sziasztok!Tudja esetleg valaki,hogy mennyi távolságra van a nagy sárga supermarket a Dina(Babinis) apartmantól?-Napernyő nyugággyal csak a központban van?-vagy a village részen is?
#2010442013-04-14 11:40:47 Válasz a #201041. hsz-ra
Szia!
Kb. 4-5 percnyire lehet a két hely, sőt még az is sok szerintem (attól függ, milyen gyorsan lépdelsz ) és napágyas/kiülős helyek végig vannak a parton nagyjából, kivéve a foci/kosárpálya környékét. De előtte a nagy parkolónál is még van beachbar, utána pedig szintén ahogy elsétálunk a focipálya mellet..
Előszöris bocsi,hogy nem jelentkeztem odakint csak fele annyira sem volt kint internet mint reméltem!
Az elmúlt 2 hétröl annyit,hogy az időjárás egyre jobb! volt olyan nap,hogy 24-26 fok is volt!
A tenger még elég hűvös de langyos szél fúj napközben az Athos hegy felől.Este érdemes volt pulcsit felvenni mert akkor már elég hűvös volt.
A gyros evés is meghiusult mert jóformán semmi nincs nyitva még Sartin. A sárga super marketen és Sassossal szembeni bolton kívül nem nagyon volt más üzlet nyitva.Éppen csak ébredezik mindenki.
Ígértem képeket is! Amint feltöltöttem kirakom ide a linket!
#2011022013-04-15 13:24:29 Válasz a #201087. hsz-ra
Úgy várom már, hogy beinduljon a szezon, és menjenek nyaralni a többiek és jó sok infoval ellássanak bennünket, talán gyorsabban megy az idő is ha olvasgatjuk őket
Kedves Sarti utazók tudom az időjártást nem lehet megjósolni, de azt szeretném kérdezni, hogy május végen , milyen az időjárás Sartin és milyen a víz hőmérséklet a sekélyebb részen? Köszönöm
Sziasztok jó sok kérdésem van, mindig eszembe jut valami. Azt szeretném megkérdezni milyen a közbiztonság Sartin? Én ugyanis nő vagyok és egyedül utaznék és Sarti Beachen laknék, a város között és Sarti beach között van olyan terület, ami sötét kihalt és nincsennek apartmanok? Köszi
Sziasztok jó sok kérdésem van, mindig eszembe jut valami. Azt szeretném megkérdezni milyen a közbiztonság Sartin? Én ugyanis nő vagyok és egyedül utaznék és Sarti Beachen laknék, a város között és Sarti beach között van olyan terület, ami sötét kihalt és nincsennek apartmanok? Köszi
Üdv!
1, A közbiztonság jó!! bár az utóbbi időben hallanai lehetett besurranó
lopásokról, de erről a görögök nem tehetnek. Némi elővigyázatossággal megelőzhető a baj.
2. Ha jól emlékszem van egy rész az úton ahol nincs közvilágítás, és apartman se, de nem lesz miért aggódnod. Állandó gyalogos forgalom van oda,-s vissza irányba, tehát lesznek nyaraló társak akikkel egyidőben fogsz,- akarva-akrtalan,- közlekedni
A nyaralás örömeire gondolj.!!