Sarti
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 11746
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Pulai1000
Aktív fórumos
Aktív fórumos
75 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#189215 Üzenet linkje2012-06-27 14:59:31 

Kedves fórum társak ha megengeditek egy utoljára még írnák egy két szót a busszal kapcsolatban.Lehet hogy karcos volt a reagálásom,de nem én vagyok az aki nem tudja elfogadni más véleményét,mert én azt írtam hogy szerintem melyik a kényelmesebb,és nem kijelentettem azt hogy márpedig az emelt szintű a kényelmesebb.Szerintem a fórum arra való,hogy megosszuk egymás tapasztalatát de úgy,hogy elfogadjuk egymás véleményét vagy tapasztalatát.kavliaramunak meg azt üzenem ,hogy olvasson vissza mielőtt véleményez.Biztos ami biztos 22-óra utazás után mindegyik busz kényelmetlen.Ennyit a buszokról az induló nyaralóknak szép nyaralást. icon_biggrin.gif icon_smile.gif icon_lol.gif
# 11747
Kobobe
Aktív fórumos
Aktív fórumos
399 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#189221 Üzenet linkje2012-06-27 16:02:25  Válasz a #189214. hsz-ra Előzmény #189214

Nekünk ebből az apartmanból csak zuhanyzásra volt kijelölve hazautazáskor egy szoba, így a konyhaszekrénybe nem néztem be, de áltolánosságban mondhatom hogy pl. egy jó, nagy éles kést mindig szoktam vinni és merőkanalat ,aztán ha esetleg főzni is szeretnél akkor nem árt egy két plusz edény. Általában csak a foglalt létszámnak megfelelő evőeszköz van minden apartmanban. Nekünk még lételem a kotyogós kávéfőző, azt is szoktunk vinni. Szeretem a frappét, de nekünk az igazi kávé Görögben sem maradhat el.
# 11748
Ibolyka
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
13 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#189226 Üzenet linkje2012-06-27 16:47:53 

Sziasztok!
Eddig nagyon sok mindent megtudtam Tőletek, de a valamiről még nem olvastam infót.
Fiam 17 éves, központi kérdés Nála, hogy hol van wifi és mi a jelszó. Ha esetleg tud valaki segíteni ebben, annak örülnék.
Előre is köszi!

# 11749
Birsalma
Aktív fórumos
Aktív fórumos
149 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#189227 Üzenet linkje2012-06-27 16:53:12 

Kedves kobobe!

még a hideg is kirázott ahogy olvastam a beszámolódat, hiszen minket már csak 9 nap választ el a csodálatos utazástól!

rettentő jó olvasni az ilyen pozitív beszámolókat, remélem mi sem fogunk csalódni!

Esetleg apostolos apartmant láttad, vagy hallottál róla valamit?
Kalóztúrán nem voltatok?
Meteorák?

Köszönjük a beszámolót!

Remélem képek is lesznek hamarosan icon_smile.gif

# 11750
Fate08
Aktív fórumos
Aktív fórumos
414 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#189228 Üzenet linkje2012-06-27 16:55:59 

Szia Ibolyka!

Kalóztanyán tuti,hogy van wifi! ha fogyasztasz elárulják a jelszót is icon_smile.gif
De van pár apartman ahol van wifi.Pontosan nem tudom melyek ezek.

# 11751
Fate08
Aktív fórumos
Aktív fórumos
414 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#189229 Üzenet linkje2012-06-27 16:56:55 

Szia birsalma!

Bár nem irányomba jött a kérdés de az Apostolosról sokat tudok mesélni mi most leszünk ott 4. alkalommal.

# 11752
Pulai1000
Aktív fórumos
Aktív fórumos
75 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#189232 Üzenet linkje2012-06-27 17:29:23 

Sartin szinte mindenhol van wifi az éttermekben ha fogyasztasz megmondják a kódot,de az apartmanokban is van.A Michalisban is van a szobákban a tükörre van ki ragasztva a kód.Szerintem máshol is így lehet.
# 11753
Gabesz20
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
40 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#189239 Üzenet linkje2012-06-27 18:07:22 

Sziasztok!

Az Apostolos apartmannal szerintem nincs semmi probléma. Tény, hogy szuterén szinten van, de aki aktívan szokott pihenni és csak aludni tér haza annak tökéletesen megfelel. Az ajtó egy tolóajtó, amit lehet zárni. belül van egy asztal, egy francia ágy valamint egy villanyrezsó. Van benn egy kis hűtő is aminek van fagyasztó része. Mivel mi nem főztünk ezért nem tudom a felszereltségét a konyhának. A fürdőszoba igen kicsi, de el lehet benne férni.
Tény az is, hogy Sartin nincsen Hilton hotel meg hasonló kaliberű szállás. Apartmanok vannak, amiknek az állapota olyan, amilyen. de én azt vallom, hogy legyen egy hely ahol álomra hajtom a fejem a többi nem számít, mert nem a szállás miatt megyek nyaralni, hanem az élmények miatt. Egy hetet, meg akár sátorba is kibír az ember.
+ az Apostolos apartman előtt, minden szoba előtt van egy kerti asztal két székkel és a reggeli, valamint este a sör nagyon jól esik ott. Bogarakkal nem találkoztunk. Valamint mivel szuterén szint, nem volt annyira meleg a szállás.

# 11754
Kobobe
Aktív fórumos
Aktív fórumos
399 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#189267 Üzenet linkje2012-06-27 21:14:50  Válasz a #189227. hsz-ra Előzmény #189227

Szia Birsalma!

Apartmanról látom mentek már az infók icon_smile.gif Kalóztúrán tavaly szeptemberben voltunk, most nagyon hullámzott egészen csütörtökig így nem is kisérleteztünk, aki mindjárt szombaton érkezéskor jeletkezett az is csak az utolsó napon, pénteken tudott elmenni hajózni. Nektek biztosan nem lesz már ilyen szeles időtök, hullámzó tengeretek. Zsuzsa a kalóz feleség icon_smile.gif mondta, hogy ebben az időszakban mindig szokott lenni egy ilyen hét és utánna tökéletes hajókázó idő van.
A Meteoráknál is voltunk már pár éve, de Paráliáról mentünk és onnan azért jóval közelebb volt. De gyönyörű táj, ne hagy ki ha lehetőséged van rá.

# 11755
Kobobe
Aktív fórumos
Aktív fórumos
399 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#189268 Üzenet linkje2012-06-27 21:17:31 

Elvileg nekünk is volt wifi a Klioban, de gyakorlatilag nem volt elérhető icon_sad.gif, többször jeleztük az irodában, de semmi...talán az Isten is így akarta icon_smile.gif
# 11756
Sancho.dl
Törzstag
Törzstag
2070 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#189269 Üzenet linkje2012-06-27 21:19:59 

A szuterén szállásoktól én féltem, bár a katalógusokban picit másképp néznek ki. Aztán séta közben láttam pár ilyen szállást és szerintem nem lehet olyan rossz. Ahogy néztem talán egy picit hüsibb is lehet, mint fenn az erkély az emeleten icon_smile.gif Nem is nagyon lehet belátni sem, úgyhogy nem lehet az olyan rossz icon_smile.gif
# 11757
Birsalma
Aktív fórumos
Aktív fórumos
149 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#189272 Üzenet linkje2012-06-27 21:29:18 

Szia Fate08

Aranyos vagy hogy írtál! Minden jó rossz és egyáltalán ami információnak számít érdekel az Apostolosról. Én még mindig kétségekkel vagyok hogy ez a szuterén szint mennyire "lenti" icon_smile.gif

mi most megyünk először nemhogy a szállástól, de az egész utazástól "tartunk". talán ez a z igazi izgalom van bennünk, hisz már csak 8 nap!

Te mikor indulsz?

Előre is köszönöm a válaszokat!

Ja még annyit hogy mi úgy készülünk hogy a 10 napból azért 1-2 alkalommal ott vacsizunk a szálláson, mennyire alkalmas főzésre a rezsó? tészta, leves, könnyeb dolgok?

Köszönöm

Szúnyogok, pókok, stb... mennyire jellemző? nagyon félek tőlük azért kérdezem! icon_smile.gif

Párom pedig izgul a cápák miatt icon_smile.gif nyugtassátok meg hogy nincs Sartin! icon_smile.gif icon_smile.gif)))

Mindenkitől kérdezném, hogy Apollon travel buszról valami infó vane?

Köszönök minden választ! szép estét mindenkinek!

# 11758
Kobobe
Aktív fórumos
Aktív fórumos
399 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#189273 Üzenet linkje2012-06-27 21:41:32  Válasz a #189272. hsz-ra Előzmény #189272

Főzés : egyszerű dolgok kivitelezhetők könnyen a rezsón is , én is szoktam 1-2 nap főzni.
Állatkák: pár szúnyoggal találkoztunk, de semmi extra még nem nagyon aktívak icon_smile.gif Nyugtasd meg a párodat ,mert idén medúzát sem láttunk nemhogy cápát icon_smile.gif

# 11759
Vadevezõs
Aktív fórumos
Aktív fórumos
373 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#189275 Üzenet linkje2012-06-27 21:53:45  Válasz a #189221. hsz-ra Előzmény #189221

Szia Kobebe! Osztom! A kávéföző nem maradhat itthon! Már el is raktam,mert én is felkelek és kávé! Még 8 nap,már nagyon nehezen birom.
# 11760
Fate08
Aktív fórumos
Aktív fórumos
414 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#189276 Üzenet linkje2012-06-27 21:55:21 

nekem bejött a szuterén szint!Szúnyog nincs pókokkal sem találkoztam.Viszont a legelső apartman (balra a legszélső)
Olyan szempontból jó,hogy ott van slag meg egy picit nagyobb helyed.Lehet lepakolni matracot,sátrat stb.Viszont d.u. oda süt a nap kegyetlenül.Még a klímát is süti és szerencsétlen alig bírja lehűteni a szobát pedig nem nagy! icon_smile.gif
A wc-ben ugye semmit nem dobunk bele de víz nyomás sincs nagyon sajnos.
Ettől eltekintve nagyon kis kényelmes szobák.Van bennük pokróc 2 személyre evő eszköz is.Apróbb dolgokat pl tésztát,virslit meg lehet főzni simán!
Amúgy vannak cápák csak ilyenkor meleg nekik a víz másrészt pedig a sekély vízbe nem jönnek mint a filmekben meg a delfinek elzavarják.Abból viszont van egy pár.

Júlu 12.-én indulunk kocsival de nem tudom meddig maradunk.....majd amíg kedvünk van icon_biggrin.gif

Apollon buszokról:
Kényelmesek az emeletes is meg az emelt szintű is. Nem megyek bele,hogy nekem melyik jött be) icon_smile.gif

Éjszakára érdemes vinni egy pulcsit,vékony takarót mert a klímát nyomatják rendesen.

Jó Nyaralást majd 8 nap mulva! icon_wink.gif

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 783 784 785 ... 1105 1106 1107   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu