Még azt is kibuliztuk hogy egy személy plusszban beülhessen a motorcsónakba fényképezni+videózni!
Ráadásul az ejtõernyõ,és banán után 50% kedvezménnyel vehettük igénybe.(mi 8-an mentünk lehet hogy azért is engedtek, meg az elõszezon miatt is:))
Úgyhogy sok elõnye van az elõszezonnak is:Olcsóbb,sok a kedvezmény,nincsenek sokan,melegnek meleg volt 30-35 fok de nem az a hõség....stb
Sziasztok! Az IWIW-en létrehoztam egy Corfu 2008 oldalt. Jelöljétek be, ha szeretnétek tudni kik utaznak Corfura. Hátha valamelyik sarkon összefutunk, majd Sidariban, Paleon, vagy Korfu fõvárosában.
Debi,
köszi megint, jó tudni. Az nagyon szuper, ha nincs sok turista és nagy forróság sincs.
Az utószezon is jó választás lehet, láttam BusaiAnikó képeit, érdemes szeptemberben is nekivágni!
Majd egyszer. Meg majd egyszer húsvétkor is. Meg majd egyszer télen is... meg bármikor.
Brigitta vagyok ! Mindenkinek nagyon köszönöm a gyors választ, mellyel segített nekem abban, hogy értékeljem a helyzetünket, miszerint elég lesz-e Sidariban 1 hétre egy gyerekkel 400 Euró költõpénz. Nagyon remélem, hogy igaza lesz a forumozóknak, mert ennyi a keret, ennyibõl kell jóléreznünk magunkat
Sidari ugyan nem tartozik a legolcsóbb helyek közé, de nem is megfizethetetlen. A 400 euró azért lesz elég, mert naponta 45,-euró költõpénzzel számolva, amibe a napi vacsi és egy-egy fagyi bõven belefér, 7 napra 315,-euró és a maradék összegbõl pedig kijön az egy fakultatív program, valamint a buszjegy Korfu városba.
sziasztok en is megtalaltam az iwiw-en a korfut.vagom mar a centit mar csak 23 nap es kigordul a buszunk annyira jo olvasni az elmenybeszamolokat ugyan meg soha nem voltam gorog orszagba de tudom hogy jo lesz