Munka Görögországban
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Munka Görögországban
Hozzászóló Üzenet
# 121
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Olimpic beach
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
34 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#26181 Üzenet linkje2007-04-25 17:03:59  Válasz a #26176. hsz-ra

jaaaaaaaaa azt hittem fiú vagy boccs icon_lol.gif de azért kössz az infót és mit dolgoztál kint? és hány éves korodba mentél ki?és mennyi idõt voltál kint?boccs a sok kérdésért amúgy te félig görög vagy? icon_biggrin.gif
# 122
Aszterimu
Aktív fórumos
Aktív fórumos
174 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#26188 Üzenet linkje2007-04-25 18:09:09 

Semmi baj, legalább tisztáztuk a dolgot. icon_biggrin.gif Elõször egy utazási irodával mentem ki, mint kihelyezett utaskísérõ, de az nagyon nagy csalódás volt. icon_confused.gif soha nem volt bajom azzal, hogy dolgozni kell, de itt két fõnököm volt, az egyik ott ahol voltam a másik itthon maradt. és kétfelõl kaptam az utasításokat, ami persze mindig tök ellentéte volt a másiknak. icon_cry.gif meg nem is voltak túl tisztességesek, nem kaptam úgy a pénzt, ahogy megbeszéltük...stb. nem érdekes, felmondtam. utána egy diszkóba mentem el dolgozni. nem volt egy nagy hely, pultos voltam. jól fizettek és tök sok szabadidõm volt, mert este 9-10 körül kellett menni és sokszor már kettõ körül végeztünk is. icon_biggrin.gif utána még mindig elmentünk vmerre csavarogni, tök jó volt. icon_lol.gif amúgy nem... tök magyar vagyok, semmilyen görög vér nem csörgedezik az ereimben tudtommal.... icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif
# 123
Mono
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
646 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#26192 Üzenet linkje2007-04-25 19:38:30 

Sziasztok,én is ideértem!
Olimpic beach,
nem mondhatnám hogy beszélek görögül,én inkább angolul értekeztem velük,azt õk sem beszélik helyesen(tisztelet a kivételnek)meg én sem,de nagyon jól megértettük egymást.
Egyébként egyetértek Bogobea-val,önbizalmat és sikerélményt jelent ha "idegenben "meg tudsz állni a saját lábadon,ugyhogy már csak azért is megéri.

Aggódom!! Velõ nem jelentkezik,remélem hogy csak elment túrázni,és annyira fáradt hogy nincs ereje bemenni Chania-ba hogy fórumozzon,bízom benne hogy nincs gond!

# 124
Olimpic beach
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
34 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#26197 Üzenet linkje2007-04-25 21:09:36 

amúgy én onnét gondoltam hogy szépek mert akik görög nõk középpontban vannak azok mindannyian gyönyörûek pl: Despina Vandi Helena Paparizou, Elli Kokkinou.................................
# 125
Aszterimu
Aktív fórumos
Aktív fórumos
174 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#26219 Üzenet linkje2007-04-26 12:10:45 

Na jó Olimpic Beach, de azért õk állandó szereplõi a médiának. Azért nézd meg, aki itthon állandó média szereplõ, az is általában jól néz ki és nagyon ad magára. Persze tiszelet a kivételnek...
# 126
Olimpic beach
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
34 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#26228 Üzenet linkje2007-04-26 15:18:13  Válasz a #26219. hsz-ra Előzmény #26219

van benne igazság de azért aki görög nõ szép az igazán átlagon felüli ha kevés is van belõlük de õk igazán szépek:D vagy nem?
# 127
Mono
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
646 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#26272 Üzenet linkje2007-04-26 20:26:39 

Személyes véleményem,ha nagyrészt a nõk miatt mennél,inkább ne tedd
mert az ottani lányok az itthoniak nyomába sem érhetnek.
Hangsúlyozom hogy ez az én véleményem,és nem szeretnék megsérteni senkit ,de ez a nyers valóság icon_confused.gif

# 128
Olimpic beach
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
34 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#26280 Üzenet linkje2007-04-26 21:19:28  Válasz a #26272. hsz-ra Előzmény #26272

dehogy azért mennék ki csak ha már ottmaradnák akkor gondoltam helybeli párom lenne nameg én nagyon válogatós vagyok a lányokat illetõen szóval nekem egy kis aránytalanság is óriási hiba na de mind egy nem azért kérdeztem meg mondtam csak azért hogy nektek mi a véleményetek róluk icon_lol.gif icon_biggrin.gif
# 129
Mono
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
646 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#26281 Üzenet linkje2007-04-26 21:23:28  Válasz a #26280. hsz-ra Előzmény #26280

Majd elutazol, aztán meglátod,és eldöntöd....
Mikor indulnál?

# 130
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#26285 Üzenet linkje2007-04-26 22:14:22 

Bocsonát, azért amit most mondok (meg ez nem is az a topik), de sokak szerint (és görög férfi is mondta ezt) a görörg nõk túlnyomó része kifejezetten csúnya, ritka az igazi szépség. Szerintem is icon_smile.gif de ízlések és pofonok...
# 131
Banyaveron
Aktív fórumos
Aktív fórumos
222 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#26291 Üzenet linkje2007-04-26 23:51:23 

van ez igy de télleg
talán ezért tartják házon bell a többségüket
hogy ne szolják meg hgy milyet választottak (már bocs icon_smile.gif )

# 132
Kriszta35
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1383 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#26301 Üzenet linkje2007-04-27 08:01:37  Válasz a #26291. hsz-ra Előzmény #26291

Gondolom már a retusált képekrõl mindenki hallott. Csak nézd meg Elena képét/más ügybõl pont õ volt a téma/ 3 képen 3 féleképpen néz ki az arca, bár ettõl én nagyon szeretem.
A másik szerintem ahhoz egy magyarnak odakint nagyon be kell dolgozni magát az apósnál, hogy a lányát oltál elé vihesse.
Az egész elõtt, pedig egy nagyon jó fizetõ állást kell találni, és perfekt görög tudást.

Szóval hajrá!!!!!!!!!!!!!!!!!

Amúgy tavaly én egy két szép és csinos göröglányt láttam, persze õ a saját butikját vezette.

# 133
Rekuc
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
417 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#26366 Üzenet linkje2007-04-27 21:46:21 

Kriszta!

ezt már én is észrevettem, hogy az Elena P. teljesen máshogy néz ki az összes képén, némelyiken nagyon szépre megcsinálták, de ennek ellenére sztem azért elég szép. Despina Vandi sztem nem szép.

Azért vannak szebb görög nõk, Thesszalonikiben szinte az összes butikban görög lány volt az eladó. Csúnának nem nevezném õket, inkább olyan karakteresek icon_smile.gif Bár ezeken az eladócsajokon látszodótt hogy nagyon adnak magukra, legújabb divat szerint voltak felöltözve, a hajuk olyan volt mintha akkor jöttek volna a fodrásztól + egy kiló smink...
Trendik voltak.., de tényleg nem csúnyák.

olympic beach,
ahogy Kriszta is írja, ha görög csajt akarsz muszáj lesz nagyon bevágódnod a familynél, lásd Bazi nagy görög lagzi icon_smile.gif
az a film naggyából = valósággal.

# 134
Rekuc
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
417 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#26367 Üzenet linkje2007-04-27 21:47:34 

bocsi az offért,
olympic beach!

Mikor akarsz kimenni dolgozni és hova?

# 135
Olimpic beach
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
34 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#26389 Üzenet linkje2007-04-28 11:50:12  Válasz a #26366. hsz-ra Előzmény #26366

nagyon örülök annak amit mondtál miszerint a nõk szépek és amúgyis szeretem azokat akik adnak magukra amúgy nem most szeretnék kiutazni még a fõsulit el szeretném végezni:D addig is tanulom a görögöt icon_biggrin.gif talán theszalonikibe szeretnék dolgozni mert mivel rádiós szeretnék lenni valami menõ rádiónál szeretnék dolgozni és gondolom theszalonikiben betudnék futni a rádiós életbe de persze elõtte valami más munkát szeretnék hogy megtanuljam igazán és elsajátítsam a nyelvet icon_cool.gif és te hova szeretnél kimenni dolgozni ? és mit szeretnél kint csinálni ?amúgy láttam a bazi nagy görög lagzit és nagyon tetszett icon_lol.gif
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Munka Görögországban
<   1 2 3 ... 8 9 10 ... 68 69 70   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu