Hááát...a legvacakabb út volt a Zakynthosi ,de gyorsan mondom,még 2008-ban,akkor még nem adták át a Pindost átszelő autópályát.Csodaszép látványnak,de én az emeletes buszon a földszinten álltam,és igen szrul voltam....Mondták a sofőrök,hogy az az év az utolsó,hogy arra mennek,mert 2009-től egyenes autópályán mennek majd.Abban az évben Pargara mentünk-ami nem Killini felé,hanem Igumenitsa felé van,és tényleg tök egyenes volt az út...2011-ben Kefalóniára is egyenesen mentünk,igy szerintem néhány Daedalonnal azért szerelkezz fel,de nem lesz gond.
Aki igazán rosszul van,az szerintem ne bohóckodjon a homeopátiával...
Sziasztok.Mi az idén autóval mennénk Nei Poriba.Esetleg tudja valaki hogy milyen a Dias´vagy a Rulett apartmanház és pontosan Nei Pori melyik részén van?
Köszi
#1994672013-03-01 23:03:32 Válasz a #199461. hsz-ra
Belus!
Én azt gyanítom, hogy a "rulett", az nem egy apartmanház neve, hanem az iroda kínálatában lévő apartmanházak közül, amelyikben éppen üres apartman marad az adott héten, azt kapja meg az az utas aki a rulett apartmanra fizetett be.
Éppen ezért ezeket olcsóbban adják az irodák, mert nem tudsz előre választani.
#1994812013-03-02 10:28:50 Válasz a #199453. hsz-ra
Ha állva kell utazni, akkor a Dedalon is csak bohóckodás . Mi hosszú évek óta a homeopátiával "bohóckodunk", szerencsére hatásosan. Ami komplex készítményt utazási betegségre találták ki, azt az utazás előtti napon kell kezdeni, illetve az utazás napján, akkut esetben 2 óránként lehet ismételni. De a homeopata orvosok ezeket nem kifejezetten kultiválják, inkább monokészítményeket ajánlanak. Szerintem akár ötvözhető is a két módszer, megelőzésre a homeo, de ha mégis kell a Dedalon, nem bántják egymást.
Mi nem iszunk kólát, de az útra szoktunk vinni egy kicsit, mert az is jó szokott lenni a gyereknek, ha hányingere van.
Végső esetben pedig ott a zacsi
Sziasztok.Mi az idén autóval mennénk Nei Poriba.Esetleg tudja valaki hogy milyen a Dias´vagy a Rulett apartmanház és pontosan Nei Pori melyik részén van?
Köszi
Sziasztok!
Emlékszem anno, mikor mi buszoztunk, mi elölt ültünk fent (egyszer teljesen elől, de akkor nagyon zavart, hogy telibe kapott a nap), nálam is benne volt a pakliban a rosszullét, de ha látom magam előtt az utat, magyarul kilátok elöl az ablakon, az mindig jót tesz, és igy akkor nem volt semmi gond.
A Daedalon akár buszos, akár hajós utaknál is beválik, illetve ugyanilyen hatásos a B6 is.
Szia Messina!Mi az idén megvettük a fix ülőhelyet,ha emeletes busszal megyünk akkor a legelsőbe kértem.Írod hogy nagyon telibe kapott a nap,erre lennék kíváncsi hogy nem volt semmi roló vagy sötétítő rajta?Mert mi Kefalóniára megyünk és egy egész napot is utazunk.
#1995232013-03-03 14:56:05 Válasz a #199517. hsz-ra
Szia Tallér!
Isten bizony nem emlékszem, hogy volt-e valami sötititőféle...azt tudom, hogy ha nem láttam volna ki, akkor jött volna a hányinger, szóval vagy ez, vagy a nap.
Nem volt egyébként vészes, hiszen nem egyfolytában sütött a nap pont abba az irányba.
Így hogy már átszoktunk az autós nyaralásokra, de jó hogy nem kell ilyenek miatt aggódnom.
Lenne egy kérdésem. Idén korfu sidariba megyünk nyaralni és sajnálattal kaptam most már a végleges választ hogy Kecskemétről indulva Szegeden odafelé és visszafelé is át kell szálni a GrandTours szervezésében - ez számomra teljesen kiábrándító, hiszen tavaly mikor Sartira mentünk az Apollónnal erre nem volt példa - szeretnék tanácsot kérni, illetve véleményt, hogy valaki volt-e már így Korfun - hogy átkellett szállnia, ez kibírható? Egyszer felcuccolsz, aztán 60km-el alrébb lecuccolsz, aztán megint fel - a táskákat dobálják, a hűtőtáska akarva akaratlanul kinyílik, stb.
Mert sajnos ezek függvényében úgy tűnik hogy lemondjuk az utat, mert erre a mizériára nincs szükség, inkább akkor megyünk Sartira