Mi tavaly az Apostolos apartmanba voltunk, de 2 nap is lementünk Sarti Beachre, mert annyira gyönyörű a part része. A szállásokról ott nem nagyon tudok mit mondani, viszont a tenger gyönyörű. Hosszan be tudsz menni a vízbe, nincs tömeg - mi kedden és szerdán voltunk azon a részen.
Mi is dilemmáztunk tavaly hogy mire menjünk - mi végül a Meteorák mellett döntöttünk - arra mindenképp szerettünk volna elmenni - az hétfőn van.
Csütörtökön Sithonia körúton voltunk - nem volt rossz, de szerintem egyénileg élvezetesebb, mert így ott álltunk meg azt néztünk meg amit "kellett" - de mondom összeségében jó volt, csak Neos Marmarasba még maradtunk volna a piacon, stb.
Pénteken pedig a Blue Lagoon-on voltunk - olyan mint a kalóztanya, csak többen vagyunk - az írásokkal ellentétben én azt mondom, hogy tömegfóbiám van, de nem volt vészes a tömeg - jókat füröktünk, a kaja is jó volt - nekünk nagyon tetszett.
Mi kiegészítő programokat csináltunk magunknak - 1 napot voltunk Narancsparton, egyet pedig robogózni.
1 nap kivételével mentünk mindig - nekünk ez az aktív pihenés - végig fürödtük a közeli öblöket!
Idén is így akarjuk!
Idén az Athos hajókirándulásra akarunk elmenni, meg majd még valamire - a többi napon pedig robogóval bejárni a környéket! Nagyon jók a fakultatívak, bármelyik típusút választod!
Volt már valaki megnézni az Itamos fát? Ez egy nagyon ritka, állítólag 2000 éves fa, valahol
a hegyekben Sarti és Neos Marmaras között. Egy hotel túraútvonal ajánlata között találtam, azt írja, kb. 12 km.
Hahó Fórumosok! Sorry de még nem nagyon tudtam rendes kapcsolatot teremteni a kintiekkel.Még bajos a net.De ha hamarabb nem is május 25.én biztosra tudom mondani,hogy mi lesz és mi nem lesz nyitva Sartin ( Disco)
Sziasztok! Végre 13 év után idén újra eljutok Sartira a feleségemmel megyünk ketten,már alig bírok magammal! Próbálok infót gyűjteni,hogy milyenek az árak Sartin de idáig nem találtam semmi kézzelfogható infót ha tudnátok nekem ebben segíteni,hogy 1hétre mennyi költőpénzt vigyünk azt nagyon megköszönném. A szállásunkban reggeli van csak a többiről nekünk kel gondoskodni.Előre is köszönöm a válaszokat Üdv.:Miki
Szia tavalyi tapasztalat három főre 400-euro elég volt és a kalóztúra is benne volt az összegben.Minden nap étteremben vacsoráztunk,a reggeli a pékségből napközben meg mindig valamit ettünk.Fagyi sör ajándékok is ki jöttek az összegből. De minden attól függ,hogy hány fakultatív programra akarsz elmenni és hogy milyen igényeitek vannak.
Hát igen ezt így neház megmondani. 2 hete még nem nagyon voltak nyitva az éttermek.A boltok is csak délután. Az ásványvíz asszem 0,40 euro, Gyros a tavalyi tábla szerint 2,30 euro,fagyi 1 gombóc 1 euro, jégkása 1,5 euro, 1 üveg mazsolabor 3,20 euro, gordon space 2,95 euro, chips 1,65 euro.
cigaretta 4,95 euro.koktélok 3,80 eurótol felfelé. nagyjából ezekre emlékeszem. Az éttermek is változtatják az árukat de egy 20 euróbol bőven tud vacsorázni két személy szinte bárhol Sartin. Persze el lehet ott is lőni jóval drágább kajákra is.
#2017242013-05-01 11:03:11 Válasz a #201630. hsz-ra
Szia ! Nagyon jók a képeid tetszettek ! Ti a Grandtourssal voltatok az Anna aprtmanban ? Vagy van több Anna apartman Sartin ? Ta valy voltak Jó Discók ?
Sartin a Grand T. -nak és az Apollon Travelnek is van Anna apartmanja.2006-ban a jelenlegi Apollonos Anna még az Otp kínálatában volt,két épületből áll az egyik utcafronti,ott a tulaj lakott az emeleten,mögötte az udvarban volt a másik épület,én abban voltam.Akkor az egyetlen problémám a zuhanytálca hiánya volt,persze felmosó sehol,a fürdő ajtaja szétázva,becsukni nem lehetett.Ránéztem a Sithonos honlapra,átalakították azóta.Egyébként az utca elején van a pékség,ami nagyon szuper volt már akkor is.
Mikike!
Hamarosan indulnak az első turnusok. Ha ők visszajöttek, biztosan szolgálnak majd friss infóval az árakat illetően. Tényleg nehéz megmondani, hogy mennyi pénzt vigyetek magatokkal. Mindenkinek más az igénye, mindenki mást engedhet meg magának. Lehet szerényen is és lehet a csillagos ég is. Szerintem állitsatok fel magatoknak egy napi limitet, hogy mennyit szándékoztok egy nap elkölteni (itt enni, innivalóra gondolok). Aztán adjátok hozzá a fakultativ kirándulások árát. Végül az ajándékokra szánt összeget. Szerintem ezt sem bonyolult kiszámolni. Hány embernek akarsz ajándékot venni és kire mennyit szándékoztok költeni? Az igy kiszámolt összegre egy kis rátartás. Mert ugy nem árt, ha az embernél van egy kis tartalék a váratlan kiadásokra.
#2017312013-05-01 12:08:28 Válasz a #201730. hsz-ra
Sziasztok!
Mi május 20-án indulunk a Grand Tourssal.
Ha működni fog a wifi megpróbálok nektek információt írni az árakról, mi van nyitva, bulizási lehetőségekről.
Igaz mi a Sarti Beachre megyünk, de biztos megyünk a faluba is.