Köszi az infót, az indexest én is megtaláltam, aztán találtam egy jó térképet is, amin rajta van a Demos, így bizakodva nézünk a nyaralás elé. Az iroda ma fixál mindent (új szezon, új sofõrök, új apartmanok), mert állítólag az utolsó percig változhat a gyerek fekvése (remélem nem fog).
Sikerült végigolvasnom az eddigi 75 oldalnyi hozzászólást és megerõsített abban, hogy jó válsztásnak tûnik idén Tolo. Azért feltennék pár kérdést
1, Coronis hotelrõl van vkinek tapasztalata, annyit írnak, hogy a központtól 2-300m-re van. Akkor mennyire lehet tõle a nagy strand?
2, Tolo melletti (a képekrõl kopárnak tûnõ) hegye(ke)t, érdemes vagy egyátalán meg lehet mászni?
3, A tenger egész Tolo szélességében egyformán lassan mélyûlõ sekély? Kb. meddig lehet "begyalogolni"?
4, Nafplionos képekrõl látni, hogy van a közelében egy kis sziget vmi vár vagy erõdítmény van rajta, ez is látogatható?
5, Leanderek is vannak Tolon, (mert eddig mintha ezt nem említette volna senki)?
6, Ez a wc papír külön gyûjtõs rendszer számomra vhogy hihetetlen. Nem hinném, hogy mindenki betartja és ilyenkor mi van:)? Eddig Sartin voltam csak de ott nem volt ilyen.
Eltévedtél, azt hiszem; ez nem a különleges tudakozó!
Ha végigolvastad a fórumot (a topicot), feltúrtad a netet, és kifaggattad az utazási irodád, és még van kérdésed, na azt tedd fel, arra válaszolni már igazi kihívás.
Röviden a kérdéseidre:
ad 1.) Még messzebb.
ad 2.) Igen.
ad 3.) Igen, sokáig.
ad 4.) Nem, ill. csak „feketén”.
ad 5.) Igen.
ad 6.) Dugulás és a magyarokról alkotott vélemény lerombolása.
Nekem is van egy kérdésem: Muszáj Neked Görögországba menni?
Sikerült végigolvasnom az eddigi 75 oldalnyi hozzászólást és megerõsített abban, hogy jó válsztásnak tûnik idén Tolo. Azért feltennék pár kérdést
1, Coronis hotelrõl van vkinek tapasztalata, annyit írnak, hogy a központtól 2-300m-re van. Akkor mennyire lehet tõle a nagy strand?---A HOTEL TOLO FOUTCAJAN VAN AMI KOZPONTI RESZ,A TENGERPART 50METERRE VAN,A NAGY STRAND 10 PERC SETA
2, Tolo melletti (a képekrõl kopárnak tûnõ) hegye(ke)t, érdemes vagy egyátalán meg lehet mászni?---NEM BIZTOS, HOGY 45 FOKBAN LESZ KEDVED HEGYET MASZNI
3, A tenger egész Tolo szélességében egyformán lassan mélyûlõ sekély? Kb. meddig lehet "begyalogolni"?--- A TENGERPART A FALU EGYIK VEGETOL A MASIKIG ALKALMAS A FURDOZESRE, FOKOZATOSAN MELYULO VIZZEL, ALTALABAN A MOLOK VEGEIG BE LEHET SETALNI (UGY HOGY MEG A FEJUNK IS KILATSZIK)...
4, Nafplionos képekrõl látni, hogy van a közelében egy kis sziget vmi vár vagy erõdítmény van rajta, ez is látogatható?---NAFPLIONBAN TOBB EROD IS VAN EZEK KOZUL A LEGKISEBB A BOURTZI EGY KIS SZIGETEN VAN AHOVA AT LEHET MENNI VIZITAXIVAL
5, Leanderek is vannak Tolon, (mert eddig mintha ezt nem említette volna senki)?--- IGEN, DE LEHET HOGY AZERT NEM ISMERTEK FEL MERT AKKORA MINT EGY FA...
6, Ez a wc papír külön gyûjtõs rendszer számomra vhogy hihetetlen. Nem hinném, hogy mindenki betartja és ilyenkor mi van:)? Eddig Sartin voltam csak de ott nem volt ilyen---AKKOR SAJNOS ELDUGULAHAT ES AHOL ELDUGULT OTT VISSZA IS JON MINDEN....
Mi kora délelõtt indultunk el két csoportban, egyik rész a stellától balra Nafplio felé átlósan a korábban említett motórcsónakos öböl felé (amerre nem ajánlatos menni a másik szigetnél lévõ felé meg ajánlatos)
Mi pedig a kápolna felé. Érdemes bekenekedni illetve akik fehér bõrûek védekezni fehér kalappal esetleg törölközõvel.
Úgy gondoltuk ha melegünk lesz akkor csak addig megyünk, de végülis úgy döntöttünk felmegyünk a legmagasabb részre kb az átjátszótoronyig. Onnan a kilátás vmi fantasztikus, onnan lefele pedig a parttal szinte párhuzamos uton indultunk a kikötõ felé
Gyönyörû képeket készítettem onnan.
A másik irányba már kalandosabb az út bokrok között kell átvergõdni nem volt rendes út oda kell figyelni az ember hova lép.
A WC papír dolgot meg nem heccbõl találták ki a csatornarendszerük miatt van érdemes és ajánlott betartani és esetleg magatokkal vagy az utánnatok jövõvel szúrtok ki ha nem figyeltek erre.
A Sarti-n lévõ magyaráradatról meg inkább no comment.
Azok megnyugtatasara mondom akik mostanaban jonnek Toloba, hogy ma 30 fok volt es naggggggyon jot furodtunk a tengerben.
Jo utat mindenkinek aki holnap indul!
A korábban kérdezett Toló környéki helyek megmászásáról tettem fel néhány képet egyenlõre a kis kápolnáig, de majd még válogatok magasabbrók készülteket is