#2325712015-07-15 21:48:38 Válasz a #232556. hozzászólásra
Nem kell udvarisakodni, főleg azért nem mert nagy részt egyet értek Veled! Azért is írtam, hogy a jéghegycsúcsa amiről beszéltem, bocsánat írtam. A web amit másodiknak linkeltem hiteles, ott ki lehet bogarászni ha érdekel és nem csak egy bulvár adat...
De hagyjuk abba mert Jox-al nem fogok tudni talizni kb. 7 év után görögbe ha megorrol a politika miatt )))))
#2325742015-07-15 22:12:00 Válasz a #232570. hozzászólásra
Most beszéltem sógorral. Korfun vannak! Semmit nem hallottak az athéni zavargásról. Valamint azt kérdezték már többen tőlük, hogy nálunk a média mit ír az szituról...
Pc/laptop: bemész a fórumba, de a régi, hagyományos felületre, ott legfelül, elég apró betűkkel van egy vízszintes menüsor. Ott jobbról a másodikra kell kattintani.
Tablet/telefon: innen a kék felületből a hsz-ek felett, jobb oldalt a "fórum" gombra kattintva átjutsz itt is a rendes fórumfelületre, és onnan ugyanúgy.
De ha te kaptál levelet, azt jelzi is egy előugró buborék, és elégcsak arra kattintani.
A privát üzeneteimet, hogyan érem el? Hova kell kattintanom?
Ha van privát üzeneted és be vagy jelentkezve a Hellasz-ra, akkor -bármely oldalon, bármilyen eszközön- jobboldalon megjelenik egy zöld levél ikon, vidd rá az egeret, akkor kinyílik oldalra és ott a szövegre kattints rá, vagy pedig fent a Fórum menüben jobboldalon a kilépés menü mellett van a privát üzenet menü, arra klikkelj...
Köszönöm, így megtaláltam. Ahogy Jox mondja az gondolom akkor igaz, ha van új olvasatlan üzenetem. Én úgy akartam belépni, hogy éppen nincs új üzenet. Ez a kék felületről nem sikerül.
A kékről úgy sikerül,h megnyomod a "fórum" gombot, és az átdob a "rendes" fórum felületre, ahol már látsz vmi erre utaló feliratot. De jobb volna egy levelezés menüpont, ez eléggé el van dugva, valóban.