Izgalmas készülődést, nagyon jó utat, és még annál is szebb nyaralást kívánok neked és persze nagyon nagyon jó időt!Igyál sok Mythost és élvezd ki minden pillanát a nyaralásnak!
Üdvözlettel Judit!
Nagyon szépen köszönöm. Ez sajnos csak egyedi dolog volt, hogy idén kétszer is ki tudok menni...
Örülök, hogy tudtam segíteni Nos, már majdnem minden be van csomagolva és már csak a péntek reggelt várom
Igen én is meglepődtem, hogy végre eljön a nap Azt hittem sosem érkezik el Nagyon szépen köszönöm a jókívánságokat és megígérem, hogy amint hazaérek és lesz erőm, megírom a beszámolómat és teszek fel képeket is Remélem most is sok kalandban lesz majd részem, hogy legyen mit megírnom
Majd iszom egyet at egészségetekre
Nagyon nagyon köszönöm Megígérem, hogy iszom egy Mythost az egészségetekre Remélem tényleg jó idő lesz és bízom benne, hogy jól fogom érezni magam, bár azt hiszem és ezzel talán nem vagyok egyedül Görörghonban mindig mindenki jól érzi magát. Majd teszek fel képeket és megpróbálok megint valamilyen beszámolót is kreálni :)Most nézem az időjárás jelentést és Göröghonba igazi nyarat és kánikulát jeleznek Na akkor hajrá
https://goo.gl/maps/wCp5 az üres telek helyén van,érdemes átmenni, vásárolni barátibb árak vannak, mint sartin.
marcsipán
mi nagyon jó apartmant kaptunk a másodikon a lépcsőfeljárónál lévőt.Volt erkélyünk is,meg utcára néző ablak is.Abból a szempontból jó,hogy közel van minden viszont későig megy a dajdaj,így a pihenés csak későn kezdődhet.
képeket itt találsz róla: https://sarti2005.kristi.fotoalbum.hu/viewpicture/pictureid/1479624 innentől.
Szia Sancho!Én is /mint a többiek/ nagyon nagyon jó nyaralást kívánok,sok fürdéssel,hiszen most neked a múltkori fürdést is be kell pótolni!Pihend ki magad,aztán ha haza jössz jöhet a hajrá!Szerintem csodálatos helyen fogsz nyaralni és biztos vagyok benne hogy csodálatosan fogod magad érezni
A fakultatív programok a következők:
Athos: hétfő, szerpa csütörtök - kb 29 euró (erre nem emléxem pontosan)
Meteora - hétfőn - 35 euró
Görög est - szerda és 29 euró
Toroneos - kedd 30 euró
Blue Lagoon - szerda és péntek 29 euró
Thessaloniki - péntek 25 euró
Waterland - péntek 20+12 euró
Goa Kajak - kedd 20euró
Öszvértúra - 27 euró szerda
Búvárkodás - csütörtök 45 euró+ 10 euró víz alatti felvétel
Sithonia - csütörtök 20 euró
Naranspart - kedd és péntek 6 euró
Nekünk volt olyan lehetőség(de gondolom minden csoportnak van) ha egyszerre 3 utat befizettünk 1-et féláron kaptunk, illetve ha egyszerre 5 utat befizettünk akkor belekerültünk egy sorsolásba, amiből minden pénteken este húznak a Sithon travelesek és a díj, egy jövő szezonra szóló apartman - tehát csak utiköltséget kell fizetni!
Mi 3 útra mentünk!
A Sithonia körőt jó volt, de egyszer volt megnézhető - nekem nagyon nem jött be - mézkülönlegességek finomak voltak, piac itthon is van...
Mazsola bor - ha jól emléxem 1 litert vettünk 3-5 euróért.
a 2 literes pedig 5 euró
Nem vészes, de annyit kóstolhatsz amennyi beléd fér párom erre készült a legjobban! egyébként szép nagyon az egész körút, de nem hasonlítható össze pl. egy meteorákkal.
Köszönöm a dicséreteket.
A képekért elnézést hogy ilyen sok, nem tudom, hogy hogy lehet kevesebbé tenni
Jó utat és nagyon irigyellek!
Leonak, Dórinak és Bencének - sithonos idegenvezetők - sok-sok puszit küldünk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szia!
Mi is aug 10.-én megyünk Sartira az IBUSZ által Győrből,de valószínű a gyűjtőjárat a Népligethez visz minket is,ott szállunk át.Megeshet,hogy együtt utazunk!!
Nagyon szépen köszönöm Igazad van ami a nyár elején kimaradt azt most feltétlen be kell majd pótolni. Most picit pihenősebben szeretnénk eltölteni a nyaralást, de azért egy pár helyre szeretnénk elmenni Ígérem, hogy megpróbálom majd jól érezni magam Neketek is jó időt kívánok otthonra is
Nagyon szépen köszönöm! Én is irigyellek, mert te jó időben voltál Sartin. Sajnos Dóriéknak most nem tudom átadni az üzenetet, mert én már voltam idén Sartin, most Zakynthosra megyek. De majd adok helyettük puszit az ottani idegenvezetőknek