#2020932013-05-11 11:37:04 Válasz a #201975. hsz-ra
Miért lenne?Én se tudok úszni,mégis megyek hajókirándulásra,egyébként adnak mellényt,abban biztonságosan ugrálhatsz.De jobb ötletem is akad,míg a többiek ugrálnak koktélozhatsz.
Judit70! Tavaly foglalt szállásunk volt, de szerettünk volna még maradni, utolsó este kb. 10 perc alatt találtunk szabad apartmant. Az apartmanházak előtt, ha szék van kitéve, akkor van üres apartmanjuk. 60 E/nap 4fős apartman légkondival a tengertől 100 m-re
#2021272013-05-12 09:24:47 Válasz a #202039. hsz-ra
Szia Judit! A Rena házban voltunk a földszinten. Ha jól tudom az AELOS kínálatában benne van, persze nem ezen az áron. Mint a szomszédainktól megtudtuk, elöttünk 3 macedon srác 35 euroért lakott ott, azaz alkudni, alkudni, alkudni. A mi stúdionk tekintélyes méretü erkélye, ahol két oldlra is elhelyeztek napernyőket egy belső kertre nézett (nem tűzfalra, de nem is egy díszkertre) és külön parkolónk is volt, nem kellett az utcán helyre vadászni. Volt internet (nem wifi) lcd tv magyar csatornákkal és szokatlanul nagy volt a fürdőszoba és a konyha külön étkezőasztallal. Nagyon tetszett, hogy a stúdióban kerszethuzatot lehetett csinálni így a kajaszag könnyen távozott. Ha, nem ragaszkodtok a tengeri kilátáshoz szerintem nagyon jó szállásokat lehet találni. Üdv Lala
#2021422013-05-12 13:42:45 Válasz a #202123. hsz-ra
Szia Tibor!
Köszönöm szépen a gyors válaszokat, megerősítettek abban hogy foglalás nélkül nekivágjunk az útnak. 2010-ben amikor utoljára voltunk Sartin a focipályánál lévő Virozi apartmanban voltunk, és imádtun hogy az erkélyről oldalról láttunk a tengert. Ha lehetséges most is az új Sarti részen valahol szeretnénk apartmant nézni és ha szerencsénk lenne akkor valami hasonlót ahol oldalról szintén lehetne valamit látni a tengerből. De ha nem akkor sem leszek elkeseredve,a lényeg hogy SARTI!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Köszönom mégegszer a gyors választ, Üdvözlettel: Judit!
#2021432013-05-12 13:53:03 Válasz a #202142. hsz-ra
Szia Lala 12!
Neked is köszönöm szépen a gyors választ, megpróbálunk majd ügyesek lenni és persze alkudni ha van rá lehetőség, bár megjegyzem a nyelvtudásunk szinte minimális, de valahogy majd csak összejön.Mire szükség lesz rá, csiszolunk rajta egy kicsit.Ha végképp nem boldogulunk még akkor is van egy utolsó esély, A SITHON irodája.
Köszi mégegyszer, Üdvözlettel: Judit!
20-án indulunk Sartira és SOS-be segítségeteket szeretném kérni. Sartin minden típusú bankkártyát elfogadnak (VISA,MAESTRO? MASTERCARD), leginkább a Sarti Beachen található kisboltban?
Továbbá. hogy május 29-én lejár a személyim, elegendő az útlevél? Bár egy hét alatt már a személyi nem jönne meg.
Milyen fakultatív programra érdemes elmenni és az tavaly mennyibe került?
#2021622013-05-12 18:56:09 Válasz a #202150. hsz-ra
Ha az útleveled nem 3 hónapon belül jár le akkor tökéletes Amennyiben használható a kártyád külföldön,Sartiban se lesz gond.A fakultatív kirándulás egyéni igény kérdése ,én még pl soha nem voltam sartiban fakultatív kiránduláson,megoldottuk magunknak motorbérléssel
Tavalyelőtt a hazaindulás napján találtunk egy textilmentes öblöt Sartitól kicsit délre (kb. 1 Km). Kérdezném, hogy létezik-e még ilyesfajta fürdőzési lehetőség ott vagy a közelben?
Szia Napsugár!
De jó neked, nekünk még 69 nap de ki számolja
Úgy olvastam téged is a Sarti Beach része érdekel mi azon a részen fogunk megszállni a Stamatisban..
Ha vissza jössz a boltokról majd felvilágosítást szeretnék kérni. Esetleg a helyi busszokról Neo Maramasba szeretnénk átmenni 2 felnött 2 gyerekkel mennyibe kerülhet a jegy.... Ha esetleg megtudod Előre is KÖSZI
És jó nyaralást nektek!
Üdv : Anikó
Néztem a Sarti webcamerát és látszik, hogy megérkeztek az első turnusok:)
Beindult az élet!Még 118nap és mi is ott leszünk!
Jön még valaki Ibusz joker aparmanba Sartiba?
#2025002013-05-18 20:56:29 Válasz a #202481. hsz-ra
Szia Anikó!
Igen hétfőn indulunk! Már visszafelé számoljuk a napokat. Épp már a pakolás közepén járok. Mi a Blue Sartiba megyünk. Amint lesz valami infóm, írok még kintről.