Utazási irodák
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
Hozzászóló Üzenet
# 1291
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Josza2
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1775 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#77701 Üzenet linkje2008-08-19 18:37:01  Válasz a #77680. hsz-ra

Azért ez durva!
Azért ár-érték ide, vagy oda ismerek én olcsóbb utazási irodát, akinek azért 99%-ban színvonalasabb szállásai vannak. /Pl: Dias Zeus, Aeolus, Apollon/. A Grand Tourssal, igaz Spanyolországban laktunk olyan szálláson, aminek ablaka egy szellõzõaknára nyílt. Nem lehetett tudni, hogy reggel van, vagy este szörnyû volt, folyamatosan sötét volt. Reggel, ha felébredtünk lementünk a bejárathoz megnézni, milyen idõ van? Tök depressziós volt a hangulata. '99-ben nyaraltam a Dias Zeussal Sartin a Kostas apartmanházban tengerre nézõ luxusapartmanban 8000 Ft-ért egy hétig.

# 1292
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Kakadu
Törzstag
Törzstag
1130 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#77702 Üzenet linkje2008-08-19 19:07:24  Válasz a #77701. hsz-ra Előzmény #77701

A kivétel mindig erõsíti a szabályt, van olyan amirõl Te írsz, de nem jellemzõ. Nyilván játszik az utaztató hozzáállása, de olcsóbb szállás, étterem, stb általában gyengébb minõséget jelent.
# 1293
Bocsika
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
535 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#77710 Üzenet linkje2008-08-19 19:36:27  Válasz a #77633. hsz-ra Előzmény #77633

Josza2!
Azt hiszem még nem unom,mindíg találunk valami újat.Tikon reméltem,hátha sikerül neked is a kis meglepetésed,és csaphatunk egy jó kis bulit.Jorgos nem volt itt ha az irodába hozzá mennél.

# 1294
Estella
Aktív fórumos
Aktív fórumos
402 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#77746 Üzenet linkje2008-08-19 22:50:24 

Az a baj, hogy egyre több rosszat hallok az irodákról.
A barátnõm Aeolus-sal volt Laganas-ban (repülõs út), és azt mondta, hogy iszonyú sokan reklamáltak a szállás miatt.

Én minden évben hálat adok annak, hogy egyáltalán kijutok Görögorszába és vissza is hoznak icon_biggrin.gif
Én most inkább a kis irodákat részesítettem elõnyben, akik már jó pár éve piacon vannak, és buszos utakkal foglalkoznak, repülõssel nem.
Lehet rosszul gondolom, de talán a repülõs-irodák könnyebben buknak el.

Ha lenne kocsim tutira inkább egyénileg szervezném az egészet icon_exclaim.gif De ettõl még messze vagyok icon_confused.gif

# 1295
Popeye77
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
511 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#77758 Üzenet linkje2008-08-20 00:42:32 

Estella: mi kenyelmes emberek vagyok, mi kocsival megyunk es elore lefogaljuk a szallast. Annak ellenere, hogy tavaly voltak problemaink a szallasokkal iden is igy teszunk. Persze tanul az ember a hibakbol. Iden a forumbol tobbek alltal kiprobalt szallasokat nezzuk meg. icon_biggrin.gif
# 1296
Josza2
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1775 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#77871 Üzenet linkje2008-08-21 10:48:48  Válasz a #77710. hsz-ra Előzmény #77710

Szia Bocsika!
Sajnos nagyszabású terveinkbõl idén nem lesz semmi, bár nagyon fáj a szívünk ezért. icon_cry.gif
Talán szilveszterre ki tudunk menni a Dias Zeussal. Eddig mióta van majdnem minden szilvesztert ott töltöttünk és tényleg fantasztikus. Sajnos ennek idén nagyon kicsi a valószínûsége, de gyúrunk rá.
Nekem az irodából jó a Judy, vagy a Katika is. Csak Anikó útját egyengetem és abban õk is tudnak segíteni.
Nagyon örülünk, hogy legalább Ti tudtok meg egyszer menni.
Nagyon jó utat kívánunk! icon_lol.gif icon_cool.gif icon_lol.gif
Josza-Cilla

# 1297
Kakadu
Törzstag
Törzstag
1130 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#77967 Üzenet linkje2008-08-21 17:14:31 

Jossza!
Vissza térve a tegnapelõtti szpícsünkre, lehet, hogy még is nekem volt igazam; csak az utóbbi három napban több irodát is vastagon anyáztak, és úgy tûnik jogosan, az Aeolust, a Diast, a Greatot, de megemlítettek itt még többet is nem éppen dícsérõ jelzõkkel. A személyes kapcsolat egy irodával jó dolog, de nem az a tipikus, sztem elég minimális elvárás, hogy ismeretség nélkül is azt kapjam a pénzemért amit befizettem, ne keljen pl. megcsodálnom Stavros nagyvárosi fényeit útban Neo Poriba.

