A blue lagoon azért volt nekünk - ahogy másnak is - olcsóbb, mert ha a Sithon travelnél befizettünk 3 utat, akkor 1 utat féláron kaptunk - nekünk így a blue lagoon olcsóbb volt.
Sajnálom, de a kalóztanyával kapcsolatosan, ha valakit megbántottam nem állt szándékomban - én végig úgy voltam, hogy csak a Kalóztanya, de aztán a Sithonos légkör, a kedvezmény és a hangulat meggyőzött arról, hogy inkább a blue lagoon legyen!!!
Szerintem ez mindenkinek saját döntése, annyi hogy engem Attila nem győzött meg arról, hogy csak velük menjünk!
Ennek ellenére jövőre lehet kipróbálnánk!
Bocsánat, akit megbántottam, én leírtam a véleményemet és az észrevételemet!
Még egy kérdésem lenne! Vigyünk napágyat és ernyőt, vagy a közelben találunk olyan strandot ahol bérelhetünk.
Nagyon szeretjük a halból készült különféle finomságokat. Gyermekem polip rajongó, minden formában szereti fogyasztani. Ha esetleg van tuti étterem címed, akkor oda is ellátogatunk.
Köszönöm!
#1916832012-07-20 21:30:20 Válasz a #191653. hsz-ra
Szia!
A George-hoz legközelebbi partrészen nincs ilyen napágyas bár kihelyezve (legalábbis tavaly még nem volt, majd kedden lecsekkolom, hogy változott-e a helyzet, de nem hiszem viszont nem messze tőle, a nagy buszparkoló irányába már vannak napágyak.
Éttermek közül nekem van pár kedvencem. A legutolsó étterem a part mentén, a sziklák felőli részen, a nevét azt most nem tudom, az nagyon jó és még van az Argiris, ami a Relax pizzéria mellett van, oda is sokat szoktunk járni, ott is nagyon finoman csinálják a tengeri herkentyűket és ott ettem olyat, hogy grillezett feta, na az is valami isteni! próbáljatok ki minden félét, amit csak tudtok!
#1916852012-07-20 22:36:42 Válasz a #191683. hsz-ra
Köszönöm Evelyn!
Azt hiszem, egy kis sétát kibírunk a napágyakig.
Hálás vagyok az információkért, nagyon hasznosak lesznek. Már körbenéztem a látnivalókat, úgy érzem unatkozni sem fogunk. Főleg Kalamitsire vagyok kíváncsi, gyönyörű képeket láttam róla.
Jó pihenést Nektek! Remélem hamarosan indulunk mi is!
#1916952012-07-21 09:04:22 Válasz a #190922. hsz-ra
Szia Larik? Hogyhogy olyan későn értetek le? Odafelé már 8.30-kor ott voltunk Sartin,hazafelé már reggel 5-kor átléptük a határt,Apollonnal mentem.A határon csak visszafelé szivattak a Makedonok.
Szia Fati!
1 hete jöttünk haza. Mi sem foglaltunk szállást Ott keretünk. Az Azaleaban foglaltunk.
2x2 fős (külön álló) 45E/ éjszakánként, klímával. A tulaj már reggel 7 től várja a
vendégeket az apartman előtt.
Sziasztok!
Na végre vissza írtak a Dias Zeus-tól.Azt írták,hogy ez az Alexandra apartman a Sarti Beach apartman mellet van valahol és hogy valós a tengertől valós távolság amit írnak a honlapjukon (150m). Akkor ez nem az az apartman ami a térképen be van jelőlve.Pontosabb információt nem kaptam! De szerintem akkor ez az apartman valahol a Blue Sarti apartman fölötti utcában lehet valahol.
A kinnt lévőknek jó nyaralást!