jaaaaaaaaa azt hittem fiú vagy boccs de azért kössz az infót és mit dolgoztál kint? és hány éves korodba mentél ki?és mennyi idõt voltál kint?boccs a sok kérdésért amúgy te félig görög vagy?
Semmi baj, legalább tisztáztuk a dolgot. Elõször egy utazási irodával mentem ki, mint kihelyezett utaskísérõ, de az nagyon nagy csalódás volt. soha nem volt bajom azzal, hogy dolgozni kell, de itt két fõnököm volt, az egyik ott ahol voltam a másik itthon maradt. és kétfelõl kaptam az utasításokat, ami persze mindig tök ellentéte volt a másiknak. meg nem is voltak túl tisztességesek, nem kaptam úgy a pénzt, ahogy megbeszéltük...stb. nem érdekes, felmondtam. utána egy diszkóba mentem el dolgozni. nem volt egy nagy hely, pultos voltam. jól fizettek és tök sok szabadidõm volt, mert este 9-10 körül kellett menni és sokszor már kettõ körül végeztünk is. utána még mindig elmentünk vmerre csavarogni, tök jó volt. amúgy nem... tök magyar vagyok, semmilyen görög vér nem csörgedezik az ereimben tudtommal....
Sziasztok,én is ideértem!
Olimpic beach,
nem mondhatnám hogy beszélek görögül,én inkább angolul értekeztem velük,azt õk sem beszélik helyesen(tisztelet a kivételnek)meg én sem,de nagyon jól megértettük egymást.
Egyébként egyetértek Bogobea-val,önbizalmat és sikerélményt jelent ha "idegenben "meg tudsz állni a saját lábadon,ugyhogy már csak azért is megéri.
Aggódom!! Velõ nem jelentkezik,remélem hogy csak elment túrázni,és annyira fáradt hogy nincs ereje bemenni Chania-ba hogy fórumozzon,bízom benne hogy nincs gond!
amúgy én onnét gondoltam hogy szépek mert akik görög nõk középpontban vannak azok mindannyian gyönyörûek pl: Despina Vandi Helena Paparizou, Elli Kokkinou.................................
Na jó Olimpic Beach, de azért õk állandó szereplõi a médiának. Azért nézd meg, aki itthon állandó média szereplõ, az is általában jól néz ki és nagyon ad magára. Persze tiszelet a kivételnek...
Személyes véleményem,ha nagyrészt a nõk miatt mennél,inkább ne tedd
mert az ottani lányok az itthoniak nyomába sem érhetnek.
Hangsúlyozom hogy ez az én véleményem,és nem szeretnék megsérteni senkit ,de ez a nyers valóság
dehogy azért mennék ki csak ha már ottmaradnák akkor gondoltam helybeli párom lenne nameg én nagyon válogatós vagyok a lányokat illetõen szóval nekem egy kis aránytalanság is óriási hiba na de mind egy nem azért kérdeztem meg mondtam csak azért hogy nektek mi a véleményetek róluk
Bocsonát, azért amit most mondok (meg ez nem is az a topik), de sokak szerint (és görög férfi is mondta ezt) a görörg nõk túlnyomó része kifejezetten csúnya, ritka az igazi szépség. Szerintem is de ízlések és pofonok...
Gondolom már a retusált képekrõl mindenki hallott. Csak nézd meg Elena képét/más ügybõl pont õ volt a téma/ 3 képen 3 féleképpen néz ki az arca, bár ettõl én nagyon szeretem.
A másik szerintem ahhoz egy magyarnak odakint nagyon be kell dolgozni magát az apósnál, hogy a lányát oltál elé vihesse.
Az egész elõtt, pedig egy nagyon jó fizetõ állást kell találni, és perfekt görög tudást.
Szóval hajrá!!!!!!!!!!!!!!!!!
Amúgy tavaly én egy két szép és csinos göröglányt láttam, persze õ a saját butikját vezette.
ezt már én is észrevettem, hogy az Elena P. teljesen máshogy néz ki az összes képén, némelyiken nagyon szépre megcsinálták, de ennek ellenére sztem azért elég szép. Despina Vandi sztem nem szép.
Azért vannak szebb görög nõk, Thesszalonikiben szinte az összes butikban görög lány volt az eladó. Csúnának nem nevezném õket, inkább olyan karakteresek Bár ezeken az eladócsajokon látszodótt hogy nagyon adnak magukra, legújabb divat szerint voltak felöltözve, a hajuk olyan volt mintha akkor jöttek volna a fodrásztól + egy kiló smink...
Trendik voltak.., de tényleg nem csúnyák.
olympic beach,
ahogy Kriszta is írja, ha görög csajt akarsz muszáj lesz nagyon bevágódnod a familynél, lásd Bazi nagy görög lagzi
az a film naggyából = valósággal.
nagyon örülök annak amit mondtál miszerint a nõk szépek és amúgyis szeretem azokat akik adnak magukra amúgy nem most szeretnék kiutazni még a fõsulit el szeretném végezni:D addig is tanulom a görögöt talán theszalonikibe szeretnék dolgozni mert mivel rádiós szeretnék lenni valami menõ rádiónál szeretnék dolgozni és gondolom theszalonikiben betudnék futni a rádiós életbe de persze elõtte valami más munkát szeretnék hogy megtanuljam igazán és elsajátítsam a nyelvet és te hova szeretnél kimenni dolgozni ? és mit szeretnél kint csinálni ?amúgy láttam a bazi nagy görög lagzit és nagyon tetszett