Paralia
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 1066
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Jeki5
Aktív fórumos
Aktív fórumos
77 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#12573 Üzenet linkje2006-07-25 11:36:50 

Mona!

azt még megkérdezhetem, hogy Thessalonikinek hány vonatmegállója van? úgy értem, hogy pl egy, mint Esztergomnak, vagy van neki több is, mint pl Gödnek (alsó, közép, felsõ-göd).
HA több vanm, akkor melyiknélk kell leszállni?

köszi

# 1067
Mona777
Aktív fórumos
Aktív fórumos
87 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#12579 Üzenet linkje2006-07-25 13:22:03 

Egy megállója van! A fotóalbumba ha jól emlékszem raktam képet a Thesszaloniki állomásról.
# 1068
Jeki5
Aktív fórumos
Aktív fórumos
77 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#12588 Üzenet linkje2006-07-25 16:39:38 

Mona!
megnéztem a képeket, gyönyörûségesek!!! már csak 13 nap, és indulok icon_cool.gif icon_cool.gif icon_cool.gif icon_cool.gif icon_cool.gif icon_cool.gif
volt thessaloniki megállós kép, meg a paralia-katerini buszmenetrendet is nagy ötlet volt, hogy lefényképezted!!!

köszönjükicon_smile.gif

# 1069
Mona777
Aktív fórumos
Aktív fórumos
87 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#12590 Üzenet linkje2006-07-25 19:36:29 

jeki5 írta:
Mona!
megnéztem a képeket, gyönyörûségesek!!! már csak 13 nap, és indulok icon_cool.gif icon_cool.gif icon_cool.gif icon_cool.gif icon_cool.gif icon_cool.gif
volt thessaloniki megállós kép, meg a paralia-katerini buszmenetrendet is nagy ötlet volt, hogy lefényképezted!!!

köszönjükicon_smile.gif

Szívesen.. icon_biggrin.gif
Hamar elmegy az a 13 nap - mondom én: indulás elõtt én is visszefele számoltam az idõt. És el sem hiszem, hogy így elszállt az a két hét!

# 1070
Letícia
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
26 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#12819 Üzenet linkje2006-07-27 20:54:54 

Letícia! Te is Makriban nyaraltál júniusban, mert akkor lehet, hogy Te vagy az, akivel a Kagyló partyn beszélgettem sokat? Ha igen, akkor örülök, mert már rég figyeltelek, hogy mikor bukkansz fel, ha nem akkor elnézést! Igazad van, hogy most tényleg a tengerben, vagy legalább mellette volna jó, ott könnyebben elviselnénk ezt a nagy hõséget![/quote]

Szia!
Nem Makriban, hanem Paralián voltam júniusban (Istenem, de rég volt már!). De azért kösz, hogy rákérdeztél.
Üdv újra mindenkinek, jó pár napig nem tudtam figyelni a fórumot, mert nem volt internetem. De most pótolom!
Üdv: Leticia

# 1071
Borneo
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
4 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#12826 Üzenet linkje2006-07-27 23:21:52 

Sziasztok! SOS kérném a segítségeteket.
Ismeritek az Elit apartmant? Mi a véleményetek róla?

# 1072
Leenda
Aktív fórumos
Aktív fórumos
179 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#12828 Üzenet linkje2006-07-27 23:27:46 

Hello!
Egy picit olvass bele az utazási irodák topicba. Nincs jó hírem.... icon_cry.gif

# 1073
Jeki5
Aktív fórumos
Aktív fórumos
77 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#12904 Üzenet linkje2006-07-28 22:44:11 

Sziasztok!

jajj, gyerekek, én már alig tudom, hogy mit csináljak. már szinte mindent megvettem, annyira a nyaralásban úszom már, hogy a vezetést is unom már, pedig most tanulom az ipszilon fordulást meg ezeket.
de a jó hír: találtam lábujjköztes papucsot, 2 napi keresgélés után, no nem a 12 ezres fajtából, hanem szerényebb árban, ami megy a jo kis uszógatyómhoz, amit Paraliára vettem:))) icon_razz.gif

azt meg tudjátok nekem mondani, hogy van valami olyan dolog, amit Paraliára feltétlen vinni kell, mert ott nem lehet kapni, vagy hasznos ha van nálam (kétlem, hogy lehet ilyen, de hátha)? icon_rolleyes.gif
Nem lesz valaki augusztus 8tol az Ermis apartmanban??? és nem utazik valaki 7-én bella busszal? icon_wink.gif
és buszra ugye fel lehet vinni pici hütõtáskát? icon_eek.gif

köszönöm a válaszotokat elõre is:)

# 1074
HJudit
Aktív fórumos
Aktív fórumos
306 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#12905 Üzenet linkje2006-07-28 22:57:02 

Jeki! Nézd meg az utazás autóbusszal témát! Irigyellek, hogy még csak készülsz! Jó utat!
# 1075
Jeki5
Aktív fórumos
Aktív fórumos
77 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#12906 Üzenet linkje2006-07-28 23:02:00 

ok, átugrom oda!
kösz Judit!

