Lesvos
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Az Égei-tenger szigetei
<   1 2 3 ... 9 10 11 ... 44 45 46   >
Üzenet
  Kristi | #55312 Üzenet | 2008-03-25 22:15:32 |
Látom nagy az érdeklõdés icon_wink.gif
Én is rengeteg képet megnéztem,a szigetrõl és érzem,hogy menni kéne....
  Atosz | #55313 Üzenet | 2008-03-25 22:16:43 | Válasz a #55306. hsz-ra Előzmény #55306
Anikó!
Nos, ugyan ez a helyzet nálunk is hiszen Lefkadát már rég lekötöttük és most elsõsorban evvel kell foglalkoznunk.Per pillanat most ez a csúcs ez van a középpontban és nagyon érdekel.
  Busaianiko | #55317 Üzenet | 2008-03-25 23:27:31 | Válasz a #55309. hsz-ra Előzmény #55309
Értem én Andi, hisz már írtad több helyen is. Úgy értettem, hogy "kicsit hûtlen" lettél. icon_lol.gif
Sajnos igazad van, hogy annyira gyorsan elrepül az élet, hogy szinte lehetetlen mindent megnézni, amit szeretne az ember.
Én is szeretnék más országokat is megismerni, de egyenlõre még van bepótolnivalóm kedvenc országomban is, hisz én kevesebb helyen jártam, mint Te.
Azért remélem eljutunk Leszvoszra, talán épp egyszerre!? icon_lol.gif
  Busaianiko | #55318 Üzenet | 2008-03-25 23:30:25 |
atosz írta:
Hello Anikó!

Te is fiam Brutus? icon_eek.gif Hasonló a helyzet,vagy hasonló az érzet,vagy hasonló az elszátság?Vagy mindegyik?Minden esetre érdekes.Nemde?

Atosz icon_wink.gif

Atosz! Teljesen igazad van, nagyon hasonló a helyzet, úgy látszik abban is, hogy egyenlõre Te is az idei nyaralással vagy elfoglalva.
Lefkada is csodaszép, igaz tavaly csak egy napot sikerült ott eltöltenünk, idén gondolkoztunk azon is, de sajnos a ronda anyagiak közbeszóltak, örülök, hogy mégis sikerül eljutnunk Görögországba, mégha közelebbi helyekre is. De nem tettem le Lefkadáról sem! icon_lol.gif
  Josza2 | #55323 Üzenet | 2008-03-26 10:08:30 |
[Ne aggógj Anikó, tudom, hogy jó helyre mész és nagyon jól fogod érezni magad.
Jövõre meg Lesvos!!!!!
  Busaianiko | #55325 Üzenet | 2008-03-26 11:09:21 | Válasz a #55323. hsz-ra Előzmény #55323
Köszi Josza! A látottak, hallottak alapján én is nagyon bízok abban, hogy jó lesz! Még soha nem csalódtam, bárhol is voltam Görögországban.
Már csak az odaútnak kell simán lezajlani, és minden rendben lesz.
Dehát még messze van, addig rendezõdhet a helyzet Szerbiában. icon_lol.gif icon_lol.gif
  H.apci | #55343 Üzenet | 2008-03-26 13:19:43 |
Kristi írta:
Látom nagy az érdeklõdés icon_wink.gif
Én is rengeteg képet megnéztem,a szigetrõl és érzem,hogy menni kéne....