# 1298
Bocsika
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
535 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#77968 Üzenet linkje2008-08-21 17:58:42  Válasz a #77871. hsz-ra Előzmény #77871

Josza Cilla!
Köszönjük a jó kívánságokat.Reméljük nagyon jó idõnk lessz,a többit visszük magunkal.Remélem azért a szilveszter össze jön nektek is.Majd szorítunk érte igérem.

# 1299
Busaianiko
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1740 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#78008 Üzenet linkje2008-08-21 20:57:39  Válasz a #77871. hsz-ra Előzmény #77871

Köszi Josza! Olvasom, hogy az én utam miatt jártál az irodában! Sikerült valamit intézned, vagy nincs is semmi teendõ és ott kérünk szobát, ahol akarunk?
Majd írj róla, ha már tudsz valamit! Köszönöm még egyszer. Nagyon! icon_lol.gif

# 1300
Htrose
Aktív fórumos
Aktív fórumos
105 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#78009 Üzenet linkje2008-08-21 20:57:46  Válasz a #77967. hsz-ra Előzmény #77967

Egyet értek!
A pénz az pénz, ha én egész évben a nyaralásra kuporgatok akkor elvárom, hogy azt kapjam amit ígértek! Akkor is, ha nincs ismerõsöm belsõ körökben! icon_cry.gif

# 1301
Vicky
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
5 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#78747 Üzenet linkje2008-08-26 16:17:17 

Persze olcsó húsnak............értem én ezt,de nem ez volt az elsõ last minute utunk.Az elsõ két nyaralás alkalmával is csóri kis utasok voltunk,mégis aránylag normális szállást kaptunk a pénzünkért.Megismerkedtünk egy házaspárral,akik 50ezer FT-al fizettek többet,hasonló körülmények fogadták õket is csak õk Messonghiban voltak.Hiába ár-érték arány...Nem hiszem hogy a szigeten-KORFU-fordítanának különösebben az apartmanokra.Szerény véleményünk szerint-akik ott nyaraltunk-pár éven belül szépen le fog csengeni a sziget népszerûsége.Szállodába igaz még nem voltunk,lehet hibáztunk hogy nem oda mentünk.Vagy inkább beletrafáltunk a rosszba.
# 1302
Popeye77
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
511 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#78750 Üzenet linkje2008-08-26 16:28:23 

Korfura azert mar eleg regota jarnak magyarok es meg mindig nem csengett le... mindig lesznek olyanok akik nem voltak meg ott. Pl mi sem, mondjuk en ezerszer mennek mashova, maradjunk pl Santorini-nel.
# 1303
Busaianiko
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1740 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#78755 Üzenet linkje2008-08-26 16:43:50 

Én sem hiszem, hogy Korfu valaha is lecsenge a magyarok körében, hisz mindig lesz olyan, aki kíváncsi rá -akár többször is-, mi pl. elõször még 1998-ban voltunk ott, és azóta már kétszer odalátogattunk, bár sajnos tavaly csak egy napra sikerült.
Szerintem a sziget szépsége nem függ a szállás minõségétõl, bár tény, hogy el tudja rontani az ember hangulatát, ha nem megfelelõ. Sajnos valami miatt a magyarok általában egy jó és rossz közül biztos, hogy a rosszabbat kapják szemben bármelyik nemzettel!
De én azért Korfut nem írom le, még mindig szeretnék visszamenni, mert nagyon jól éreztük magunkat! icon_smile.gif

Remélem, hogy legközelebb nektek is jobb tapasztalataitok lesznek!?

# 1304
Dian77
Aktív fórumos
Aktív fórumos
363 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#78779 Üzenet linkje2008-08-26 18:50:39 

Korfura én is szivesen visszamennék, szerintem nem lehet megunni! Nem?
# 1305
Zeusz lánya
Aktív fórumos
Aktív fórumos
99 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#78819 Üzenet linkje2008-08-26 21:53:40  Válasz a #77627. hsz-ra Előzmény #77627

Szia Helgaeszter!
Kitartás még erre a néhány hétre! icon_lol.gif Aztán feltöltõdhetsz a következõ szezonra, mert biztos vagyok abban, jövõre is a nyaralókat fogod terelgetni Görögország gyönyörû tájain. Én szorítok neked, hogy sok-sok elégedett vendég térjen vissza hozzád! icon_biggrin.gif Nincs annál nagyobb öröm, mint amikor ismerõsként üdvözölnek a következõ nyaralás alkalmával. icon_biggrin.gif icon_wink.gif

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
<   1 2 3 ... 86 87 88 ... 466 467 468   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu