Mi a John & Eve studióban fogunk lakni,de sajnos errõl alig tud valaki valamit.Nem tudom ez ennyire új lehet-e,vagy miért?
Az utazási iroda szerint ez valami új villanegyedben épült szálló.
Te sem ismered?
Parálián sokszor láttam rendõrt, így jó a közbiztonság. Mi kocsival voltunk idén ott, és nem piszkálta senki, ez a fõutcán volt mondjuk. A ti apartmanotok Parália szélén található, ahol, a buszok is parkolhatnak. Ez a Korinos felõli széle Paráliának. Ott kényelmesen lesz hely a kocsitoknak, így a parkolás sem lesz probléma.
Ismerõsök még bent nem jártak, így további infót én nem tudok adni róla.
Ha Katerini felõl jöttök akkor lámpás keresztezõdésbe, balra kell kanyarodni. Ha Makri felõl, akkor pedig látható a nagy parkoló, és foci pálya, az mögött.
timi!
Ahogy a képet nézem lehet hogy tényleg a Kriszta által leírt helyen van a szállásotok, de nem ugrik be az épület maga. A képeken egy új épületnek néz ki és a belsõ képek is bizakodásra adnak okot. Mivel a városon kívül esik nem lesz gond a kocsival, a part sem lesz annyira zsúfolt, de kicsit kell majd gyalogolni a városba. Ennek ellentételezése lesz a nyugodt éjszaka. Majd írj, hogy milyen volt!
Hi mindenki!
A delfineket a Halkidikin, Nea Fokeánál láttuk, oda járunk minden évben búvárkodni. Nagyon nagy élmény volt mindannyiunknak.
A kis polipot pedig, Platamonasnál csíptem el. Lökött egy kis tintafelhõt, ezzel árulta el magát. Megpróbált ellógni, de én voltam a gyorsabb.
Én sajnálnám megenni amit megfogtam, ezért mindent visszaengedek ami él. Kaját az étteremben veszünk.
Látjátok, ezért szeretem Paraliát. Minden érdekes hely közel van, és este pedig zajlik az ÉLET!
Szia Timi!
Másik fórumról szerintem ismerjük egymást. A cigi drágábgb!!!! Már nem emlékszem, hogy mennyivel, de úgy rémlik, hogy sokkal. Én igyekszem mindig annyit vinni, hogy elég legyen. 2 éve nem sikerült, onnan dereng a dolog. És ráadásul nem is kaptam hosszú,kék multifiltert.
Én is sok jót hallottam már Kassandráról, és valószínû, jövõre meg is nézzük, mert nagyon érdekel, a képek alapján gyönyörû helyek vannak ott. Addig lehet búvárkodni is megtanulok, mert delfinekhez még nem volt szerencsém sajnos, és én is szeretnék végre már látni, legalább egyet, egy picikével is beérném már. Végül is Paráliától ez is elérhetõ távoslágban van, és jövõre ismét ez a hely lesz a célpontunk.
Én is pont azért szeretem mint te, és az egész családom is, mert a napközben programok után este is lehet mit csinálni, szórakozni.
Itthon is ülhetek eleget, a teraszon,Görögországban nagyon nem szeretném az estéimet úgy tölteni. Ahogy néztem a buli Parálián topikban is írták, hogy még egy ilyen hely nincs Görögországban, mint Parália, szórakozási lehetõségek terén. Úgy néz ki jövõre a barátaink is jönnek velünk, már annyit áradoztam róla.