Én meg még olvastam is... Fel is húztam magam rendesen... Ott szerintem jövõre magyarinvázió lesz. icon_lol.gif
Szokatlan kérésem van. icon_evil.gif Örülnék, ha valaki képbe helyezne a komppal történõ megközelítést illetõen, mert magamtól úgy látszik ez nem megy. icon_redface.gif Találtam én leírást arról, hogy megy komp majdnem mindenhonnan (Piraeus, Thessaloniki, Kavala, Alexandroupolis), de konkrét menetrendet csak Piraeus-ból találtam, árat sehol, foglalási lehetõséget sehol! icon_cry.gif A foglalási rendszerek azt írják ki, hogy ilyen nincs... icon_rolleyes.gif Olyan pedig, hogy nincs, az nincs...! icon_wink.gif Elõre is köszönöm! icon_razz.gif
  Vojandi | #55347 Üzenet | 2008-03-26 14:09:16 |
Hû, h.apci, nam könnyû leckét adtál fel icon_smile.gif ha már te sem találod! Máskor te segítesz ki minket minden tudatlanságunkból. Tavaly írtam egy görög kompos oldal címét a Thassos topikba, azt megpróbálom elõkeríteni, mert úgy rémlik,abban volt Lesvos is. Ha meg van szólok.
  H.apci | #55350 Üzenet | 2008-03-26 14:22:24 |
vojandi írta:
Hû, h.apci, nam könnyû leckét adtál fel icon_smile.gif ha már te sem találod!...

Hát ez az... icon_rolleyes.gif Na, nem kell kapkodni, van még egy csepp' idõ addig... icon_lol.gif Elõre is köszönöm, meg aztán talán más is hasznát veszi... icon_wink.gif icon_razz.gif
  Vojandi | #55351 Üzenet | 2008-03-26 14:25:05 |
Elsõre nekem is csak Pireus jött ki (Chios érintésével): http://www.ferries.gr/hsw/chios-lesvos-ferries-de.htm
Valóban a lapok említik Kavalát és Thessalinikit is kiindulópontként, de menetrendet nem sikerült eddig találnom.
  H.apci | #55353 Üzenet | 2008-03-26 14:30:41 |
vojandi írta:
Elsõre nekem is csak Pireus jött ki (Chios érintésével): https://www.ferries.gr/hsw/chios-lesvos-ferries-de.htm...

Tudod, mi a vicces? icon_rolleyes.gif Ha ezt beütöd foglalásként ugyanebbe a redszerbe, akkor azt írja ki, hogy ilyen nincs! icon_evil.gif Próbáld ki, hátha Téged jobban szeret... icon_lol.gif
  Vojandi | #55355 Üzenet | 2008-03-26 14:36:08 |
Nézem majd tovább h.apci, csak most kaját kell csinálnom. Engem is érdekel a megoldás. Jó lenne, ha a többi érintettek is nézegetnék, hogy mi van még.
Bár én õszintén nem vagyok hajórajongó. Ha nem lennék abban az elõnyös helyzetben, hogy van közvetlen repcsim is, akkor mindenképpen a Bud - Athén (vagy Saloniki) - Lesbos repülõs verziót választanám. Kb. elõzõ év novermber, dec. körül kell foglalni, hogy olcsón kijöjjön.
Saloniki komp tovabbra is kerestetik!!! icon_smile.gif
  H.apci | #55357 Üzenet | 2008-03-26 14:43:31 |
vojandi írta:
Nézem majd tovább h.apci, csak most kaját kell csinálnom....

Jó, hogy mondod; még nem is ebédeltem... icon_eek.gif icon_wink.gif
  Vojandi | #55360 Üzenet | 2008-03-26 14:48:40 |
Megadtam egy július 30-aug. 14-ig periódust. Nekem is azt írta ki, hogy akkor nincs. Ez most vagy azt jelenti, hogy napokig nincs, vagy hetekig vagy egyáltalán??? Szerintem, pont az általam megadott napokon nincs. El kell találni a járat napját a megadott dátummal...nem biztos, csak erre tippelek.
  H.apci | #55361 Üzenet | 2008-03-26 15:06:25 |
vojandi írta:
Megadtam egy július 30-aug. 14-ig periódust. Nekem is azt írta ki, hogy akkor nincs. Ez most vagy azt jelenti, hogy napokig nincs, vagy hetekig vagy egyáltalán??? Szerintem, pont az általam megadott napokon nincs. El kell találni a járat napját a megadott dátummal...nem biztos, csak erre tippelek.

Piraeusból ez a járat naponta van, sõt ma délelõtt óta már naponta kétszer is icon_eek.gif ; valami más lehet a gond... icon_rolleyes.gif icon_confused.gif
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Az Égei-tenger szigetei
<   1 2 3 ... 9 10 11 ... 44 45 46   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu