abban igazad van,hogy az elso ulesrol az emeleten jo a kilatas es sok a hely,de mi mikor ott ultunk az maga volt a halal. a klima folyamatosan rank fujt. masnap alig mozditottunk meg a nyakunkat meg a kezeinket. ha csoportosan mentek akkor a legjobb a lenti asztalos resz. utkozben cserelkeztek,hogy ne mindig ugyan azok az emberkek utazzonak hattal. az asztalokon finoman lehet kajalni,kartyazni, raborulni es azon aludni stb.
az mar nem sok. mi februarban foglaltuk le es azota lazban egek.
Szia Wucy!
Mi feb 13 án foglaltuk le az utat, de csak aug 24 én indulunk.
Banyek az nagyon nagyon nagyon sok idő!!!
Addig még vár egy költözés és egy kicsit több meló, láz 1000 el. Én már csomagolnék szívem szerint!
#1873322012-06-13 18:01:29 Válasz a #187330. hsz-ra
amikor mar nagyban uton vagyunk Gorogorszag fele,mindig belegondolok,hogy az ev 365 napjabol ez a 10 nap tobbet er mint a tobbi 355. remelem egyszer en is megengehetem majd magamnak,hogy evente ketszer menjek nyaralni.
#1873472012-06-13 19:34:45 Válasz a #187290. hsz-ra
Szia feenhaft!
Én úgy tudom, hogy a legtöbb apartman előtt van slag, mert ők is adnak arra, hogy a homokot ne vigyék fel a szobákba Mint olvastam ezek szerint az Ovelixben is van wc. A parton én csak a Relaxban tudok, ott magyarok a tulajok, szívesen megengedik, hogy fogyasztás nélkül is bemehess
Mint én is említettem Alekosz és kedvese? akkor szállt le a buszról, amikor mi indultunk. Arról is hallottam, hogy megbüntették az utasokat, mert a határon leszálltak a buszról. Nálunk is volt aki nem bírta ki cigi nélkül és addig idegesítette a sofőrt, hogy kinyitotta az ajtót.
Sziasztok. Nagy érdeklödéssel böngészem a fórumot. A férjemmel aug.24 -én megyünk Sartira. Mi január elején már lefoglaltuk a szállást az Apollonnál. Kiváncsian olvasom a hazatérők beszámolóit, élményeit és már alig várom,hogy mi is induljunk.
#1873822012-06-13 23:16:24 Válasz a #187212. hsz-ra
Szia Fathe! Győződni fogok,júli 6-án indulok,addig sajna meló.Már elkezdtem csomagolni,tervezni.Legszívesebben haza se jönnék.Ma előszór nem esett az eső,már tele a hócipőm ezzel az idővel.
Haha, na elmeséltem egy ismerősömnek, aki tavaly jött velünk Sartira, ezt az Alekoszos sztorit és a reakicója: ...Ó...Meggyalázták a tengerpartunkat!!!
De legalább jó tudni, hogy ha azt mondják tilos leszállni, akkor bizony tilos! Én speciel nem örülnék egy szép kis bírságnak nyaralás alkalmával. Még szerencse, hogy már nem dohányzom, de előző években akkor mi is bármikor belefuthattunk volna egy ilyenbe, mert mi is sokszor rinyáltunk a sofőröknek, hogy nyissanak ajtót a kedvünkért..