Nei Pori
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 13006
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Pinga
Törzstag
Törzstag
1707 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#234805 Üzenet linkje2015-08-21 17:32:43 

Szeptember 8 ig ott leszünk,lesz esély rá hogy elüssetek minket icon_smile.gif
# 13007
Csarlsz
Aktív fórumos
Aktív fórumos
420 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#234834 Üzenet linkje2015-08-22 09:22:57  Idézet innen: #234713

langonikcsi írta:
Sziasztok!! Zefyrosban fogunk megszállni és már olvastam róla mindent csak azt nem találom ,hogy mekkora hűtő van benne. Vagy egyáltalán van -e???? icon_biggrin.gif Remélem valaki tud segíteni benne!!

Van benne hűtő, de kicsi kb. 60-80 literes. (nagyobb mint a szállodai bárhűtő)Van egy kis fagyasztó része is.

# 13008
Tallér
Aktív fórumos
Aktív fórumos
456 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#234874 Üzenet linkje2015-08-23 07:22:46 

Jó nyaralást nektek,mi holnap indulunk Neos Marmarasra.
# 13009
Pinga
Törzstag
Törzstag
1707 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#234877 Üzenet linkje2015-08-23 07:51:16 

Szia Tallérka
Meddig lesztek ott? Egy hét mulva visszük a gyerekeket szallonikibe a reptérre,gondoltam megnéznénk sartit és akkor még talán neos marmaras is beleférne a kirándulásba,itt lesztek majdnem egyvonalban velünk csak közöttünk még egy zeusz villája is van egy félsziget icon_smile.gif

# 13010
Ildiko25
Aktív fórumos
Aktív fórumos
132 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#234878 Üzenet linkje2015-08-23 08:21:42 

Sziasztok!

Végre eljött az indulás napja! Délután irány Nei Pori!

Mindenkinek szép nyaralást kívánok, zökkenőmentes utazást! icon_smile.gif

# 13011
Pinga
Törzstag
Törzstag
1707 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#234882 Üzenet linkje2015-08-23 09:37:25 

Ildiko legyetek ovatosak sok helyen mérnek,már 53 ért is büntetnek 50 es táblánál,igaz mi éjszaka sehol sem találkoztunk trafival
# 13012
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#234883 Üzenet linkje2015-08-23 09:54:17  Idézet innen: #234877

Pinga írta:
Szia Tallérka
Meddig lesztek ott? Egy hét mulva visszük a gyerekeket szallonikibe a reptérre,gondoltam megnéznénk sartit és akkor még talán neos marmaras is beleférne a kirándulásba,itt lesztek majdnem egyvonalban velünk csak közöttünk még egy zeusz villája is van egy félsziget icon_smile.gif

Szép séta lesz... https://goo.gl/maps/yj7lX icon_eek.gif

# 13013
Pinga
Törzstag
Törzstag
1707 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#234903 Üzenet linkje2015-08-23 16:02:35 

Nincs oda ut? Hogyan viszik odáig a népet?
# 13014
Yakumo18
Aktív fórumos
Aktív fórumos
175 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#234907 Üzenet linkje2015-08-23 16:49:19 

Holnap végre mi is indulunk !! icon_smile.gif
Majd jelentkezünk Nei Poriból icon_biggrin.gif

# 13015
Pinga
Törzstag
Törzstag
1707 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#234908 Üzenet linkje2015-08-23 16:58:40 

Gyertek nagyon jo idö van most jön megint a kánikula a viz is kitünö nem lehet belöle kijönni icon_smile.gif
# 13016
Derina
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
2 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#234959 Üzenet linkje2015-08-24 11:03:45 

Sziasztok,

1,5 hétig voltunk itt, holnap megyünk haza. Leírom a véleményem a helyről, utazási irodáról még nem, mert hátra van a visszaút ugye és nem akarom elszólni magam icon_smile.gif. Fiatal pár lévén nekünk elég unalmas volt Nei Pori, itt tényleg csak a tenger van, semmi látnivaló. Persze el lehet látogatni környező településekre, de akkor nem érdemesebb inkább eleve ott megszállni is? A tenger nekünk elég piszkosnak tűnt, kis fadarabok benne, aljára is csak az egyik napon láttunk le, akkor is nagyon meresztgetni kellett a szemünket. A tengerpart is sok helyen szemetes. A görögök nagy általánosságban kedvesek, de nekünk túl zajosak. Nekem felnőtt létemre 10kor már fellövik a pizsit, itt a gyerekek még bőven 11után is kint játszanak az utcán, szülők is kint beszélgetnek,vagy a gyerekeket fegyelmezik. Kukát vagy reggel 7kor vagy este 10 után viszik el a kukásautók icon_biggrin.gif. Első külföldi nyaralásnak nem volt ez rossz, de nem is ilyenre számítottam.

Picit az árakról:
Kenyér (mi csomagolt toast kenyeret vettünk "supermarketből") 750 g 1,40€
Gyros pitában 2-2,50 €
Találtunk egy helyet ahol Gyros pitában, sültkrumpli és egy 0,33as CocaCola menüben 4€, ugyanez sörrel 5€, gyros helyett hamburgerrel 3€
Üditők Coca Cola és társaik olyan 1,50-1,80€ görög márkájú szénsavas 1,5l üditő 0,80€, gyümölcslé (biztosra veszem, hogy gyümölccsel nem találkozott) 3l-es kiszerelésben 1,50€
Az Olympic Beach szálloda aljában található egy kávézó\étterem, mi mindig itt vettünk fagyit 1€-ért tisztességes adagot adnak és finom.
Ettünk souvlakit a dionysos nevű étterembe 6€-ért. Adtak hozzá sültkrumplit és salátát, rizst. Nagyon finom volt és bőséges, pincérek kedvesek.
Felvágottból mi olyat vettünk, ami 2€-ba került és a csomag 9szelet felvágottat és 9szelet sajtot tartalmazott. Ez sok boltban van.
Napernyő 5,8€
Gumimatracot lehet találni már 3,50€-ért is.
Strandpapucsok 2€
Nekünk kellett venni fürdőnadrágot is, mert elszakadt 4-5€ az ilyen rövidnadrágszerű.

