Nekem már vagy egy bevált taktikám a görög tengerparti leégésekkel szemben, hisz' én is fehérbõrû vagyok.
1. 10-20 alkalmas szolibérlet
2. 3-4 napozással töltött nap, ha lehet vízparton
4. az elsõ 2-3 napon 30-as naptej használata, majd elég a 8-as körüli, de ha lehet az érzékeny területeken (arc, dekoltázs) maradjon a 30-as.
Remélem segítettem!
Ui.: Már én is vágom a centit, épp' ma fizettem be a nyaralás hátralévõ részét!
Én is a kettõs naptejváltozatban gondolkodtam már, hogy azért valami színem is legyen...köszönöm a megerõsítést!
Szuper, hogy egyre több Sidariba utazó jön itt össze, mert ez is csak megerõsít abban, hogy jól választottam! (ugye DEBI!? )
Majd tõled is várjuk ám a beszámolót, ha nem túl titkos!!!
Egyébként kikkel mentek és hova pontosan? (már ha lehet ilyet kérdezni)
Jó centivágást! Köszi a segítséget!
Sziasztok!
A napozásnál szerintem még az is fontos,hogy fokozatosan kell napon kint lenni.Fõleg akkor nem kell kifeküdniamikor a legerõsebben süt a nap.Ahogy elnézem már mindenki kezd egy kicsit izgalomba jönni az utazás közeledtével.
Kicsur melyik apartmanba mentek?
Azt elfelejtettem az elõbb, hogy 11-15 óráig ne tartózkodj a napon, fõleg ne a strandon, úgy is kell egy kis pihi napközben!
Én a párommal megyek és a Zeusz apartmanba.
Sajnos errõl az apartmanról még semmi infót nem kaptam. Hát senki sem volt még ott a fórum látógatók közül?
Nem apartmanba megyünk, hanem a Sidari Village Hotelbe, de sajna, még nem kaptam róla igazán infókat, hogy milyen is, mert az angolok véleményére nem érdemes adni, azoknak semmi sem jó...
Szia Kicsur!
Még mi sem tudunk semmit az apartmanról,de látom Lyzuska is oda megy.
Lyzuska!
Minden reményem benned van,mert Ti elöbbmentek a Zeus-ba.Repülõvel mentek vagy más módon?Ha meg jöttök akkor feltétlenûl számítok a beszámolódra.Jó pihenést!
Éva
Azt már egy ideje szeretném megkérdezni (téényleg nem kötözködésbõl, kérlek, ne értsétek félre), de néhányan miért írjátok bele (majdnem) minden hozzászólásba, hogy jó utat kívántok, amikor még hetek, sõt, hónapok vannak hátra az útig?
Tudom, kedvességbõl, illendõségbõl, de ennyiszer és ilyen korán?
Igen, picit becsapós! Nem akartam konkrét elérési utat mutatni egy másik fórumra, de a világosabb kékkel írt egy másik fórumon szövegre kattintva megtalálod a korábbi hozzászólásomban!
Bár akinek nem inge...én azért felveszem...
Szerintem ez egy olyan pszichés dolog lehet, amivel már-már közelebb hozzuk a várva-várt pillanatot az által, hogy igen közelinek fogjuk fel....
De egyébként valóban jó kérdés, és ott a pont nálad...
Én ezzel magyarázom!