Sidariban a város elején lévõ nagyobb supermarketben és a Paradise étteremben biztos lehet kártyával fizetni. Tankolni nem tudtunk a szigeten kártyával, máshol nem próbáltuk.
Cserrobi,
gondolom, Korfun, hiszen a Korfu topikban vagyunk. Hehe. Bocs.
Én a kérdéseket csak árnyalnám, úgy könnyebb segíteni:
- melyik utazási irodával?
- van-e jogsija, nem akar-e inkább saját programokat szervezni?
- szeret-e egész nap buszozni, nem zavarja-e, ha másokhoz kell alkalmazkodni, szeret-e hajókázni, mi érdekli egyáltalán?
Amúgy meg: a topikban már rengeteg fakultatív programot megbeszéltünk, átbeszéltünk, érdemes visszaolvasni. (Már nekem kellemetlen ezt beírni. Tudom, akkor ne tegyem. Úgyhogy nem is fogom többször. Vagy legalábbis megpróbálom. Höhöhöhö.)
Kérdés, mi a kínálat? Valószínû van szigetkörút, arra érdemes elmenni és amennyiben van Parga-Paxi hajóút, úgy oda is el kell menni.
Korfu város nagyon hangulatos, oda egyénileg is bemehettek, mert a fakultatív programokban nincs elég idõ a város alapos megismerésére.
Az egyik volt kollegám évekkel ezelõtt volt ebben a hotelben és nagyon meg volt elégedve vele. Jó volt a kaja is és pazar a kilátás. A tengerhez ugyan elég meredek lépcsõn kellett lemenni, de mivel fiatalok, így nem okozott problémát.
Én 8 éve jártam Korfun.......A Sziszi kastélyt ki ne haggya aki arra jár mert az szerintem nagyon szép..
És voltam egy lakatlan szigeten is ott föztek nekünk nagyon fincsi dolgokat és nagyon tiszta volt ott a víz is....
Hát az Aqva parkot nem is említeném mert az meg isteni volt...
Röviden ennyi ja még valami Kerkyrát nem szabad kihagyni meg a reptér alá belehet menni és a fejed felett szálnak le a gépek,hát az isteni élmény:)
Legutóbb cserrobi szerkesztette (2008-05-29 10:08:10), összesen 1 alkalommal
Kerkyra a fõváros, és tényleg nem szabad kihagyni. Egész napos program is lehet akár. Gyönyörû és nagyon hangulatos.
A fejünk felett elszálló repülõket pedig a fõvárostól nem messze lévõ, a Kanonit és Peramát összekötõ kis "hídról" lehet megtekinteni.
A Vlacherna kolostornál van. Óriási élmény, nekünk az egyik kedvenc helyünk volt.
Ugyan kicsi a kép, de jól látni a kis hidat a tengeren, amely a leszállópálya elõtt van:
Legutóbb geot szerkesztette (2008-05-29 10:10:24), összesen 1 alkalommal