#1913082012-07-16 11:22:09 Válasz a #191298. hsz-ra
A part mentén végig vannak beach bárok, viszont az árak elég magasak. Ahová mi jártunk, egy juice 3€, egy sör 5€ volt.
Múlt héten tömeg nem volt, családias hangulatban telt az egy hét, 3-4 nap után mindenki ismert mindenkit
Rossz élmény csak ennyi volt, plusz az idegenvezető, de Sarti gyönyörű, úgy, ahogy a környék is, az egész félsziget, és egyébként a Blue Sarti is nagyon jó! Senkit nem akartam ám elrettenteni! Legalább nem fog senkit meglepetés érni. Készül a beszámoló, abból ez ki fog derülni!
De, biztos, lehetett volna használni, de az én mondanivalómnak nem ez volt a lényege. Egyébként utólag úgy vagyok vele, hogy "annyi baj legyen, túléltem". Egy hét pihenés kárpótolt mindenért.
Na végre elérkezett a nap, 16:00-kor indulunk Sartira Bajáról jön még valaki Grand-al? Ha igen akkor 15:40-kor találkozunk a Tesco parkolóban!
Szevasztok!!!!
KicsiAgi, ertettem mire gondoltal, mi tavaly ugyan igy jartunk Kretan, es nem volt kellemes. Most probalok elore gondolkozni, ezert kerdeztem a parton levo tusolot.
Gondoltam, hogy nem akarsz elretteteni senkit. A beszamolot varjuk.
Egy kis langyos szellő elkelne itthon is, mert sajna itt rendesen be van borulva.
Holnap indulunk a Balcsira anyósékhoz, és eddig nem sok kilátás van az éjszakai fűrdőzésre. Na de majd Sartin bepótoljuk.
Threshold! Ne szomorkodj, mondják a jóidőt a hétvégére. Az éjszaki fürdőzés simán belefér, a víz melegebb éjszaka mint a levegő. De remélem azt tudod, hogy a Balaton éjszaka csak meztelen fürdőzőket fogad?
Még barátkozom a képfeltöltővel, de amint láthatjátok, nem jött össze az ismerkedés így 930 képet sikerült feltöltenem )) nem akartam ennyit, de egyszerűen nem tudom leszedni.
Most írtam meg a beszámolót, nagyjából mindent leírtam, írtam bele jókat és rosszakat is, de javarészt pozitívakat!
Az Apostolos apartmanba szálltunk meg, szuterén szint, de nagyon jó volt, az árak javarészt megfelelnek az itthoniaknak, vendéglők szintén. Meteoráknál, Sithonia körúton, Blue Lagoon-on voltunk kirándulni, valamint szerdán egész nap motoroztunk.
Leoról semmi negatív véleményem nincs mindenben segítőkész, rendes és barátságos!
Mindenkinek ajánlani tudom akár Sartit, akár Apollon Travelt, akár Apostolos apartmant!!!!!
Jövőre tuti két hétre megyünk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!