Szunyogriasztót érdemes hozni, nem olyan sok a szunyog, mint amire számítottam, de belőlem szeretnek kajálni. Utasbiztosítást mindenképp kell kötni, mert itt csak magánorvosok vannak. Nekünk szerencsére nem volt rá szükségünk.

Páran kérdezték már, de nem írtak még róla véleményt: Maria-apartman.
Ágyneműhuzatot adnak, de nem cserélik. Ha történik vele egy kis baleset és szólsz, akkor állítólag cserélnek. Van a szobába két vastag pléd is.Törölközőt nem adnak. Wifi van, de elég rossz, el-elmegy az internet. Wc papírt két tekerccsel kaptunk a 1,5hétre, nekünk ez elég is volt. Elvileg a tv-n fogható két magyar csatorna : Duna és Budapest tv, nekünk nem sikerült rábírni a készüléket, hogy ezeket adja is. Konyha alapfelszereltségű. Van pohár, tányér, csésze, bögre, fakanál, vágódeszka, főzőlap, hűtő, kanál, villa, vajazókés, nagykés (nem túl éles), bornyitó, edények főzéshez (3db). Érdemes hozni mosogatószert, szivacsot, konyharuhát, mert ezek nincsenek. Ezenkívül tartozik az apartmanhoz felmosóvödör felmosóval, lapát és partvis, mert a takarítás a mi dolgunk ittartozkodás alatt. A szemetet is nekünk kell levinni a nagykukába. Szemeteszsákot nem érdemes venni, mindenhol adnak szatyrot, ha vásárol az ember. Udvaron van kinti zuhany, ha strandol jövünk le kell tusolni, hogy a homokot ne hozzuk fel. Ezt becsületesen be is tartottam 2napig, azóta kapar a torkom és tüsszögök icon_biggrin.gif. Itt én be is fejeztem a becsületességet. Strandcuccokat is le kell zuhanyoztatni és lenthagyni. Nekünk nem tűnt el semmi se innen se a strandról. A szobát 9ig kell elhagyni és délután 1kor foglalható el. Lent az udvaron lehet várakozni szobaelhagyás után, amíg jön a busz. Vannak kertiszékek asztalokkal és wc is.

Busszal utaztunk, 1kor indultunk és 10körül értünk ide. 4óránként pihenőket tartottunk. Magyar határtól sehol sem kellett fizetni a wcre.

Hosszúra sikerült, de remélem valakinek hasznára válik. Mi nem jövünk ide többet, az biztos.

# 13017
Pinga
Törzstag
Törzstag
1707 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#234960 Üzenet linkje2015-08-24 11:27:00 

Derina még egész jo volt nektek,itt este 10 kor kezdenek el motorozni a gyerekek akik épp nem görögök hanem bizony sok a magyar,platamonban a szemetes kocsi hajnal 3 kor jön és nyilván utána megy nei poriba,a magyarok jo szokása hogy nem tudják becsukni az ajtot hanem csak becsapni éjfélkor,ez sem a görögök büne,a viz valoban zavaros de azt is láttad hogy erös szél volt és hullámok,tegnap végre csendesedett a szél és már kezd átlátszo lenni a viz,tegnap már tudtam kicsit buvárkodni,ma már jo lesz,szemetes a part hát nézd meg mit müvelnek a nyaralok,mindent szétdobálnak,erröl sem a görög tehet,a nagyobb szorakozási lehetöség és diszko platamonban van,sétálva vagy kisvonattal elérhetö,mi nem tudunk unatkozni,ha a környéket be akarjuk járni akkor bérelünk kismotort,persze most kocsival jöttünk igy arra sincs szükség,reméljük hogy azért marad valami jo emléked is görögországrol
# 13018
Zsoc21
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
4 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#234964 Üzenet linkje2015-08-24 14:13:05  Idézet innen: #234445

Jana1976 írta:
Langonikcsi! Ti honnan indultok 09.07.-én? És egyébként lesz még valaki ezzel az indulási időponttal??

Szia!

Mi is 09.07-én indulunk Budapestről az Apollon Travel irodával az Apostolis apartmanba. :)

# 13019
Zsoc21
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
4 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#234966 Üzenet linkje2015-08-24 14:22:28  Idézet innen: #234656

butyike63 írta:
Szia, mi is 7-én indulunk Budapestről. Az Apollonnal utazunk és az Apostolis apartmanban fogunk lakni. :)

Nekünk is pont ugyanezek az utazási paramétereink. :D

# 13020
Langonikcsi
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
15 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#234969 Üzenet linkje2015-08-24 16:24:32 

Valaki aki kint van vagy mostanság jött haza remèlem tud segìteni! Tudom Nei Poriba nincs bankautomata csak a melette lèvő települèsen!! De ott simán ment a pènz felvètel??? Mert Èn már halottam mindent!! Persze nem mindent kártyán viszünk ki de nem szeretem ha egyszerre sok pènz van nálam!! icon_sad.gif
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 867 868 869 ... 901 902 903   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu