#1915432012-07-18 23:36:41 Válasz a #191526. hsz-ra
Szia Nagyné Ági!
Nagyon szépen köszönöm Ígérem jól érzem majd magam és amint tudom rakom fel a képeket és a beszámolót A repülésért nem kell irigyelni, mert busszal megyek Tudod az évek alatt annyira megútáltam a repülést és félek is tőle, hogy ha csak lehet nem ülök repülőre. A repülőtől nem félek, meg is simogatom ha kell, de repülni az más...
Júl.27.-től szeretnék a családdal Sartira menni. Még nincs szállásunk. A Hotel George-ot néztem meg, elég jónak tűnik. Persze a fotók csalókák. Ha valaki ismeri a szállást és írna róla, azt megköszönném. Előre is hálás vagyok!
Mi amíg készülődtünk Sartira csak kalóztanyára készültünk! Kimentünk és még első nap odamentünk a Kalóztanyára hogy mi igenis befizetünk, de hogy őszinte legyek nem győzött meg arról a kaptány, hogy csakis velük érdemes menni!
Mi a Sithonia körúton döntöttük el, hogy megyünk Blue Lagoonra. 20 euróval olcsóbb volt mint a kalóztanya, s azt mondom mind a kettő ugyanaz.
Ugyanugy Narancspart, aztán 1-2 öböl majd sütés az egyik öbölben!
A kalóztanyás hajón 25-en vannak, a BLue Lagoon-on - mi 94-en voltunk.
Kicsi hajó családias a légkör, nagyhajó - nagyon sok nevetés ökörködés és sirtaki tánc
Mi párommal azt beszéltük egyszer elmentünk, de másodszorra nem mennénk! Rettentő jó és élvezetes volt, de én rosszul lettem a hatalmas hullámoktól - akkor mi lehet a kis hajón
Sancho!
igen amint elküldtem utána láttam h ogy te már nem Sartira mész!
de azért hatalmas nyaralást NEKed!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vadevezős, fennhaft - ti merre vagytok??????????????????????????????????
#1915492012-07-19 07:56:14 Válasz a #191544. hsz-ra
Szia bogi2001!
Mi már többször voltunk a George apartmanban, nagyon kulturált tiszta
és tágas hely.Közel van mindenhez és igénybe veheted a Hotel Phyllis medencés szolgáltatásait is.Hidd el jó választás.
#1915672012-07-19 11:34:00 Válasz a #191544. hsz-ra
Szia Bogi!
A Hotel George-ot csak ajánlani tudom, mi már 8 éve folyamatosan oda járunk úgyhogy annyira nem lehet rossz! Szép tiszta hely, a part és a ,,belváros" is közel van, nagyon kedvesek a háziak és ha szeretnétek a Phyllis Hotelbe is bármikor átnézhettek medencézni, vagy koktélozni. A George-os szobákban alapfelszereltség van, TV, klíma, tányérok, poharak, evőeszközök vannak (azért egy éles kenyérszeletelő kés és talán egy serpenyő az kellhet). Kap mindenki egy kis és egy nagy törölközőt is. Ha van még kérdésed, szívesen válaszolok! Evelyn
Tudjátok mi az érdekes Sartin! Egy-két apartmanra van csak kiírva a szállás helye...mi is megakartunk nézni 1-2 szállást, de sehol nem találtuk a nevét.
Egyébként mi nagyon odáig voltunk a Spanosért, aztán összebarátkoztunk egy párral, aki ott lakott és azt mondták, hogy olyan mint a többi - egylégteres, fürdőtől mondjuk a wc külön van.
szóval nem csalódtam az apostolos apartmanba mert kb ugyanolyan mind.
Árakról még nem írtam!
A szállásunk sarkán a tengerpart felé volt a pékség - első nap 3 szatyorral jöttünk ki telepakolva péksüteménnyel és összesen 6 eurót fizettünk.
a "tesco"-s sajtos stanglihoz hasonló - de minőségben százszor jobb kenyérféle 0,50 euró
fánk - 1 euró körül van
kenyeret nem vettünk, csak zsömlét meg kiflit, az ugyanúgy 0,5 euró
görögdinnnye: 0,75 euró
Fagyit csak a Belissimoba ettünk ( nagy buszparkoló sarkán) 1 euró egy gombóc, de magyar viszonylatba - 3nak felel meg!
szintén itt óriáspalacsinta 2 euró - fehércsokis isteni!!! - kicsit tömény, de egy vacsi vagy ebéd után "kidőlés" előtt nagyon jó!
Görög joghurt: 2,5 euró - oké nem olcsó, de nem is magyar tele van gyümölcsel, sűrű és nagyon laktató!
szalámik 2euró körül a vákumcsomagos (mi nem mertük bevállalni a tömbös változatot - nem látjuk nem tudjuk mi van benne ezért vettük a vákumosat - volt pizzasonka, sajtos párizsi, zala szerűség - mind 1,75-5 euróig
ajándéktárgyak:
törölköző 5,5 euró - mindenhol
hűtőmágnes 1-5 euróig
képeslap 0,30 euró 1 db
közepes nagyságú ajándék kép 5 euró
vannak nagyon frappáns görögös kötény edényfogó alátét ez mindenhol 3 euró
Frappé - mindenhol 3 euró
sör parton 3 euró - Nagy Sárgában 0,75 (párom azt mondta neki a piros dobozos jobban ízlik, mint a Mytos - de Mytost mindenhol ivott)
Remélem tudtam segíteni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jó utat az indulóknak - és nagyon irigylem őket!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sziasztok!
Brisalma, jok a kepek, bar meg en sem ertem el a vegere.
Sancho, na akkor nem irigyellek az utert, de Zakynthos biztos gyonyoru lesz. Mi 3 eve mentunk volna oda, de sajnos becsodolt az iroda, mielott kiertunk volna a repterre.
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem azon nyaralóktól, akik már voltak a Stelitsába. Ágyneműhuzatot, valamint törölközőt adnak, vagy vinni kell magunkkal? Valamint nem tudtok egy olyan oldalt, ahol látni, hogy sacc/kb. milyen lesz az idő szeptember közepén? Nyilván nem tudni pontosan az időjárást, de megnyugodnék, ha látnám, hogy nem várható csapadék, és jó fürdőző idő lesz. Sanchonak, és a többi mostanság utazóknak nagyon jó utat, meleg vizet, hideg Mythost kívánok!
Tavaly voltunk először Sartin,akkor nem foglaltunk szállást és sikerült egy nagyon jó apartmant találnunk,úgyhogy nembántuk meg.Idén is így szeretnénk menni.Azoktól kérdezném,akik már voltak idén,hogy kb ugyan az a helyzet az apartmanok terén,mint tavaly?Tehát ha nem foglalunk tuti találunk apartmant.A válság miatt kérdezem,mert nem tudom ez mennyire látszik Sartin.
Ne aggódjatok a válságnak nevezett felhajtásból semmi nem érzékelhető!
Mi is utaztunk olyanokkal, akik egy hetet foglaltak és a második hétre kerestek szállást!
#1915942012-07-19 20:19:11 Válasz a #191584. hsz-ra
Sziasztok!!
Kedves Birsalma!
Ezt a kaloztanyas arat nem irtad felre???????
20 euroval dragabb mint a sithonos Blue Lagoon??? Es mind a kettö ugyanaz?
Amugy a kepeid es a beszamolodert gratulalok mert nagyon jo.
Csak az arak valahogy nem stimelnek szerintem!! Ja es a kalozhajo ha hullamzik a tenger akkor nem megy. Deezt az Attila(kapitany) elmondta nektek szombaton mikor a kaloztanyan voltatok!? Sorry nem kötekedesnek szantam csak egy eszrevetel. Ja es nincs semmi közöm a Kaloztanyahoz, mert amugy az Attila es csaladja is ugyanolyan baratom mit a Dori (Sithonos) vagy a maik hajo kapitanyanak(Polgarmester) a fia Petros.
sziaztok Feri