#1313952010-04-17 17:31:23 Válasz a #131384. hsz-ra
Szia!
A google maps szerint a Hotel Evi közelében van a Rodosz városból induló gyorsforgalmi út. Ha jó látom akkor ez az:36.33436,28.198421
Google Maps
Itt elég sűrűn járnak a buszok, lévén, hogy ez a legforgalmasabb út Rodosz szigeten.
Üdv: Ian;)
Köszönöm az infót, ez jó hír. Nálunk a jó közlekedés a döntő, mert mindig buszozgatunk.
Ha esetleg valaki tud megbízható, középkategóriás szállodát ajánlani Falirakin, szívesen fogadom a tanácsaitokat, mert még nem 100%, hogy összejön a Hotel Evi. Bár örülnék neki.
Faliraki igazából nálam 2 dologgal győzött, az egyik, mint sejtetted, a part. Homokos és nem túl mély, ez nálam fontos szempont volt. (úszás-tudás híján )
A másik a közép-fekvés. Jól lehet innen közlekedni busszal. Rodosz város és Lindos irányába is. De még semmi nincs eldöntve véglegesen. 1-2 hetet adtam magamnak, mert addig még sok helyen él az előfoglalási kedvezmény, így addig szemezgetek, majd csak lesz valami igazán jó, ami nekem való. Eddig még sosem választottam rosszul, reméljük most sem fogok.
Mi is sokat gondolkoztunk Faliraki és Rodosz város között, majd végül az utóbbit választottuk a sok látnivaló és a kedvezményes szállás miatt. Fürödni szerintem át tudunk járni Falirakiba napközben, de az esti sétálgatásokhoz a várost választottuk!!!
Szia Dian77!
Rodosz városon belül ti hol találtatok kedvezményes szállást?Mert nálam igazából ez az egyik ok, ami lebeszélt, hogy drágák a szállások...
Szia ferrari!
Mi is juli 1-et néztük ki indulásra, lehet, hogy találkozni fogunk! Kalitheán belül hová mentek? Mi hétvégén döntjük el véglegesen a helyet, de jelenleg én még több között ingadozok. De azért majd csak sikerül dönteni. Anyukámék is Kalitheán voltak két éve, és nagyon jól érezték magukat. Ők a Kalithea Sun-ban laktak.
Mi a Neckermann utazási irodánál foglaltunk még február végén, így akkor - szerintem - jó árban volt a Hotel Belvedere Beach félpanzióval, biztosítással, illetékkel együtt. Mostmár úgy nézem drágább, de a "Börze ajánlatban" vannak még kedvező szállások. Esetleg vessél rá egy pillantást! A másik variáció nekünk is a Kallithea Sun volt a Tui kínálatában, mert ott az illetéket engedik/engedték el. Ezt is megnézheted, hátha van még valami kedvező ajánlat ("szerdázzunk")!