Szia Dtina !
Meglestem a képeid , igazán szépek !!
Egy pillanatra a szállásadótokon is megakadt a szemem
Egyébként valóban olyan zavaros a víz ? :/ Ja meg még annyi hogy kb. milyen hőmérsékletű lehetett/volt a víz ?
Köszönöm
Szia Dtina !
Egyébként valóban olyan zavaros a víz ? :/ Ja meg még annyi hogy kb. milyen hőmérsékletű lehetett/volt a víz ?
Köszönöm
Mi nem Paralia Beachra jártunk, mert ott heringek módjára feküdtek az emberek és süttették pecsenye pirosra magukat. Átmentünk OB-ra, ott tiszta volt a víz. Bár két nap hatalmas hullámok voltak, valszeg a tengeren vihar lehetett, akkor szoktak ilyen hullámok lenni. Azon a két nap kihozta a "füvet" a partra.
A víz nagyon kellemes hőmérsékletű, fogalmam sincs milyen hőfokkal rendelkezett, de isteni jó volt.
Szia Dtina !
Köszönöm
A kis gigolo... - amikor megkértem, hogy készítsek egy közös fényképet az urammal, aranyos volt, mert felállt a székre, hogy hasonló magassággal rendelkezzen.
Reggel 6-ra értünk a szállásra, 14-től lehetett a szobát elfoglalni, de ő adott nekünk egy szobát, hogy átöltözzünk és lepakoljuk a csomagjainkat, a hűtőbe pakoljunk. Utána lementünk a beachra, először és utoljára. Ami ott volt, hát... mozogni alig lehetett.
Szia!
Mi Aug. elején voltunk. Első nap a kókusz disco-nál fürödtünk de nagyon füves volt és zavaros. valamint nagyon zsúfolt.
A további napokon átmentünk Paralia és O.B. között szakaszra a buszmegállónál. Délután 2-3 felé szinte senki nem volt azon a szakaszon és jó volt a víz. Parkolni az út mellett lehetett.
Gigolo ezen jót mosolyogtam
Akkor azt mondod érdemesebb OB.-n fürdőzni ?? Mert ha ez valóban így van, akkor szerintem mi is átmegyünk
Szerintem igen, érdemes átmenni.
Már csak azért is, mert ott nem volt medúza, viszont Paralia Beach partján özön lila színű medúzát láttunk kipakolva a partra.
OB-n sokkal kevesebb emberke van, özön hely. Bár gyors hozzáteszem, hogy mi vittünk napozókat, amire kifeküdhettünk, nem igényeljük a napágyas kifekvős helyeket. Mert ahol ilyen van kipakolva, ott bizony jócskán vannak a parton.
OB-n van olyan hely is, az elején, az óriáskerék magasságában, ahol a parttól befelé a tengerbe beljebb sétálsz, akkor is letudsz ülni a homokpartra, mert úgy lett kialakítva.
Ez igazán jó hír!
Azt hiszem mindenképp el kell oda is látogatnunk. Egyébként mi se nagyon tervezzük a napozóágyas részleg felkeresését. Kifejezetten szeretünk napozógyékényen feküdni.
Tényleg nagyon köszönök minden információt, rengeteget segítettek !
De aki szereti a finom ételeket és a halas dolgokat,annak pont jó ez a séta,mert elmegy a halfeldolgozónál lévő étterem mellett.Az Omilos után,a vidámpark mellett kell kanyarogni eg ykicsit.
Itt csinálják a legjobb és legfinomabb halas ételeket.Ezt ajánlani tudom mindenkinek.Nekünk is ajánlották anno,így jutottunk el oda mi is.
Több alkalommal voltunk az Ino apartmanban,akkor még az Apollon Travel szállása volt /3 éve/ .A katalógus képanyaga megfelel a valóságnak,bár évek alatt amortizálódott. A főútról az utolsó utca ,a busz abból az irányból ér be Paraliára. A belső nyüzsis rész kb.7-8 perc séta,a tenger kb.200 m.A tulajdonos házaspár nagyon rendes anno a tulaj hölgy Kiki fogadta az új utasokat,minden nap feltakarít a folyosókon.és napközben a 2 fia közül vmelyik mindig ott volt,este a kertben nagy tv-t néztek,görög foci,vendégeikkel,egy alkalommal minket is vendégül látták.Az akkor 3 éves kislányom hétalvó,a busz az új utasokkal már régen ott volt,és Kiki mondta ne keltsem fel,aludjon amíg akar az a szoba lesz kitakarítva utolsónak,és még jégkrémet is hozott a gyerkőcnek.Mi Apollonosak vagyunk,mert ott a gyerek csak buszjegyet fizet,így olcsóbb mint a Grand,de mi nagyon sajnáltuk hogy már nem Apollon szállása.a bejárattól jobbra oldalsó erkélyek egész estig tűző napnak vannak kitéve.Mikró nem volt nálunk,szerintem most sincs.Szerintem Paralia legjobb gyrososa is a ti környéketeken lesz,évek alatt barátunk lett a tulaj pár Kosta és Irini,egyenesen az Inoból mentek a partra ,majd a parton jobbra fordultok,kb.100 m és a Mytikas bolt mellett van a Gyropagida,csirke és sertés gyro,isteni ropogós,naponta 2-2 nagy nyárssal elad,olyan jó.
Sziasztok!Utazik valaki mostanában a Dias Zeusal?Hánykor szokott indulni a busz és honnan?
A válaszokat előre is köszönöm. Dtina!Jók a képeid és nagyon hasznosak mivel árakat is feltüntettél...
Köszi!