Persze, értem én, hogy várjátok (én is vártam, hú, de még mennyire, és várnám most is, ha utaznánk), csak a sokadik hozzászólás után már furcsának hatott.
Tavaly az elsõ 40% befizetése után még jóval több, mint 100 napunk volt az útig. Kibírható. Én kifejezetten örültem, hogy augusztus végén mentünk, így legalább egész nyáron vágyakozhattam kedvenc helyem után.
Most leginkább a sziget húsvéti arcára lennék kíváncsi.
Az viszont tuti, hogy ilyen üresnek sosem lehet látni nyáron a fõváros utcáit. (Bár ki tudja, talán hajnali 4-kor ilyen lehet. Vagy télen. Egyszer majd megnézzük. )
Forrás: https://www.corfu-town.com/photos/photo_15_650x480.jpg
Szia Geot!
Tegnap délután véletlenül otthon voltam 5-kor a paprika tévén van egy mûsor amiben a világot járják körbe, és minden ország jellegzetességeit mutatják. Véletlenül tegnap pont Korfu szigetét mutatták és a forgatás ideje a húsvéti ünnepekre esett.... Lehet, hogy ismétlik elég gyakran teszik.... Próbáld meg elkapni nagyon érdemes. Már tervben van egy húsvét Korfun. (Sajnos csak terveben) De olyan jó volt látni, hogy a jellegzetes utcákon alig voltak turisták, szeretném egyszer úgy látni.
Rég láttalak!
Köszönöm az ajánlást, majd lesem a paprikát, hátha megint leadják! (Fájdítom egy kicsit a szívem. )
Én is szívesen megnézném a húsvétot (szép lehet tavasszal a virágba borult, még zöldebb sziget - kevés turistával... hmm.), de még egy télben is kiegyeznék!
Szia Geot!
Szoktam amúgy erre járni, de sokszor csak arra van idõm, hogy az utsó üzeneteket nézem.
Szóval általában mi délután indulunk, reggel korán felkeltem õket, elmennek bringáznak vagy focizni, egy kicsit fáradnak. Így hamar elalszanak.... Benzinkutaknál amikor megállunk akkor is futkároznak egy kicsit, olvasnak, kártya valami új mindig kerül "véletlenül", és amikor már megy a harc a hátsó ülésen, bevetjük a barkóbát, vagy a rendszámfigyelõt, és az autó típus számolót, vagy ki készít jobb képet az autókról... (mind2 fiú úgyhogy kénytelen vagyok képben lenni az autókkal kapcsolatban) Ha már elértük a tengert, már láttuk valahol akkor kezdõdik a kilátja meg elõbb... A végére iszonyatosan lefáradunk, mert hiába felváltva vezetünk, nem szeretek elaludni, ha párom veszi át a volánt.
Visszafelé már sokkal jobb, mert minden képet és videofelvételt visszanézünk órákat beszélgetünk és jókat mulatunk. Eddig ez volt a bevállt forgatókönyv. Reméljük most is jó lesz. Amit a legjobban imádok az útban, napfelkelte a Macedon hegyek között egyszerûen gyönyörû.
Köszönöm, hogy együtt izgultok értem!És az idõjárás elõrejelzéseket is köszönöm Nektek!Én is bízom benne, hogy jó idõ lesz, de ha mégse sebaj, majd végig kiránduljuk a szigetet:)
Lényeg, hogy ott lehetünk, és egy hétig pihenhetünk:)
Mivel mi utánnatok indulunk egy héttel (igaz nem Korfura, hanem Nei Poriba), magaunk miatt is remélem, hogy jó idõ lesz akkor. Tavaly is ilyen idõtájt mentünk és egész végig 30 fok körül volt a hõmérséklet, egyik este egy rövid esõvel.
Az Athéni kirándulásunkon pedig bõ 40 fokban sétálgattunk
Ha Zeusz kedves lesz hozzánk, akkor ez idén is így lesz
Lyzuska!
Minden reményem benned van,mert Ti elöbbmentek a Zeus-ba.Repülõvel mentek vagy más módon?Ha meg jöttök akkor feltétlenûl számítok a beszámolódra.Jó pihenést!
Éva
Eva56!
Mindenképpen számíthatsz rám! Július 3-4 körül már biztos tudok valamit írni az apartmanról. Egyébként repülõvel megyünk.
Köszi a jókívánságot és viszont kívánom!
Kiváncsi lennék, hogy most mennyibe került neked az út mert nekem 103000+125000ft lesz ebben a szálás benzin autópálya díj és komp is benne van ez 5 fõre értendõ. Ez 1 fõre 45600ft szerintem ez nem sok és ott állok meg ahol akarok. Szerintem a tied is valahol ebben az árban van mert te busszal mész. De viszont mikor én megyek nekem nem kell aggódnom az idõjárásról. Ezt nem rosszindulatból írom de én is mentem már egyszer az elsõ turnussal, de végül rákellet döbbenem, hogy nem volt olcsóbb és még a víz is hideg volt azóta mindig júliusban megyünk mert addigra az idõ és a víz is jó.
Nagyon kreatív és aranyos ötletek, tetszenek!
Elhiszem, hogy fárasztó lehet ez a hosszú út. Ugyan mi még nem autóztunk ilyen messzire, de én sem szeretek/szeretnék aludni, amikor a kedvesem vezet.
Már vannak tervek, hogy mit néztek meg? (Remélem, nem bánod, hogy "kíváncsiskodom". )