Szia degu! Örülök, hogy sikerült kijutnod, és hogy jól érzed magad! Szerencsére mi is ki tudtunk menni pár napra, tegnap jöttünk haza, én is ma akarom bemásolni a fotókat, bár téli tájat csak hazafelé sikerült készíteni, de a feldíszített házak és a szaloniki forgatag nagyon-nagyon tetszett! Én is próbálom minél előbb felrakni a fotókat!
Ide úgy tudsz beszúrni, ha már valahol fenn van a fotó a neten, utána jobb egér a fotón, tulajdonságok, arra másolást kérsz, és ide beilleszted a sor elé az (img) jel és a sor után is. Szerintem sikerülni fog!
Szia Aniko!
Koszonom a segitseget.
Makrigialoszon voltatok most,vagy Stavroszba?
Itt nem tudom mi tortent,az Andromeda szervezett ide utat most,de en nem lattam egy turistat sem.
Nincs mit degu, szivesen. Most Stavrosban voltunk, mert azt kedvezőbbnek találtuk, és voltak jó programok is.
Én is láttam a makris utat is, de a másik jobban tetszett. Remélem, hogy voltak azért utasok, csak valami miatt elkerültétek egymást!?
Nem szeretném, ha Makryt elfelejtenék!
Olvastam, hogy foglalkozol szállásajánlással. Lehet erről tudni bővebben?
Ha ráérsz írj az e-mailemre ezzel kapcsolatban. Köszi előre is.
Ti hol szilvesztereztetek? Ott Makryban, vagy valahol máshol? Én most láttam először görög szilvesztert, nagyon tetszett!
Szia Aniko!
Mi itt szilvesztereztunk a Daliba.
Most ujitottak fol,teljessen mas lett,de nagyon szuper hely lett belole,jo volt sok ember volt.
Igen Foglalkozunk apartmanokkal,az utazas szervezes csoportossan tervben van,epp az okbol hogy ne felejtsek el Makrigialoszt,mert nagyon az fele halad,evrol evre kevesebb az ember sajnos,pedik egy picike foldi paradicsom,kedves emberekkel,szep kornyezetben.
En imadok itt elni,es ezert is kezdek bele ebbe,masreszrol az itt lakok szomorkodnak,mi lesz ha nem jonnek emberek.Ez elszomorit.
Biztossan nem jott egy ember sem,mert a hotelba amit meghirdettek sotetseg van jo ideje,mi megneztuk,nyoma sem volt turistaknak.De az biztos borsos ara volt.Kuldok emailt minnel elobb.
Degu! Nagyon köszönöm. Várom az e-mailt. Sajnálom, hogy nem volt senki szilveszterezni, dehát biztos, hogy az ára volt az egyik ok.
Itt ahol mi voltunk sokan voltunk, és szerintem mindenki jól érezte magát.
Remélem előbb-utóbb Makrygialosban is helyrerázódik majd a helyzet, hisz tényleg nagyon kedvesek az emberek, és gyönyörű helyen van a falucska. Irigyellek, hogy ott élhetsz.
Kedves Degu
Az utobbi időben nem nagyon volt időm a fórumot olvasni, így csak most látom, hogy mit tervezel Makrigialos-on.
Engem nagyon érdekel a dolog, mert már évek óta készülünk oda menni, de olyan kifejezetten családias apartmanokat nem látok az internetten. - amit találtunk pl. a dias az nekem elég drágának bizonyult - és emiatt mindig valahova máshova mentünk.
Az idén úgy terveztük, hogy nem foglalunk előre sehol szállást. A tapasztalatom az, hogy előszezonban (június végén) szinte midenhol lehet találni, tehát a fő uticél Makrigialos, természetesen ha árban is találunk megfelelőt, ha nem akkor megyünk tovább.
Természetesen - és itt jösz képbe te - ha tudnál ajánlani egy pár lehetőséget, -ami minden szempontból megfelelő - akkor minden bizonnyal átértékelnénk a tervünket
Várom válaszod.
Makrigialos nagyon szép, tényleg jól éreztük ott magunkat két éve, meg is hosszabbítottuk a nyaralás 5 nappal. Rengeteg helyre el lehet onnan menni... Mindenben kielégíti a családos nyaralás igényeit.
Zsuzsi mi is irodával mentünk és nem volt sokkal drágább, mint amikor meghosszabbítottuk kinn a nyaralást. Teljes mértékben elégedettek voltunk mindkét szállással. Az első jobb volt, ott hatalmas volt a konyha étkező, s külön-külön volt két szoba, Dias apartmanhotel - talán, de majd megnézem. A másodiknál kicsi volt a konyha, azért nem volt annyira jó.
A másik ahová kinn kaptunk helyet az Electra Residencia volt.
Szia Zsuszi! Mi a Diasban voltunk mindig, de az Electrában is voltunk egyszer, mi is egy "hosszabbítás" alkalmával. Nekem is az nem tetszett ott, hogy nagyon pici a konyha és a fürdőszoba, de más gond nincs vele.
A Dias viszont olcsóbb és jobban a központban van.
sziasztok/
latom kicsit kezd beindulni a forum.
sokan irjatok a diast,elektrat,de mellette meg sok apartman vagy hotel van ahova egyenileg ha jon valaki,nagyon jo aron lehet foglalni,es igenyes.
olympidias hotel,medencevel rogton a parton, a maria apartman hotel,awra apartman.
ha rakerestek az interneten font vannak.
de ahogy nezegettem az idei szezonra mindenhol kikerik az arukat.
es amig az magyar irodak az apartmanokat fo/hetre adjak,addig az itteni tulajok,a hotelszobakat,apartmanokat ugyan azert a penzert egy apartman/het es nem mindegy szerintem ha 50000-60000ftot fizet egybe 4 fo,3 fo,vagy foszezonba fejenkent 35-40000.
az olympidias pl kozvetlen a tengerparton van,medenceje van,etterme van,es fele annyier megkapod ha naluk foglalsz mint irodanal.de ugyan igy az awra,a maria apartman hotel.
es szep igenyes apartmanok,csak ra kell keresni az interneten.
igaz szep az elektra is,es a dias es,en is nyaraltam bennuk 2 szer.