A bankkártyás fizetés általában ingyenes, de a külföldi kp. felvétel mindíg elég drága! Budapest Bank:
Készpénzfelvétel ATM-bõl (23)
Budapest Bank ATM-bõl.................................................................................... ...........75 Ft
egyéb magyarországi ATM-bõl................................ ............120 Ft+1%, min. 270 Ft
külföldi ATM-bõl.................................................................................................... .1.500 Ft (1)
A napokban kérdeztem meg én is a bankomat/Kereskedelmi és Hitel/ errõl,és azt mondták,a boltokban,egyéb helyeken ingyenes a vásárlás a kártyával,de pénzfelvételre vigyázni kell,mert ekég komoly konvertálási költséget számolnak fel,konkrétan a felvett összeg 1 %-a,+4 dollár.Alkalmanként.Szerintem igy csak végszükség esetén éri meg.
Szia Woody!
Ha még egy kicsit jobban visszaolvasol,találni fogsz Stalisról infókat,de ha nem csal az elõérzetem,hamarosan segíteni fog neked Stalis szakértõnk:Antero
A kamerát, fényképezõgépet csak kézipoggyászban vidd. A csomagokat dobálják ott veszélyben van.
Stalis nagyon jó hely. Igazi túristaparadicsom. Nagy a nyüzsi a városban.
A tenger homokos és lassan mélyülõ, szép tiszta a víz.
Nem tudom a fotóalbumot nézted-e már, ha ott az albumtulajdonosok neve szerint rendezed õket keresd meg az enyémeket, én idén június-júliusban, tavaly szeptemberben és tavaly elõtt szintén szeptember-októberben ott voltam. Valamint Ferrari is volt ott tavaly és Antero mindig oda megy, keresd meg az õ albumaikat is.
Nem tudom a fotóalbumot nézted-e már, ha ott az albumtulajdonosok neve szerint rendezed õket keresd meg az enyémeket, én idén június-júliusban, tavaly szeptemberben és tavaly elõtt szintén szeptember-októberben ott voltam. Valamint Ferrari is volt ott tavaly és Antero mindig oda megy, keresd meg az õ albumaikat is.