Igen ez a WC-s dolog hirtelen furának tűnhet.De késöbbiekben ha már többször jársz Görögországban hozzá szoksz,hogy ez hozzá tartozik a Görög nyaraláshoz.
Mi szigorúan betartottuk mert a mellettünk lévő apartmanban dugulást csináltak.Kihívták a "dugulás elhárítókat" És bizony aki okozta a dugulást annak ki kellett fizetni a szolgáltatást mivel ők figyelmeztettek,hogy NE dobj bele semmit.
Másrészt a víznyomás tényleg kabaré!Mi is vödröztünk
Az kellemetlenebb volt mikor olyan koszos volt a víz egész Sartin,hogy még fürödni sem tudtál...... párom kimota a fehér fürdőrucit (akkor még nem vettük észre a gondot)
És szép sárga lett
2-3 napig saras víz folyt a csapból jórész mindenhol.
Köszi szépen. Én meg irigyellek Titeket...én várhatok egy évet, hogy ismét Göröghonban lehessek...habár...na inkább nem reménykedem:D De nagyon-nagyon jó lenne még a nyár végén- ősz elején valamilyen utószezoni kis szösszenet.
Mindenkinek köszönöm a válaszokat. Sajnos rég jártam Göröghonban és akkor sem ezen a részen. Akkor is ez volt a jellemző, degondoltam ez a röpke 15 év elég volt arra, hogy ezt megoldják, de ezek szerint nem
No de ennek ellenére már alig várom az indulást, csak oly messze van még. Habár most gyakorolhatom a csomagolást, mnert holnap költözünk másik lakásba úgyhogy a bőröndök is be vannak fogva.
39,4 fokos volt ma a levegő Sartin....ebben az időben jó ha van klíma!
A tenger még míndig nagyon hullámziki és ezáltal picit hűvösebb.....22-23 fokos.
szia Jajcica!Jók a képek szép minden,örülök hogy jól éreztétek magatokat.Nekünk még van 70 napunk így aztán én minden beszámolónak és képeknek nagyon örülök!!!!
Mi még sosem voltunk Görögországban, és július közepén megyünk Sartira, az Anesti apartmanban lesz a szállás. Ismeri esetleg valaki? Eddig nagyon kevés infót találtam róla és nem túl jókat
Előre is köszi az infót, szép napot mindenkinek!
Szia ibolyka!
Mi is néztük az Anesti apartmant, csak már nem volt hely. Egyébként Sarti új részén helyezkedik el közvetlen a tengerparton. A központ kb 15-20 perces sétára van. Csendes hely, a szomszédban van egy kisbolt és egy taverna. A tenger finom homokos és lassan mélyülő.
Nem ismerem az apartmant, de ne foglalkozzatok sokat a szállással, Sarti gyönyörű, érezzétek jól magatokat
Kedves forumos társunk Ágica2 ma utazott Sartira. Két éve együtt utaztam vele Olympic Beach-re. Ma kimentem Szegeden a Tesco-parkolóba, hogy találkozzunk. Amig a buszra vártam, beszélgettem néhány utassal, akik nagyon izgatottak voltak. Valamennyien először utaztak Görögországba. Megdöbbentő volt számomra, hogy mennyire tájékozatlanok voltak. Egyesek azt sem tudták, hogy melyik irodánál foglaltak. Az egyik ember elcsodálkozott azon is, hogy nem Bulgárián keresztül megy a busz. Egy másik utast kérdeztem, hogy melyik apartmanban lesznek. Fogalma sem volt. Annyit tudott, hogy 50 m-re van a parttól. Számomra felfoghatatlan, hogy valakit ennyire ne érdekeljen az a hely, ahová nyaralni megy. Viszik ahová viszik és ott lesz.
Sancho, koszi szepen meg egyszer a segitseget! Meg van egy honapunk az utazasig, addig biztos jovok meg parszor, na meg utana is.
Jajcica, koszi Neked is a torulkozos infot, majd megkerdezem Vadevezost, ha visszaertek, mi is abba az apartmanba megyunk. Drukkolok, hogy osszejojjon a nyar vegi utatok.
Gudli, nahat, ugy latom vagyunk itt paran szegediek. Azt nem lattad, hogy rendesen befertek a csomagok a buszba?
Erdekes ez a wc dolog, mert mar hallottunk rola, de eddig egyszer sem lattuk kiirva Gorogo-ban, igaz eddig szallodakba mentunk.
Itt a kis lista, amit említettem, hogy 1-1 mondatot írtam azokról az apartmanokról és hotelekről, amik mellett elsétáltam Sartin.
Apollon: ófalu elején, tenger felőli második utca (tehát kb 50méter a tengertől), egy épülő ház és egy szupermarket mellett. Szép, teltházas volt, amikor mi voltunk.
Hotel George: csak egy ház választja el a tengertől, sarkon épült így az egyik oldalon lévő erkélyek oldalról tengerre nézők. Az alsó erkélyek fél szinttel a járda szintje alatt vannak.
Salatas: szép, picike, tengerre nyílik
Katerina: szép, nagy, görögös stílusban épült, tengerre néz
Maria és Rena's: ha jól emlékszem, ezek egymás mellett voltak, egy mellékutcában. Mivel nem a fő utcára nyílnak, így kicsit csöndesebb a környék. Hangulatos kis házak.
Berlin: A Maria és a Rena's mellékutcájában van, szemben velük. A falak színeit nem tudom megérteni...
Blue Sarti (ex Sarti Holiday): itt állt meg először a busz, itt volt az eligazítás és itt lakik az egyik Grandos idegenvezető. Szép és modern, a legtöbb erkély előröl vagy oldalról látja a tengert. Mivel elég sok szobát zsúfoltak egy elég kicsi házba, így némelyik szoba fekvése nem a legjobb. Jártam az egyik falra néző erkélyes szobában. A szoba maga kicsi, de szép és modern, plazmatévével. Az erkély is pici, de egy asztal és két szék van kint. A fal, amire néz, az erkélytől kb karnyújtásnyi távolságban van, viszont az erkélyről kinézve látni a tengert. Van egy klassz közösségi terem, aminek az eleje nyitott és tengerre néző, itt kellemes lehet kávézgatni, rossz idő esetén itt ücsörögni. A tetőn csobbanómedence van napágyakkal, onnan a kilátás szuper. Maga az apartman Sarti Beach részének legvégén van, tehát a lehető legtávolabb a központtól (így is csak max. fél óra az út)
#1885472012-06-23 13:28:47 Válasz a #188477. hsz-ra
Szia Nagyné Ági!
Nagyon szívesen és ha bármi kérdésed lenne bátran tedd fel, amiben tudok nagyon szívesen segítek. A wc-ben egyébként majdnem minden apartmanban van egy kis matrica amin mutatják, illetve írják is, hogy senki nem dobjon bele papírt. Meg lehet szokni, annyira, hogy ott van a wc mellett közvetlen a zuhanyzó és ott meg tud rögtön mosakodni az ember, mint a guggolós wc-ben