Azért ne add fel. Biztosan meg tudod majd győzni a feleségedet, hogy menjetek el egy-két helyre. Mutathatnál neki a környékről készült képeket, amik fent vannak itt a fórumon, hátha kedvet kap hozzá.
Szerintem "bűn" lenne csak feküdni két hétig a strandon, ha már egyszer ott vagytok egy gyönyörű helyen.
az a tuti ha minden van kedves nejedet szeretettel varjuk majd segitunk rabeszelni egy ket kirandulasra
ha az ember itt van akkor mar konnyebben lelkesedik
Kedves Kriszta!!!
Ha ott leszünk bemutatom a nejemet!!!!
Ő lesz az élő példa rá hogy lehet Poleponnesoson vagyis Toloba 2 hétig fetrengeni a starandon...
Pedig pedzegettem már neki gogy mit szeretnék megnézni,de csak óvatossan adagolva ,de ott úgy is kiderül minden...
a navi kerdeshez a peloponneszoszon csak annyit tennek meg hozza hogy egyaltalan nem mukodik jol pontosabban bizonyos utszakaszokon kitunoen mukodik majd egyszercsak alkalmazkodva a gorog logikahoz es a helyi szokasokhoz figelmeztetes nelkul bemondja az unalmast
a nyaron rendszeresen volt dolgom hajukat tepo autos utasokkal akik pontosan a tolohoz kozeli narancsosig jutottak el a navival majd ott ahonnan mar csak fel ora az ahitott cel jol eltevedtek es keringtek ket orat
es ez ervenyes altalaban minden kisebb utra ami mar vagy meg nincs benne a rendszerben
ugyhogy szerintem itt goroghonban meg mindig a terkep a tuti
sziasztok
Cserrobi megnyugtatasara kozlom hogy Toloban nincs rekettyes
van viszont mas tipusu tuskebokor dogivel de nem kell felni nem hagyjuk hogy barki is abban kosson ki
ha megis segitunk kiszedni a tuskeket
viszont szerintem ugysem lehet kibirni hogy az ember ket hetig csak a strandon legyen elnyulva mert annyi a latnivalo mint egen a csillag
es meg csak nem is kell nagyon messze menni
Szia cserrobi! Két hétig csak feküdni és pihenni Tolóban ? Bocs ,de ez a Peloponnészosz megsértése!!! Hiszen ez az egyik legszebb és legizgalmasabb félsziget a mediterrán világban! üdv : kokszi
Nekünk nincs navink és nem is tartok róla semmit. Azt tapasztaltam, hogy aki navit használ, legközelebb sem találja meg magától azt az utat. Egy tanulmány szerint pedig új utak a térkép alapján való felfedezése fejleszti az agyat, a navi meg butítja. Nem pártolom. Nálunk én vagyok a navi! és élvezem is.
Bocsánat az OFFért.
Köszi szépen, akkor én is meg fogom venni valamikor a héten, mert egyelőre csak egész Görögországos térképem van, és az feleekkora felbontású. Már a térkép nézegetése is olyan jó, imádom tervezgetni rajta, hogy mikor merre megyünk majd.
Kedves Anita!!!
Én szeretek kirándulni na de a nejemet nagyon nehezen tudom rávenni...
Pedig hát rengeteg a látnivaló Peleponnészoszon...
Lehet hogy leviszem a strandra én meg elmegyel egy kávééert és este visszamegyek érte ...és mondom neki hogy nagyos hosszúúúúúú volt a sor
Ezalatt sok mindent megtudok nézni ha nyomom a gázt
Üdv:Robi
Nekünk is van navink, de egy igazán jó térkép mindig jól jön, ha kéznél van. A fent említett úgy tűnik remek lesz. Szeretjük előbb kiböngészni az útvonalat térképen.
Mi mindenképpen legalább 3-4 napot kirándulásokra fordítanánk majd, ha már lejutunk a Peloponnészoszra.Strandolni lehet a többi napon is.