# 1076
Borneo
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
4 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#12908 Üzenet linkje2006-07-29 00:16:50 

Köszi Leenda, beleolvastam. icon_cry.gif
Akkor azért van akcióban az Apollonnál. icon_rolleyes.gif

# 1077
Kriszta35
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1383 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#12910 Üzenet linkje2006-07-29 09:37:38 

Szia Jeki!

Bizony papucsot is kár volt venned, mert odakint hatalmas választék van, és ráadásul a legdivatosabbakkal van teli a bolt, amelyik ilyennel foglalkozik.

Én eddig mindig olyan busszal mentem ahova a hûtõtársákát nem engedték fel. De édes írta, hogy amivel õk utaztak oda fel lehet vinni. szerintem kérdezzél rá az utazási irodában.

Amit vigyél szerintem, mert odakint sokkal drágább mint itthon a naptej, vagy olaj, és szúnyog riasztók. Parálián elvétve van szúnyog, de ha éppen olyan helyre mentek nem árt ha van. Itt írta valaki pl. a görög esten jól jöhet ha éppen mentek rá.
Ha kávéztok nem árt ha kávéfõzöt is visztek, és egy élesebb nagyobb kés, mondjuk a dinnye, és kenyér szeleteléséhez, és konzervnyitó.

Egy kevés só, és cukor is jól jöhet még odakint. Igaz nekünk elfogyott a cukor, így venni kellett, de nem sokkal drágább mint itthon, de sokkal finomabb szerintem.
Néhány gyógyszert is szedjetek össze, fájdalomcsillapító, fentistilgél vagy valami hasonló, és esetleg hasfogó.

Egyenlõre ennyi jutott az eszembe.

De jó neked, van miért izgulni!!
Sajnos én normális szállást, amit ismerek, és tudom hol van azt nem találtam egyenlõre, nagyon foglaltak odakint az apartmanok. Ismeretlenbe pedig nem szeretnék belevágni.

De jó, Juhi is lassan itt lesz köztünk, már nagyon várom a beszámolóját, és a képeit!!! icon_lol.gif

# 1078
Timi75
Aktív fórumos
Aktív fórumos
162 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#12913 Üzenet linkje2006-07-29 10:39:46 

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem,hogy ismeri-e valaki vagy szállt-e már meg a John és Eve apartmanba?Oda indulunk szept.4-én gyerekekkel.
Köszi elõre is!

# 1079
Kriszta35
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1383 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#12926 Üzenet linkje2006-07-29 17:31:13 

Szia Timi!

Sajnos én nem láttam ezeket az apartmanokat nem tudok segíteni. Pedig elég sokat megjegyeztem, mert a miénket is kerestük, most mikor voltunk. De lassan Juhi jön haza, és háha õ emlékszik majd rá.

# 1080
Kisvacak
Aktív fórumos
Aktív fórumos
109 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#12928 Üzenet linkje2006-07-29 20:10:37 

Sziasztok!

Hajnalban hazaérkeztünk Paraliáról....
Isteni volt! icon_smile.gif Az elsõ percben kicsit ijesztõ volt az a nyüzsgés és tömeg Sarti után, de ez talán csak a hosszú autóút fáradalmainak tudható be szerintem, mert amikor el kellett hagyni a szállást, rendesen hiányzott a nyüzsgés.

Végül a plusz szállást csak Olympic Beach-en tudtuk megvenni, de így legalább ott is szétnéztünk.
Voltunk az Olympuson és elmentünk Athénba is. Az Akropoliszt és az õrségváltást egyszerûen nem lehet szavakkal leírni. Azt látni kell... Majd mesélek még bõvebben, de ha valakinek addig is kérdése van, szívesen válaszolok.

K.

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 71 72 73 ... 800 801 802   >

Copyright © 2003-2026 Hellasz.hu