Szia.
Elvileg nem szabad,de attol függ milyen embereket fogsz ki a határon!
Én tavaly hoztm annyi leandert,alig lehetett lecsukni a kombi csomagtartóját,hogy le ne törjönek az ágak
Köszi Nektek a választ, valójában én is furcsállom, bár úgy tudom, hogy hivatalosan valóban nem lehetne hozni. Illetve szólhatnak érte/elvehetik.
Mondjuk én is inkább ilyen hajtásokat, töveket szoktam - föld nélkül, vagy csak egy kis műanyagpohárban. Bár Görögországból eddig valamiért mindig elfelejtettem, gondoltam majd most.
Csak kiváncsi voltam, hogy működik.
#1897802012-07-02 07:38:27 Válasz a #189729. hsz-ra
Közben turkáltam az iGO menürendszerében, s ezt találtam:
Szerbiában láthatósági mellény, Macedóniába izzókészlet, Görögországban pedig a láthatósági mellény és tűzoltókészülék kötelező.
Nem tudom mennyire korrekt ezen infókban az iGO?
#1897892012-07-02 10:37:47 Válasz a #189778. hsz-ra
Leanderrel eddig még nem foglalatoskodtam, igy hát ideje elkezdeni. Most, hogy mondjátok...a másik felem ezek szerint örülni fog!
(eddigi csak pálmákat - no, nem egészet:) -, meg ilyeneket hozogattam kintről)
Aztán a leander tetves lesz és kihez futnak sikítva
OFF
Simán csak az actara növényvédővel le kell fújni.
Minden nyaraláskor hozok hajtásokat vizes palackban, és mind meg is maradt eddig. Sokkal ellenállóbbak, nem annyira tetűsödnek, mint az OBI-ban vásárolt, kényeskedő példány.
Egyedül arra kell figyelni, hogy ne legyen daganatos (barna csúnya gümök a növény fás szárain).
#1897952012-07-02 11:44:17 Válasz a #189792. hsz-ra
Mi is bicskával sétálunk esténként sajna,a tavalyiakból nem sok maradt meg,pedig gondosan betekertem vizes zsepibe,meg vittem mekis salátáspoharat is a szállitáshoz na majd az ideiek
Egyre több ötletet kapok, igy idén már biztos lesz kertészkedés!
Azt szeretném kérdezni, hogy a Duty free shop-nak milyen a nyitvatartása, tudja valaki? Mert nagyon hajnalban, vagy kora reggel szoktunk odaérni, és idén be szeretnénk odafelé is menni.
Át lehet menni az odafelé menő oldalról is a duty free bolthoz? Elég magas elválasztó korlátot láttam a két oldal között, van valahol kapu, vagy átjáró rajta?
Mindegy, ha mégy, akkor nézd meg nekem, hogy lehet-e dollárral fizetni (és mennyibe váltják a dollárt). Köszi