában.
Amit vigyél szerintem, mert odakint sokkal drágább mint itthon a naptej, vagy olaj, és szúnyog riasztók. Parálián elvétve van szúnyog, de ha éppen olyan helyre mentek nem árt ha van. Itt írta valaki pl. a görög esten jól jöhet ha éppen mentek rá.
Ha kávéztok nem árt ha kávéfõzöt is visztek, és egy élesebb nagyobb kés, mondjuk a dinnye, és kenyér szeleteléséhez, és konzervnyitó.
Egy kevés só, és cukor is jól jöhet még odakint. Igaz nekünk elfogyott a cukor, így venni kellett, de nem sokkal drágább mint itthon, de sokkal finomabb szerintem.
Néhány gyógyszert is szedjetek össze, fájdalomcsillapító, fentistilgél vagy valami hasonló, és esetleg hasfogó.
Egyenlõre ennyi jutott az eszembe.
De jó neked, van miért izgulni!!
Sajnos én normális szállást, amit ismerek, és tudom hol van azt nem találtam egyenlõre, nagyon foglaltak odakint az apartmanok. Ismeretlenbe pedig nem szeretnék belevágni.
De jó, Juhi is lassan itt lesz köztünk, már nagyon várom a beszámolóját, és a képeit!!!
Sajnos én nem láttam ezeket az apartmanokat nem tudok segíteni. Pedig elég sokat megjegyeztem, mert a miénket is kerestük, most mikor voltunk. De lassan Juhi jön haza, és háha õ emlékszik majd rá.
Hajnalban hazaérkeztünk Paraliáról....
Isteni volt! Az elsõ percben kicsit ijesztõ volt az a nyüzsgés és tömeg Sarti után, de ez talán csak a hosszú autóút fáradalmainak tudható be szerintem, mert amikor el kellett hagyni a szállást, rendesen hiányzott a nyüzsgés.
Végül a plusz szállást csak Olympic Beach-en tudtuk megvenni, de így legalább ott is szétnéztünk.
Voltunk az Olympuson és elmentünk Athénba is. Az Akropoliszt és az õrségváltást egyszerûen nem lehet szavakkal leírni. Azt látni kell... Majd mesélek még bõvebben, de ha valakinek addig is kérdése van, szívesen válaszolok.