#1371402010-06-03 10:22:01 Válasz a #134066. hsz-ra
Szia,
én az indexre írtam be nemrég Faliraki éttermeket, akkor ide is:
-Maria Taverna, lent a parton, majdnem a kiköto mellett. Nem mikrós kaja, mindent a háziak foznek friss alapanyagokból. Mi visszajártunk ide többször is tavaly.
-Ilios taverna: ez sem a központban van, hanem Faliraki azon részén, ahol a nagy hotelek vannak, Kalithea felé. Ez is tengerparti, szuper kiszolgálás, finom kaják, árak sem vészesek.
-Faliraki strandra vezeto utcában mindkét gyrosos nagyon jó
#1371832010-06-03 14:49:18 Válasz a #133730. hsz-ra
Sziasztok!
Mi a férjemmel 2008-ban voltunk az Eviben és életünk egyik legszebb nyaralása volt. Rodosz gyönyörű és a hotel is jó volt. Főleg a kaja, nagyon sok igazán finom ételek- és a párom megkedvelte a Magnus Magister nevű helyi sört is, amit korlátlan mennyiségben ittak . Az Evi előtti utcában béreltünk és autót a sahara car's ott van az evi előtt. Itt a fickó nem volt túl megbízható :autó az volt, csak nem az amit megbeszéltünk. De megszolgálta még Prassonisire is elmentünk a kis Hunday Getz-el. Remélem még nem utaztatok el és ha van kérdés szívesen segítek.
Jó nyaralást nektek!! Niki
Lelkesen várjuk - feleségemmel - július végét, amikor Rodoszra utazunk. Rodosz városában egy El Greco névre hallgató aparthotelben foglaltunk szállást. Járt-e valaki már ott? A pontos elhelyezkedése érdekelne legjobban - az Óvároshoz viszonyítva! Kösz - ha valaki segíteni tud...
Ma du. voltam az utazási irodában (Neckermann). A tájékoztatás szerint június 13-án 12 óra 55 perckor indul a gép Rodoszra. Ez már a harmadik időpont, de még mindig változhat (csak győzzük követni).
#1378382010-06-07 08:44:10 Válasz a #137466. hsz-ra
Sziasztok!
Én is a neckermannal megyek júli 25-én Rodoszra.
Szerintem biztos hogy éjszaka fog menni a repülő
én még úgy soha nem utaztam, hogy ne éjjel ment volna a repülő
gondolom azért is mert akkor a legolcsóbb a jegy.
Ettől függetlenül én is kiváncsi lennék már a repülő indulásra.
De sehol nem lehet megnézni a travel service menetrendjét ((
#1405192010-06-22 09:06:41 Válasz a #140509. hsz-ra
Szia Kyra!
Rég jártál a hellaszon!
Kellemes nyaralást kívánok és majd egy beszámolót is, hogy én is tudjam mi változott Rodoszon az évek során. A fotókról se feledkezz ám meg!
Sziasztok! Mi vasárnap jöttünk haza Rodoszról. A Neckermann utazási irodával voltunk és a Hotel Belvedere-ben laktunk.
Ha valakinek kérdése van esetlegesen, szivesen válaszolok.